כ פרוייקט הכרת תודה - סקס אדיר

פרוייקט הכרת תודה

1
שלום חברי לנשק היקרים!
אני רוצה להתוודות בפניכם- היו לי תקופות קשות מאוד בחיים שלא ראיתי אור קטן שבקטנים בקצה המנהרה. בזמנים שהכל נראה אבוד מצאתי נחמה אצל בחורות מסויימות שמפורסמות בפורום הנכבד הזה שחוץ מלתת שירות היו שם לעודד,לתמוך ובעיקר להקשיב .
היום החיים טובים הרבה יותר וזה הזמן להכיר טובה לבנות.
חשבתי על הרעיון הבא ואני קורא פה לכל חברי הפורום הנכבדים:
ללכת לכל בחורה שנכנסה לנו ללב, שהייתה שם בשבילנו(אני בטוח שלכל אחד פה יש לפחות אחת כזאת), לדפוק אצלה בדלת(בלי ל"דפוק" אותה אחרי זהקריצה) ולהעניק לה מתנה קטנה מאיתנו. הכוונה היא באמת לתת משהו מהלב בלי אינטרס בזוי כלשהו של הנחה בשירות ושאר "מרעין בישין".
ה"מחמירים" יכולים ללכת לכל בחורה שהם היו איתה אי פעם. זה מה שאני מתכוון לעשות!!
המתנה לא צריכה להיות יקרה כי כאן באמת חשובה הכוונה! יש לכם רעיון למתנה לא יקרה שיכולה להתאים כאן???
יכול להיות שיקפצו פה כמה חברי פורום ויגידו שלהעניק משהו למישהו זה דבר אישי ושכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו לעצמו אז אני מסכים אבל הכוונה שלי בפוסט הזה היא לעורר אנשים לצאת ולהגיד תודה היום כי אין לדעת מה יהיה מחר, אם תוכל להגיד תודה או שיהיה למי להגיד תודה.
אשמח לתגובות ממכם האם נראה לכם דבר כזה?? האם עשיתם משהו כזה כבר בעבר??

פרוייקט הכרת תודה

4
יפה אמרתם! מנסיון ,בחורה קבועה תספר על יום הולדתה ובהחלט תצפה למתנה.זה בסופו של דבר משתלם לנותן,שמקבל שירות טוב יותר ואישי יותר.בקשר לחגים, רוב הבחורות הרוסיות בזנות הן פרובוסלביות ותשמחנה למתנות בחגים שלהן.פסח לא אומר להן כלום ,אבל פסחא,שחל השנה ב 5 במאי,חשוב להן.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”