ערב טוב לכל חברי הפורום היקרים,
כזכור לכם, אני בעל עבר עשיר בתחום המין בתשלום, אני הייתי נקי מכל זה ובדגש ענק על הייתי
היום נפלתי, בפעם הראשונה מזה שנתיים של ניקיון, נפלתי , שוב פעם הדחף הארור הזה הבלתי נשלט, ושמתי פעמיי אל שדרות קוגל בחולון, על מנת לבצע את זממי בנותנת שירות ארורה .
אני הדפוק פה, אני האשם פה, כל הדרך אני מת לחזור הביתה, אני מחנה את הרכב ליד כספומט , שולף כסף , אח"כ מחנה ליד הבית שלה, פתאום התנועה זורמת, פתאום יש ים חניה, אין בעיה בכלל, פאקינג 16:00 בצהריים, ואין בעיית חניה בשדרות קוגל,
מצאתי יחסית זריז את המקום, פתחה את הדלת אישה מבוגרת, חזה קטן אבל סבבה, אמרתי אני חייב לזיין ולגמור,
אין משהו שעוצר בעדי, להיפך אני רק מרגיש שאני נמשך, כמו לפני שנתיים וחצי, משהו חזק ממני,
בקיצור עשיתי שטויות בסקס, נשאיר את זה ככה, משם ישר עפתי למיון סיפרתי שם מה עשיתי, הפנו אותי מפה לשם, בקיצור עשו בדיקות מחר יהיו תשובות, לבנתיים הביאו זריקה עצבנית לאיזור המותן, ואח"כ כדורים,
אני כולי בסרטים, אני עייף הרוג, אכלתי רק בצהריים בסביבות 12 ורק לפני רבע שעה אכלתי 2 בגטים ריקים,
אני בדיכאונות עצומים, שנתיים וחצי של ניקיון הלכו לזבל, נפלתי שוב בחרא הזה, כל יום הרגשתי כמו נרקומן משוקם,
אבל עכשיו נפלתי לזה שוב, אני כרגע בלי חשק אפילו לראות פורנו כדי להרים מצב רוח,
אני מעכשיו מתחייב לא להכנס לאתר הזה, ולא להכנס לשום אתר שקשור לסקס , בין אם זה סרטים כחולים בחינם, או פורום שקשור לזה
אני מבקש ממנהלי האתר , למחוק את היוזר שלי לחלוטין, אבל בבקשה תשאירו את ההודעה הזו, כדי שאנשים לא יתפתו לעשות שטויות.
ולכל החברים שבטח יושבים ולועגים למה שכתבתי, ואומרים "מה הוא אוכל סרטים" וכד', אז אני מקווה מאוד בשבילכם שגם אתם תפסיקו ללכת לזונות, ושהדחף הזה שלכם יעלם, ואת הכסף תשקיעו בדברים בונים, ולא הורסים מחריבים.
שלכם
וותיק.