כ גלעד שליט - סקס אדיר

גלעד שליט

3
[QUOTE=gunner]כן, זה נושא שהדיון בו חשוב ומקומו ממש לא בפורום סקס בכלל או בפורום קשקשת בפרט כועס. [/QUOTE]

וופלים כן, וגלעד שליט לא!!! לא ידעתי שהטומאה רובצת בין כלל משכנותיה השחורים של מסגרת הפרום קשקשת.

באופן אישי, אני מקווה שהוא יחזור במצב שפוי , פחות או יותר, וכבר תוהה באופן אישי כמה זמן ייקח עד שהנשמות הטובות במדיה יעברו מהלל לקלס. Censored

גלעד שליט

4
מי יודע, יום יבוא והוא יהיה חבר של כבוד בפורום.
אני מקווה רק שהוא לא ידווח על מוסטפה משכונת שיח ראדואן.

מקווה באמת שלא עבר התעללות מינית, רק שנראה אותו כבר....
פין חס - מזיין ולא חס

גלעד שליט

5
ביסקוויטים זה לא נושא של דיני נפשות ולא נושא ששרוי במחלוקת,
זה נושא שיש בו עצב, שמחה וחשש שמתערבבים זה בזה וזה ממש לא נושא שאנחנו לדוגמה היינו רוצים לחלוק בו הגיגים בפורום כזה, בנושא הזה היינו מעדיפים לא להיות אנונימיים.

אחים שלו גברים2011-10-19 13:10:00

גלעד שליט

6
כשאני ראיתי בחדשות את הידיעה לגבי שחרורו הצפוי, היתה לי צמרמורת בכל הגוף

וכמעט פרצתי בבכי של התרגשות.

לאחר כשעתיים שקלתי אם לפתוח פוסט בעניין בפורום קשקשת והחלטתי שלא.

הרגשתי שאין זה ראוי לפתוח פוסט כזה בפורום בעניין שכזה.

אבל שוב, לא מדובר בטעם רע או באסון גדול, זה בסדר לפתוח פוסט כזה,

אני אישית לא הרגשתי נח בעניין.

לגבי העסקה עצמה, (לדעתי) מבחינה שכלית ושיקול קר, מדובר באסון.

אבל מבחינה רגשית ומה שהלב מרגיש, לא יכולה להיות ידיעה יותר משמחת מזאת.

קישקשתא2011-10-12 21:02:10
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

גלעד שליט

7
שום אסון ושום נעליים.
ברגע שכל הדתיים הימנים עוסקים בחישוב המתימטי של מספר הגופות שילכו ויצטברו, הם משחקים לידי הטרור - משמע עוסקים בהפחדה פנימית.

ההפחדה הפנימית הזו היא שגורעת מהחוסן הנפשי של עם ישראל ולא להיפך.

מה שצריך לעמוד לנגד עיננו זו הערבות ההדדית ופדיון השבויים. שם נמצא החוסן האמיתי שלנו.

כל דבר אחר גורע ומחליש אותנו.

לגבי הפלסטינים?

קודם כל שלחנו להם 1000 מובטלים.

אין שם ואקום. בסדר ההירארכי תפסו את מקומם אחרים. זה יצור שם בוקה ומבולקה. סכסוכים לא מעטים יפרצו עקב כך.

אנחנו. אנחנו מאכילים 1000 פיות פחות ומפנים כח אדם להתעסקות עם עניינים אחרים.

חזרה לטרור? כל המפחידים מטעם, שכחו את האב ובנו שנרצחו לפני שבועיים בקריית ארבע? שכחנו את שני החארות שרצחו משפחה שלמה באיתמר? אלה לא משוחררים של עסקה כזו או אחרת. אלה כלבים חדשים. תמיד יהיה במי ועם מי להתעסק.

כל השאר דמגוגיה.

הגבתי כאן למרות שלא נראה לי שזו הבמה לכך.
gunner2011-10-12 15:17:56
I fart in your general direction

גלעד שליט

8
[QUOTE=אחים שלו גברים]ביסקוויטים זה לא נושא של דיני נפשות ולא נושא ששרוי במחלוקת,
זה נושא שיש בו עצב, שמחה וחשש שמתערבבים זה בזה וזה ממש לא נושא שאנחנו לדודגמא היינו רוצים לחלוק בו הגיגים בפורום כזה, בנושא הזה היינו מעדיפים לא להיות אנונימיים.
[/QUOTE]
אח שלנו גבריםקריצה
אני מניח שישנם אי אלו נושאים אחרים שאתה מעדיף לקיים את האמרה הידועה "סיג חכמה לשתיקה" . כמה מהם אף קשורים בסקס רחמנא לצלן. זכותך לדמם תוי המקלדת כמו שזכותם של אחרים להקיש בהם במלא העוצמה.
חוץ מזה, ביסקוויטים בהחלט קשורים לדיני נפשות , שאל את קיש - האיש שחשף בפנינו את גזען הביסקוויטים הראשון.

גלעד שליט

9
כאן אני חייב לומר משהו.

אני שמח שחוזר לנו שבוי אחרי 5 שנים של סבל.

אם העסקה טובה או לא טובה ממש לא משנה לי ולדעתי מה שחשוב זה החייל שלנו (ששווה יותר מ-1000 רוצחים).

מה שכן... אנחנו מחזירים ערבים שרוצחים יהודים ושנתפסו על זה וזה יחזור לנו כבומרנג לפנים, הם עוד יחזרו אלינו לסבב נוסף.

הבקשה היחידה זה שכשהם יחזרו אסור לקחת שבויים, ישר כדור בין העינים בלי דיבורים, שלא יבקשו אותם בחטיפה אחרת.

אבל כרגע יותר חשוב זה מה שאנו מקבלים ולא מה שאנו נותנים.

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

גלעד שליט

10
אדמין - זו משאלת לב נחמדה, אך מאחר וחיילי צה"ל ומפקדיו אינם שופטים וגם לא תליינים, אז מה שאתה ממליץ להם לעשות זה להוציא להורג אנשים שלא ברור מה מעורבותם באירוע כזה או אחר. כלומר, שבכל מצב זולת קרב ממש, אם תפסת אויב - זה בניגוד לחוק להוציא אותו להורג!!!
צריך להזהר מאוד מהבעת עמדות כמו זו שלך, במדינה דמוקרטית המושתתת על חוק ועל חוקים. היום אתה לא מרוצה מחוק זה או אחר כי אולי הוא משרת את אויבך. מצד שני, אותו החוק הוא זה ששומר ומגן עליך...

תקן אותי אם אני טועה!
I fart in your general direction

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”