כ דגימות בחיי הנשואין - סקס אדיר

דגימות בחיי הנשואין

1
שלום לכולם,
אני חדש בפורום - הייתי נוהג לבקר במכונים ואף לדגום זונות רחוב בתקופה היפה של לפני 8-12 שנים וכרגע שוקל לחזור לתחום (וכמובן להעשיר את הפורום בדיווחים)
הסיבה שאני רק בסטאטוס של "שוקל" לחזור לתחום היא כי מלהבדיל מלפני 8-12, היום אני נשוי.
אני מהרהר הרבה זמן בנושא וכבר שנה וחצי צופה פעיל בפורום, אפילו עשיתי מספר סיורי מכונים על מנת לראות מה השתנה בענף - חוץ מהמחירים, לא הרבה. והגעתי למצב שאני מרגיש שפשוט אין מנוס מאשר להוציא את הכפפה מהמגירה ולהתחיל להרימה כמו בימי קדם.

שאלתי היא לחברי הפורום הנשואים (כמה אחוז מהפורום אתם מייצגים? האם אני במיעוט?)
כיצד היתה ההרגשה אחרי הפעם הראשונה ש"""בגדתם""" באישה שלכם עם תקתקנית/מארחת פרטית?
האם זה נורא כמו ש"רואים בסרטים"? האם ההרגשה הרעה עוברת מהר? או שבעצם ההרגשה היתה הרבה יותר טובה ואף השפיעה חיובית על חיי הנישואין שלכם?
האם זה משתנה כאשר יש ילדים?

אני בטוח שיש עוד הרבה צופי פורום בסטאטוס שלי שהיו שמחים לשמוע את בעלי הנסיון עונים על השאלות הנ"ל

תודה לכל משתפי הפעולה!

דגימות בחיי הנשואין

2
[QUOTE=ploni]
שאלתי היא לחברי הפורום הנשואים (כמה אחוז מהפורום אתם מייצגים? האם אני במיעוט?) אחוז הנשואים בפורום דומה כנראה, לאחוזם באוכלוסייה.
כיצד היתה ההרגשה אחרי הפעם הראשונה ש"""בגדתם""" באישה שלכם עם תקתקנית/מארחת פרטית? כנראה שההרגשה די דומה להרגשה שחש דתי לשעבר, שאוכל לראשונה בחייו ביום הכיפורים שרימפס מטוגנים בחמאה. רמז: זה ממש כיף...
האם זה נורא כמו ש"רואים בסרטים"? האם ההרגשה הרעה עוברת מהר? או שבעצם ההרגשה היתה הרבה יותר טובה ואף השפיעה חיובית על חיי הנישואין שלכם? זה כנראה מגוון את חיי הנישואין ומאפשר לנו לחיות לצד האשה שאנו אוהבים בלי לקלל כל בוקר ולומר לעצמנו: כמה כבר אפשר לאכול בכל יום את אותו הסנדוויץ'?
האם זה משתנה כאשר יש ילדים? לא. מה הקשר?

אני בטוח שיש עוד הרבה צופי פורום בסטאטוס שלי שהיו שמחים לשמוע את בעלי הנסיון עונים על השאלות הנ"ל

תודה לכל משתפי הפעולה! אנחנו לא משת"פים. אנחנו בעלי ברית קריצה.
[/QUOTE]
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

3
היתה לי תחושה שאתה הראשונה שיגיב (אתה נשוי?) :)
בשנה וחצי שהייתי על תקן "צופה" דיי עקבתי אחרי תגובותיך והתאוריה שלך בנושא כבר מוכרת לי ודומה מאוד לשלי (רק שלי אין את הנסיון שיגבה אותה אז לכן היא בגדר השערה).
ועוד שאלה אליך - כללית בחיים, אתה מחשיב את עצמך אדם בעל מצפון/רגיש?

אשמח לשמוע עוד דעות (מפורטות כמו של גאנר)

דגימות בחיי הנשואין

4
תחשוב חיובי. מה עדיף? לפלרטט עם בחורות שישלחו לך אסאמאסים באמצע ארוחת ערב?
כאן אתה יכול לחוות את מה שאתה רוצה (או צריך) ולסגור עניין. אם לא עכשיו, אז בעוד כמה שנים.

לעניין הילדים, הקשר היחידי לעניין הוא חוסר הנעימות אם תתפס. מה שקיים בסיכון גבוה יותר אפילו רק אם
תפלרטט כאמור, עם בחורה לא עובדת.

שאלת את גונר אבל בשביל הסקר אני אומר לך שאני לא מחשיב עצמי כאדם רגיש במיוחד.
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

דגימות בחיי הנשואין

5
נשוי? מאוד!
רגיש? בעל מצפון?
רגיש לעצמי או רגיש לזולת?
אני מנסה תמיד לשמור על סוג של רגישות, גם כשאני ציני. (זו שאלה מכשילה מאוד ובעייתית. אני מניח שגם גדולי צוררינו ואחרוני הקוזאקים הפורעים, היו נותנים את התשובה שנתתי אני, כך שלא התקדמנו לשום מקום, נכון? קריצה).
נ.ב. למה כתבת "אתה הראשונה שיגיב"?

gunner2012-11-24 22:48:40
I fart in your general direction

דגימות בחיי הנשואין

7
[QUOTE=gunner] נשוי? מאוד!
רגיש? בעל מצפון? מאוד! (זו שאלה מכשילה מאוד ובעייתית. אני מניח שגם גדולי צוררינו ואחרוני הקוזאקים הפורעים, היו נותנים את התשובה שנתתי אני, כך שלא התקדמנו לשום מקום, נכון? קריצה).
נ.ב. למה כתבת "אתה הראשונה שיגיב"?
[/QUOTE]
תוצאה של הקלדה (מאוד) מהירה

[QUOTE=קישקשתא]כי אולי הוא יודע משהו שאנחנו לא יודעים? קריצה[/QUOTE]

לא מודה ולא מכחיש :)

מה איתך קישקשתא? משתתף במשאל?

דגימות בחיי הנשואין

9
שחור אדום - תודה על התגובה המפורטת.
ההתלבטות היא לא אם לבגוד עם אישה אחרת או ""לבגוד"" עם נותנת שרות
קשר עם אישה אחרת לא מעניין אותי, הצורך הוא מיני בלבד.

ההתלבטות היא אם "לבגוד" עם נותנות שירות או לא לבגוד בכלל

דגימות בחיי הנשואין

10
האדם לא בנוי למונוגמיה (גם לא הקקטוס). מדובר במשימה כמעט בלתי אפשרית.
אין לך הרבה ברירות, הכל שאלה של זמן...

קישקשתא2012-11-24 22:51:04
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”