לבחורה קוראים קטיה , רוסיה נוצרייה ממוסקבה .. 3 שנים בישראל ולא יודעת מילה בעברית ...
ולצערי גם באנגלית לא ניתן לתקשר איתה , ואני עם הרוסית הצולעת שלי הצלחתי לתאם איתה מפגש בדירתה הפרטית .
תאור חיצוני : הגובה כ-1.57 , שיער צבוע לשחור סיני בסגנון קארה , מלאה , פנים בסדר ולא מעבר , חזה בינוני, כוס מגולח .
לא נאה במיוחד , אבל סה"כ נראית נורמלי .
הערכת גיל : טוענת שהיא בת 29 .. להערכתי בסביבות ה-35
דירה : דירה פרטית בבניין מגורים , דירה גדולה מרווחת נקייה מאוד , חדר שינה גדול , מקלחת מבריקה למופת , חזית לים .
תעריף : 300 ש"ח לשעה וחצי - 2 אקטים. יש אופציה לאקט 1 בפחות כסף , לא התעניינתי .
אבל אני מעריך שזה בסביבות ה-200 ש"ח
זמינות : גבוהה ביותר !!!!!!! מקבלת לקוחות 24 שעות ביממה ו-7 ימים בשבוע כולל חגים !
כן ,כן זו לא בדיחה ! ז"א שאפשר לבוא אליה גם ב-4 לפנות בוקר .. וגם ביום כיפור זה בסדר מבחינתה .
רק צריך לתאם שעה מראש.
אז מה בתפריט ?
-------------------
אקט 1 - פתחה במסז'ים , שלאחר מכן גלשנו לחירמונים , והעניקה לי מציצות חשופות ועמוקות כולל שאיבות טורבו
וגמרתי לה בפה - וגולת הכותרת - הבחורה בולעת שפיך כמו גדולה ולא עושה מזה עניין !
קיבלה ממני מטען חורג של 6 ימי הצטברות זרע , ושיחררתי לה חצי ליטר של שפיך לתוך הגרון ....
והיא בלעה הכל כמו גדולה ! - פשוט מלכה

אקט 2- עשינו מנוחה קצרה .. והיא המשיכה בעיסוי משומן על גבי , ועברה למסזים ארוטיים והעמידה לי את הזין
כאשר היא מגרה אותו עם ציפרניה .. ודפקה לה מציצה חמה ועמוקה ...
הלבישה לי את הקונדום ,, ודפקתי אותה במ"ס תנוחות במלוא הכח ובמרץ רב ..
ואז עברנו לתנוחת המחרשה , והרמתי את רגליה לכיוון הפנים שלה ,,, ופימפמתי אותה עד הגמירה .
זו מתנתי הצנועה לכל שגלני הדרום ..מי שדובר רוסית ומעוניין לדגום ולדווח - מוזמן לפנות אליי באופן פרטי .
מי שבקטע של לזיין לי את השכל בפרטי - מוזמן לדלג הלאה .. (ואני יבדוק בדיוק מי דובר רוסית).
שלכם , הסקאוט הארצי לענייני שרלילות - חולה כוס .