כ פרישה מהפורום - סקס אדיר

פרישה מהפורום

1
שלום לכולם,גם אני חושב שהגיע הזמן שלי לפרוש מהפורום,מהרבה סיבות,וחלק גדול מכם מכיר אותם,אני אכתוב המאמר האחרון שלי בימים הקרובים,יותר מפורט.
שיהיה לכם סוף שבוע נעים ומשעשע,תבלו,תשתו.

רק רציתי להגיד לכם דבר אחד,שאני הייתי תמיד בשטח למענכם!.

להיתראות חברים.
החתיך הרומנטי2012-01-12 19:49:53
תמיד בשטח למען כולם.

פרישה מהפורום

3
בדקתי את כרטיסו של 'החתיך הרומנטי' מידי פעם מאז נדם קולו בפורום.
תמיד ראיתי שהביקור האחרון היה מקסימום יום-יומיים לפני.

הבנתי שהוא שותק, וידעתי שכעסו מקנן בליבו בעקבות היעלבותו כאן בפורום. לא לגמרי מוצדקת, אבל אני מבין את מקומו בקרבנו.

לפני מספר ימים כתבתי לו, וביקשתי שיחזור, שידפדף הלאה... כי מאז שהוא וחולה-כוס נאלמו, נדחקו כל שרשורי 'פורום סקס להמונים' לתחתית הפורום. הרגשתי שכולנו מפסידים.

'החתיך הרומנטי' היה תמיד הנחשון בשטח, ותמיד אגר באמתחתו מידע עדכני.

לדיווחים של 'החתיך הרומנטי' תמיד התלווה ניחוח של אפלולית עולם הזנות הזולה, תמיד ניסה להבין את הלך מחשבתן של הזונות, תמיד היה מודיע כי 'מוזר הוא עולם הזונות'...

אין ספק שחסרונו מורגש.

כעת גמלה ההחלטה בליבו לפרוש סופית (?).

אני מצטער שהגורם להחלטה הוא כעס ועלבון. הייתי רוצה לחזות בפרישה בהרגשת סיפוק ומיצוי. הייתי מעדיף ומברך על חזרתו..

חבל...חבל...חבל...

המגביה עוף - ירחיק ראות

פרישה מהפורום

5

שיהיה בהצלחה,

למרות שלא הכרתי אותך יותר מדי- אפשר לפי התגובות של האנשים כאן לדעת מי היית ומה תרמת,

לצערי יצא לי להיחשף לחלק מהסיבות בגינן אתה (כנראה) פורש,

מאחל לך חיים מוצלחים ומאושרים,

שתמצא את האחת והיחידה, ואת הדרך שלך,

שבאמת תצליח להיגמל מהפורום (כי זה לא קל, תמיד קיים יצר המציצנות. מכיר כאן כמה אנשים שניסו להיגמל ולא הצליחו),

ושאם תצליח להיגמל שלא תחזור לכאן אף פעם (מהסיבות הנכונות והחיוביות כמובן), כי בסופו של דבר כולנו כאן חיים באיזה שהיא אשליה שמסרבת להיגמר.

ביי.

נ.ב. יכול להיות שזה יהיה הפוסט היחיד שלא יהיו בו ירידות אחד על השני, קטילות, העלבות וחיסול חשבונות? הלוואי.

פרישה מהפורום

8

החתיך הרומנטי .. אתה אחד מהאנשים שהכי משקיעים פה בפורום וגם אתה תורם לעזרה של הרבה חברים פה וזה יהיה פשוט עצוב שתפרוש, בכל מקרה אם זאת החלטתך הסופית אני מאחל לך שתמצא את הבחורה המושלמת ושתתן לך את האושר שכולנו פה מחפשים.

פרישה מהפורום

10
בחייאת דינק ..... חתיך ....אתה יודע שכולם כאן אוהבים אותך ואני אישית מאמין ומקווה שתישאר איתנו קריצה
כך משפט בחינם לחיים.... "הירח לא נעלב מכמה כלבים שנובחים עליו"
ועוד אחד ...... "מי שאיננו
מעז להתבונן בשמש, לעולם לא יהיה כוכב
."
ולסיום...... "יש חתיכים בלי
אופי , יש חמודים בלי יופי , ויש אותך , נדיר ומיוחד...
" מוחא כפייה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”