כ הקשקשת מהפוסט של שרון - סקס אדיר

הקשקשת מהפוסט של שרון

5
אוסקר ווילד - דווקא אתה?
הפתעת אותי.

חשבתי שיש כאן קבוצה סובלנית לסירוסי ביטויים.

זו צדקנות פוריטנית שמונעת כל גמישות מחשבתית (ההערות שלך ושל הולך בטל).

אתם הרי לא באמת חושבים שאני לא מכיר את הביטוי אוויל משריש, נכון? קריצה
I fart in your general direction

הקשקשת מהפוסט של שרון

6
[QUOTE=gunner]
חשבתי שיש כאן קבוצה סובלנית לסירוסי ביטויים.

זו צדקנות פוריטנית שמונעת כל גמישות מחשבתית (ההערות שלך ושל הולך בטל).

אתם הרי לא באמת חושבים שאני לא מכיר את הביטוי אוויל משריש, נכון? קריצה
[/QUOTE]

רק קיבלת קצת
a taste of your own medicine
ותראה איך אתה מתרגש.

שום דבר לא הפריע לך להציק למשתמשים אחרים שהשתמשו בעברית בגמישות מחשבתית ויצירתיות בלתי פוריטנית, תוך סירוס ביטויים שונים במבטא רוסי קל.

ואין לי מושג אם אתה מכיר או לא מכיר את הביטוי, אבל אני ממש יכול לדמיין את סופרמן מסתובב בחיים האמיתיים שלו וקורא לאנשים "דביל משריש" בלי להבין שהוא משתמש בביטוי משובש.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

הקשקשת מהפוסט של שרון

7
גאנר להולך בטל יש צדק מסויים בדבריוצחוק

[QUOTE=הולך בטל]
ואין לי מושג אם אתה מכיר או לא מכיר את הביטוי, אבל אני ממש יכול לדמיין את סופרמן מסתובב בחיים האמיתיים שלו וקורא לאנשים "דביל משריש" בלי להבין שהוא משתמש בביטוי משובש.
[/QUOTE]

אוהב סבתות עד שלא תבקר את השקרניקית ותחווה חוויה אתה מחרחר ריב, אנחנו יודעים שזה עושה לך טוב באגו השברירי שלך למנות את עצמך לאביר המגן שלה אבל לפחות גזור את הקופון, מה ההבדל בינך לבין קומיקס חוץ מהפוזה? התחלת לקשקש כדי לעבור את מאה ההודעות והתאהבת בעצמךBroken Heart

בזמנו שאלת למה אנשים מפסיקים פתאום לאהוב אותך ומנתקים קשר, התשובה כנראה הרבה יותר פשוטה ממה שחשבנו.

הקשקשת מהפוסט של שרון

8
אחש"ג נהיית צדקן כמו הולך בטל ופיקששת את העיקר:
יש הבדל משמעותי בין שיבוש מילים וביטויים מתוך בורות ויהירות כלפי השפה העברית שלא ממש צריך להשקיע בידיעתה (ואני לא מדבר על איש שחי כאן שנתיים, אלא סדר גודל של 40 שנים!), למול סירוס ביטוי שבא משליטה מלאה בשפה בסגנון של מאיר אריאל דווקא (כן, כל הצדקנים לקפוץ על זה שאני נתלה באילנות גבוהים), שהמציא למשל מתוך סירוס את המילה ערגונות המושתתת על ערגה.

אני מתרגש?

חחחח...

מה, כל תגובה היא סממן ללחץ דם עולה, לדופק מוגבר? מה קורה לכם, חבר'ה?
I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”