חשפניות (בישראל) או בחורות עובדות בתיקתוקיות של 250+? חשפניות או פרטיות שלוקחות ~600 לשעה?
איזה בחורות נראות טוב יותר לדעתכם
3מ. מתחיל אין תשובה חד משמעית על השאלה שלך!,אם עונים לך על צד אחד זה לא נישמע היגיוני בכלל!.
אי אפשר להכליל להגיד כל החשפניות יפות! או להגיד שכל הפרטיות מושכות!.
תמיד לכל יש כלל יש הסוצה מן הכלל!. זאת עובדה קיימת!.
אי אפשר להכליל להגיד כל החשפניות יפות! או להגיד שכל הפרטיות מושכות!.
תמיד לכל יש כלל יש הסוצה מן הכלל!. זאת עובדה קיימת!.
מ. מתחיל מה הקטע שלך בדיוק :) לאן אתה רוצה להגיע
!

אתה עובד במשרד הסטיטיקה ורוצה לעשות סקר על זונות פרטיות וחשפניות!!.
כי ראיתי אותך כותב אותה שאלה בדיוק עם אותו שם שם!,בפורום אתר בננה
.

הנה הלינק שאתה מופיע שם: http://www.מצונזר עקב נסיונות קידום תעבורה/forum/forum_posts.asp?TID=788
ועונה לך במבי שם: ''
אתה כותב תזה בסוציולוגיה או משהו? בכל מקרה יהיה לי יותר זמן ואתן לך נתונים כמותיים לגבי''
אני מרגיש שהעניין חשוב לך כך כך! אולי אחרים יש להם ניסיון יותר ממני יכולים לכתוב את דעתם בנושא ולעזור לך!.
תמיד בשטח למען כולם.
4ברור שאין תשובה חד משמעית...
וכן, הנושא מעניין אותי ומסקרן אותי.
למען האמת זאת אחת הסיבות שבכלל "נכנסתי לתחום".
זאת השאלה ששאלתי:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=21909
וכן, הנושא מעניין אותי ומסקרן אותי.
למען האמת זאת אחת הסיבות שבכלל "נכנסתי לתחום".
זאת השאלה ששאלתי:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=21909
5מה ז"א? לא ברור מאליו? הסטודנטיות למגדר ופמיניזם- הכי כונפות
מאחוריהן, אבל לא במרחק רב מידי- הרופאות ועורכות הדין, פשוט כי אין להן זמן להתעסק בעצמן
עקרות הבית נראות טוב בהתאם לגובה ההכנסה של בעל הטוסטסטרון בבית
מאמנות הכושר והמתנדבות בקיבוץ- נראות הכי טוב מכולן,
ובכלל, כל הפולניות קרות במיטה וכל המרוקאיות מבשלות פצצה!
קישור לאתר הפרטי שלי:
6חה-חה, מירב, הצחקת!
אני מבין שאת לא פולניה בגלל הירידה על פולניות, אבל יצא לי להכיר כבר יותר מפולניה אחת ששוללות את התיאוריה שהן קרות במיטה!

אני מבין שאת לא פולניה בגלל הירידה על פולניות, אבל יצא לי להכיר כבר יותר מפולניה אחת ששוללות את התיאוריה שהן קרות במיטה!
לגבי מתנדבות בקיבוץ - זה לצערנו שייך לעבר, לא נראה לי שיש עדיין מתנדבות. ועורכות דין - שכחת שיש כאלה שמתראיינות בטלויזיה, ובשביל לעשות רושם על השופטים הזכרים - הן חייבות להיראות טוב!
ולך מ. מתחיל אני גם אומר: לכל כלל יש יוצא מן הכלל, ובכל מקום תמצא את אלה שנראות יותר טוב ופחות טוב ( זה הרי גם עניין של טעם...), אבל בכל זאת אפשר לומר שבדרך כלל הפרטיות שלוקחות 600 ש"ח לשעה נראות טוב יותר מאלה שבתקתוקיות של ה- 250 ש"ח ( הן גם יכולות להשקיע בעצמן יותר מבחינה כלכלית ), וגם החשפניות בדרך כלל נראות יותר טוב מהבנות שבתקתוקיות, כי חשפנית חייבת למשוך במראה החיצוני שלה, אחרת היא לא תחזיק מעמד בעבודה לאורך זמן. יש כמובן בנות "שוות" שעובדות בתקתוקיות, ואחרי כמה זמן מבינות שיש להן אפשרות להרויח יותר וגם לקבל פחות לקוחות כפרטיות, ואז הן "משתדרגות" ברמת העבודה ובשכר באופן משמעותי.
מחפש את הדבר האמיתי!
7אבשלום, כתבתי הכל לגמרי לגמרי בצחוק
איך אפשר להכליל בנושא הזה (ובכלל) ??

אדם אחד יאמר על סיטואציה או בחורה מסויימת OMG ואדם אחר, על אותו הדבר בדיוק יגיד WTF....
אני דווקא חצי פולניה, מבשלת בסדר גמור+, והעובדה שהמחיר משודרג- לא עושה אותי ל"כוסית"
קישור לאתר הפרטי שלי:
8אני מסכים איתך לגבי אי האפשרות לעשות הכללות, אבל בגלל שמ. מתחיל הוא מתחיל וכל כך רוצה לקבל תשובות, ניסיתי לתת לו משהו...
ולגבי זה שלא הפכת לכוסית בגלל שנהיית פרטית - נכון, אבל בוודאי תסכימי איתי שיותר נוח להיות בעלת הבית של עצמך, ככה את לא צריכה להשביע רצון של אף אחד, את בוחרת לעצמך את הלקוחות, ולא חייבת להיות תקועה בתקתוקיה במשך משמרת שלמה בלי יכולת לצאת להפסקה. הכרתי בנות שעבדו כמוך בתקתוקיה, ואחר כך נהיו פרטיות, ובהחלט היה אפשר להרגיש עליהן את השינוי מכל הבחינות!
מחפש את הדבר האמיתי!
9מירב, למרות שכתבת בהומור אני מסכים איתך שפמיניסטיות הן בדרך-כלל כונפות-על. בייחוד אלה שנגד בחורות עובדות/חשפניות/פורנו וכו' - שזה בערך כולן בישראל.
אבשלום, מה לגבי הפרטיות לעומת החשפניות? לא מצפה לתשובה חד-משמעית כמובן...
אבשלום, מה לגבי הפרטיות לעומת החשפניות? לא מצפה לתשובה חד-משמעית כמובן...
10לצערי, מ. מתחיל, אני לא יכול לתרום לך אבחנות נוספות. אני כבר כמה שנים טובות לא הולך בכלל למועדוני חשפניות, ולגבי הפרטיות, אני אוהב לקרוא את הדיווחים כאן ואת הפוסטים שלהן, אבל כפי הנראה יש לי בעיה פסיכולוגית, יותר מכלכלית, להוציא 500-600 ש"ח לשעה, לכן אני נשאר בתחום הבודי מסאז' כעיקרון. אני מציע לך שתצא לשטח, תתנסה בעצמך, ותראה מה מתאים לך, כי לכל אדם יש טעמים והעדפות אחרות בענייני סקס.
מחפש את הדבר האמיתי!