כ האשמות שווא של שרון כנגד אחשלג - סקס אדיר

האשמות שווא של שרון כנגד אחשלג

2
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
תודה שהקפצת לי את הפוסט למעלה

Tongue
[/QUOTE]

זה לא בדיוק הפוסט הישן, אני בכלל לא בטוח שזה לטובתך שהפוסט הזה נמצא למעלה... קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

3
הופה, כותב תגובות חדש?

דווקא אהבתי את הסגנון והתחביר שלך חביבי אצבע למעלה

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

תמשיך להתעסק בניקים פיקטיביים מאמי ...

אזרוק לך עצם

יש פה לא מעט אנשים בפורום עם כמה כינויים , כדי שהמארחת שפוקדים אותה קבוע לא תפגע יוצרים כינוי נוסף שבאמצעותו אפשר לדווח על ביקורים אצל מארחות אחרות ... איך אומרים : הזאבים שבעים והכבשים שלמים .......

עכשיו יש לך תעסוקה ... היכון! אכן! רווווווווווווווץ!!!!!!! צחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]

קישקשתא2012-01-21 12:42:30
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

5
את הסגנון הנוכחי אני דווקא כן מכיר... קריצה

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

שכחת שיש לך עסק עם שרון השחקנית של תל-אביב? יש לי עוד הרבה סגנונות שאתה לא מכיר........ קריצהTongue

אז........ מי תרצה שאהיה בשבילך היום?

[/QUOTE]

קישקשתא2012-01-21 16:25:16

6
יש הבדל בין פרסום שקרים בחסות האדמין לבין מישהו שמדווח אמת ב2 ניקים.

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

יש פה לא מעט אנשים בפורום עם כמה כינויים , כדי שהמארחת שפוקדים אותה קבוע לא תפגע יוצרים כינוי נוסף שבאמצעותו אפשר לדווח על ביקורים אצל מארחות אחרות ... איך אומרים : הזאבים שבעים והכבשים שלמים .......

[/QUOTE]

8
עמית ארגן לנו בזמנו את הנוסע המתמיד או משהו כזה השתמשנו בניק פעם אחת בדיוק בדיווח על וינה וויתרנו על המאמץ.(הי עמית התגעגענו)

ועכשיו שקרניקית/עמית הוכחות או התנצלות

שקרניקית שארית המוניטין שלך תלויה על חוט דק , שווה שתחשבי טוב מה את עושה כי כרגע חשפת את הקשרים שלך עם עמית שרק הוא ידע על הכינויצחוק

9
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
חחחחחחחחח סתם כתבתי שיש לך עוד ניק בפורום ותראה איך מיד קפצת וחשפת הכל

צחוק צחוק צחוק טריק ידוע בסרטי בלשים

[/QUOTE]

ונראה לך/לכם שמישהו יאמין לזה? Wacko
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”