כ ערוץ 1 - קנסות לצרכני זנות בארץ - סקס אדיר

ערוץ 1 - קנסות לצרכני זנות בארץ

1

בערוץ 1 בטלויזיה ביום שלישי הקרוב אחרי מבט תוקרן תוכנית המדברת על עונשים בחוק לצרכני הזנות בארץ

למרות שאני לא בטוח שיצא משהו אופרטיבי מזה - שווה להתעדכן - כדי לא להיות מופתעים אם בזמן שאנחנו עסוקים בלהוריד בעדינות את הקונדום אחרי איזה זיון טוב - פתאום צץ שוטר ומבקש עוד כסף (וכדאי להכין מראש עוד כסף כי אחרת כנראה זוכים בנסיעה חווייתית חינם בזינזנה לאבו כביר וגם מתקשרים לאישה החוקית שתבא לשלם חיוך)

ידוע שכבר מזמן היתה הצעת חוק בנושא שעברה באיזושהי קריאה אבל אני לא בטוח מה היה בסופה (או בסופינו קריצה)

לא ידעתי היכן לדחוף את הידיעה המרנינה ואני סומך בעיניים עצומות על אדמינינו היקר אם לא כאן המקום...
בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

3
בישראל הצעת החוק להפללת הלקוח עברה בקריאה טרומית, ולאחרונה ח"כ זהבה גלאון הצהירה

שבכוונתה להמשיך ולקדם אותה לדרגת חוק.
עפ"י ההצעה לקוחות זנות יוכלו לבחור בין מאסר של שנה וחצי לבין סדנה טיפולית, ולא מדובר על קנסות.
בצרפת נתקבל לאחרונה חוק שמטיל קנסות על צרכני שרותי מין.

בגמילה

4

אם יהיה חוק - הוא יהיה טוב רק לניפוח החזה של כל הפמיניסטיות.

החוק ישפיע (אם בכלל...) רק על זונות רחוב, ומכונים שלא עשו את הקומבינה המתאימה עם המשטרה.
על פרטיות - החוק לא ישפיע כלל.
לכן צפויה עליה של הזנות ה'פרטית' בעקבות החוק.

בשבדיה החוק גרם לצמצום צריכת הזנות, אבל בדנמרק ונורווגיה - חוק דומה גרם לעלייה בצריכת הזנות! (כלומר - החוק לא השפיע כלל)
מענין מה יקרה בצרפת, בה עבר החוק לפני כשבועיים.

קטע מהכתבה ב'הארץ' על החוק שעבר בצרפת:

את שינויי החקיקה המטילים אחריות כבדת משקל לזנות על הלקוח עצמו, הובילה שבדיה ב-1999. הדבר גרם לירידה דרמטית בזנות ברחובות הערים בשבדיה. עם זאת, בדנמרק ונורבגיה שקיבלו חוקים דומים דווקא גדל היקף הזנות. הולנד התירה את הזנות בשנת 2000 אך רבים במדינה טוענים כי המהלך נכשל ושיחק לידיהם של הסרסורים וסוחרי הנשים.
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”