כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

1

החלטתי כי זה המקום המתאים לדון בסוגיה במקום בפוסט של ליה. יש לה כבר מספיק "צומי" משלה.

[QUOTE=superman1979]תרשום כמה שאתה רוצה שאני ילדותי ותחשוב שאני בן 33 עד מחר זו זכותך
לגבי התמונות של ליה אם קצת היית יותר מבין למה כוונתי בתמונות שאר התמונות כאילו מייצגות אדם אחר, ביחס לתמונה הראשונה : אולי אתה צודק בעצם האבחנה עצמה , סופרמן. העניין הוא כפי שהטבת לתאר במקרה של יאנה בפוסט על ליווי כשהאחים שלו אמר שהמחיר הסטנדרטי הוא 600 זאת הייתה התגובה שלך:

[QUOTE=superman1979]מעבר לתקציב :-(

[/QUOTE]

להזכירך, מדובר באחת שהתברכה בשלל דיווחים חיוביים ותאורי גוף מחמיאים.

עכשיו השאלה ( רטורית, ובכדי שתרגיש פעם איך זה להיות בצד השני של המתרס) היא מדוע יצרת כל כך הרבה "בבלאט" בנושאי המחירים, תמונות, סוג השירות ושאר ירקות שליה נותנת במחירים הללו וצפונה, אפילו אם עצם האבחנה עצמה לגבי חלק מהתמונות היתה אולי נכונה? קישקשתא היטיב לאתר זאת: אינך בכלל לקוח פוטנציאלי. ההבדל ביני ובינך שאני ניגש , ומדי פעם אף מדווח על כך. הדיווחים שלי בטווח המחירים הנ"ל כבר חקוקים באבן. אצלך? כלום !! אפס!! נאדה!! THE BIG Z !!! אני לא מצאת אף דיווח רשום שלך על אף בחורה. אם אני טועה , אשמח( יחד עם עוד כמה אני מניח) לקבל קישוריות .

ואל תאשים אותי ,ש 2 הלקוחות הפוטנציאלים לא נפגשים איתה בגללי,הסיבה נעוצה בכך שהם לא עומדים בקרטריונים של הגברת הנכבדה. כמו שכבר כמה פנו אלי בה"פ על כך שהם לא עומדים בקרטריונים שלה. שוב יצאת שוטה הכפר עם הקביעות הנחרצות חסרות הבסיס שלך. מה הקשר בין ההודעות הפרטיות שקיבלת לבין הסיבה שהחלטתי לא להפגש עם ליה? כפי שאתה רואה גם אינני מדבר בשמו של גאנר , פשוט כי אינני יודע את הסיבה במדוייק במקרה שלו. ירצה, יגיב. ישנם כמה סיבות עיקריות שבגינן פרטית לא תסכים לקבל אותך: טווח גילאים ( צעיר/מבוגר מדי) , מראה ומצב היגייני, וגישה. כמה מפתיע , אילו בגדול אותן סיבות שבגינן אני שוקל אם לגשת לבחורה , או שלא. לגבי עניין הגישה, בידידות אני ממליץ לך לשנות את שלך אם ברצונך לשהות אי פעם במחיצת פרטית שאינה עונה לשם שרון או מגיעה מאתר ליווי ולכן אינה מכירה אותך. ואם נחזור שוב לליה, במקרה שלה הייתי מאוד ברור, כבר בתחילת השרשור הודעתי נחרצות שאני ממשיך הלאה והמשכתי לתאר כי אני לא אוהב את הגישה שלה, כך שאפילו לא היית צריך להתאמץ בכדי להבין את הסיבה שלי לפני שיצאת עם ההפלצה שלך, רק לקרא. איך אמר פעם עמית/הטוחן באחר מאמרות השפר היותר טובות שלו: אתה משול לוינטלטור מקולקל , עושה הרבה הרבה רוח אך לא שווה בשיט בזמן שרב. יושב עליך ! בול!

דבר שני זה שכמה לקוחות קבעו איתה והיא הבריזה להן או שמשהו התפקשש איתה קשור אליה ולא אליי
ולאור חתימתה והטון כתיבה שלה בהודעת הפרסום בתחילה איך נאמר ..לא הטיבה עמה - אתה רואה, כשמתאמצים אז יכולים.
קאפיש.- הגיע הזמן שתתחיל גם אתה להבין.

[/QUOTE]

רימינג מעשי2012-07-28 14:29:49

2
[QUOTE=superman1979]
ואל תאשים אותי ,ש 2 הלקוחות הפוטנציאלים לא נפגשים איתה בגללי,הסיבה נעוצה בכך שהם לא עומדים בקרטריונים של הגברת הנכבדה
כמו שכבר כמה פנו אלי בה"פ על כך שהם לא עומדים בקרטריונים שלה[/QUOTE]

זה שעוד נותרו כמה בודדים שלא חסמו אותך עדיין,

זה כבר הישג מבחינתך מוחא כפייה

קישקשתא2011-12-03 19:33:14
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

3
קומיקס עזוב מה אנחנו חושבים שאל את עצמך במה אתה הופך את הפורום לטוב יותר?

