כ סיבוב שני! בבקשה עזרה! - סקס אדיר

סיבוב שני! בבקשה עזרה!

2
התשובה בגוף השאלה.
יש אפשרויות נוספות, שאפרט אותן פה, אבל אתה מכיר אותן, והן גם פחות יעילות:

א. אם בכוונתך לעשות סיבוב שני, לך על בחורה שאפשר לבלות איתה הרבה - שעתיים ואפילו שלוש - ולא בחורה של זבנג וגמרנו (שעה או אפילו 40 דקות)
ב. אחרי שאתה גומר בפעם הראשונה, במקום לגשת ישר לסיבוב השני, או סתם להמתין, נצל את הזמן: רד לה, ענג אותה, תביא אותה לאורגזמות
ג. אתה יכול גם סתם לדבר איתה; במקום לבזבז את תחילת המפגש על סמולטוק, תתחיל מהשיא (תסתער עליה ישר כשאתה מגיע), ואת כל הדיבורים תדחה לאחרי הסיבוב הראשון
ד. מציצה טובה היא התחליף המוצלח ביותר שהמדע מצא עד היום לויאגרה, והיא יכולה לחולל פלאים לאבר רפוי שצנח זלזל

ויש גם בשורה טובה:
לעובדה שאחרי שפיכה אתה לא מגורה ומתקשה להעמיד אותו מחדש, יש גם היבט חיובי:
כתוצאה מכך שאתה לא מגורה, גם כשיעמוד לך סוף סוף, אתה לא תגמור מהר.
או במילים אחרות:
כנראה שבסיבוב השני תוכל לחגוג כמה שתרצה, בלי לדאוג משפיכה טרם זמנה.

בהצלחה!

סיבוב שני! בבקשה עזרה!

3
אוסיף על כך שאני מצאתי שהרבה מזה זה פסיכולוגי. עצם העובדה שהגמירה מתעכבת גורמת לי מעט להילחץ מזה שבעצמו דוחה עוד יותר את הגמירה ואז אני נלחץ יותר ואז היא נדחית יותר וכן הלאה...

בקיצור, אני פותר את זה כבר ברגע שזה מתחיל, אם מתחיל, בכך שאני מתנתק תפיסתית מהסיטואציה - מתעלם מזה שהיא רק מחכה שאגמור ושהזמן עובר ופשוט נהנה מעצם הזיון - אלה הרגעים שאני בדרך כלל עף על עצמי בתנוחות ובאגרסיביות (כמובן במידה, יש שם בת אדם...).

ולאחרונה זה באמת גם די עובד, פעם היו לי הרבה את הקטעים של הסיבוב השני - היום הרבה פחות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”