הבדיחות שלך לא מצחיקותאצבע למטה

השאלות שלך מעצבנות ומציקותאצבע למטה

דיווחים אייןאצבע למטה

מענה לשאלות אייןאצבע למטה

חירובי שרשורים יש והרבהאצבע למטה

שפה גסה וקללות תרמתאצבע למטה

חרחורי מריבה יש והרבהאצבע למטה

זו הדמות שאתה מכוון אליה?

במלוא הכנות לו אתה היית האדמין של הפורום לא היית חוסם אחד כזה?

4
[QUOTE=רימינג מעשי]ואל תאשים אותי ,ש 2 הלקוחות הפוטנציאלים לא נפגשים איתה בגללי,הסיבה נעוצה בכך שהם לא עומדים בקרטריונים של הגברת הנכבדה. כמו שכבר כמה פנו אלי בה"פ על כך שהם לא עומדים בקרטריונים שלה. שוב יצאת שוטה הכפר עם הקביעות הנחרצות חסרות הבסיס שלך.
[/QUOTE]

רימינג צודק, שוב יצאת שוטה הכפר, כמה מפתיע...

לא רק שרימינג כן עומד בקריטריונים שלה,

היא דווקא מאד מאד מעוניינת להפגש איתו

(ואני מדבר מידיעה, לא כמוך מספקולציות)

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

5
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=רימינג מעשי]ואל תאשים אותי ,ש 2 הלקוחות הפוטנציאלים לא נפגשים איתה בגללי,הסיבה נעוצה בכך שהם לא עומדים בקרטריונים של הגברת הנכבדה. כמו שכבר כמה פנו אלי בה"פ על כך שהם לא עומדים בקרטריונים שלה. שוב יצאת שוטה הכפר עם הקביעות הנחרצות חסרות הבסיס שלך.
[/QUOTE]

רימינג צודק, שוב יצאת שוטה הכפר, כמה מפתיע...

לא רק שרימינג כן עומד בקריטריונים שלה,

היא דווקא מאד מאד מעוניינת להפגש איתו

(ואני מדבר מידיעה, לא כמוך מספקולציות)

אולי עכשיו הם כן עומדים,אבל לפניכן ממש לא! ניתן לראות בדפים האחרונים
לשדים החלולים אתם בכלל מדברים..כבר שכחתם איך צחקו עליכם שאתם לוקחים משפטים של אחרים ובונים עליהם סיפור
להזכירכם יש לפחות 2 שהשתלחתם בהם לא מעט(אז אל תדברו איתי בכלל על שפה גסה)!!,ואני בניגוד אליכם ממש לא מחרחר ריבים לאורך זמן כמו שאתם עשיתם
ותמשיכו בדרך שלכם,ולאדון קקטוס היקר
למה כל תגובה שלי צריכה לספוג ריקושטים ,אתה לא יכול להגיב בלי לתקוף
אם אתה חושב שמצאת לך עץ לטפס עליו ..אתה טועה ובגדול

[/QUOTE]
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

6
[QUOTE=אחים שלו גברים]
במלוא הכנות לו אתה היית האדמין של הפורום לא היית חוסם אחד כזה?[/QUOTE]

בעצם מה השתנה מאז שאדמין השעה אותו בגלל שלא הפסיק לשאול שאלות מטומטמות?

כלום, פשוט כלום!! רק שבמקום סימן שאלה בסוף, הוא מוסיף סמיילי טפשי (קריצה)

סליחה, טעות שלי, כן השתנה משהו מאז, הוא הצליח לחרב במו ידיו שרשור של בחורה חדשה.

קישקשתא2011-12-04 00:27:33

10
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=אחים שלו גברים]
במלוא הכנות לו אתה היית האדמין של הפורום לא היית חוסם אחד כזה?[/QUOTE]

בעצם מה השתנה מאד שאדמין השעה אותו בגלל שלא הפסיק לשאול שאלות מטומטמות?

כלום, פשוט כלום!! רק שבמקום סימן שאלה בסוף, הוא מוסיף סמיילי טפשי (קריצה)

סליחה, טעות שלי, כן השתנה משהו מאז, הוא הצליח לחרב במו ידיו שרשור של בחורה חדשה.

אתה חירבת לא אני!,עם כל הקשקשת שלך
והסמיילי המטופש מתווסף בהתאם לתוכן ההודעה של המדווח
למה שינית את שימך לקישקשתא(מלוסיאנו)הא קשקשן בלתי נלאה
שכמותך
אני לא מתכוון להמשיך

[/QUOTE]
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”