בסוף שבוע ישבנו בסלון של רוני, קצת מיושן לטעמי, אבל הוא אוהב אותו..
יצא לנו לדבר קצת על מה ולמה,שיחה קצרה כזו והגעתי למסקנה..
שדי שתקתי על ההתנהלות כלפי "רוני גולן" שם ומוזר או "הרב רוני" כמו שאתם קוראים לו....
האמת גם שתקתי כאשר התחילו להעיף כאן משתמשים על ימין ועל שמאל...אני מודה לא רציתי לעוף גם.
אנצל את הבמה הזו כדי לכתוב כמה דברים סופיים...
רוני אוהב לדווח, אוהב לכתוב, ואוהב לעזור במיוחד כאשר מדובר בנשים...אבל הוא לא מושלם, רחוק מזה, הוא כמו כל בני האדם, עם חסרונות ויתרונות, כבר כתבתי על כך.
אחד החסרונות הבולטים שלו זה חוסר הבנה מוחלט בטכנולוגיה ובפרט במחשב,ממש מביך קצת לפעמים, אבל הוא דור אחר וזה מובן.
את החתימה של "הרבנות לזיונים" אני עשיתי לו, חפשו אתם את הלוגו של הרבנות עם כיתוב שכזה באינטרנט...לא תמצאו!!!
את התמונה של הרב אני מצאתי לו, וכמובן את כל פעולת הוספת החתימה והתמונה אני עשיתי לו בפרופיל, הוא רק בחר את התמונה המתאימה מהמבחר, כמו בחורה שהגיע לחנות נעליים עם "הארנק" שלה- בן זוגה.
כמות הפעמים שהוא שכח את הסיסמא ליוזר והיה צריך לשחזר מביך לכתוב,וגרוע מזה הייתי צריך להדריך אותו בטלפון כדי שימצא את הפורום של חו"ל כדי שיתחיל לכתוב את "בן הרב"...בקיצור מחשבים והוא לא גדלו ביחד...ויש לו כמה מחשבים ישנים עם חלונות ירוקים כאלה של XP ודפדפן ישן של אקספלורר...ממש כאילו נולד לפני מאה שנה.
הפורום לא בשבילו למרות שאתם אוהבים מאוד את המידע "החם" שהוא מספק כאן לכולם, אני מודה זו הסיבה שאפשרתי לו להתקרב אלי בצורה אישית..היום זה כבר לא משנה,המידע לא חשוב ואני רואה רק את האדם ולא את התפאורה.
אחרים אוהבים כאן את הרייטינג שהוא מספק לאתר=כסף...(דעתי האישית הפסדתם פה מניה בטוחה)
כך או כך כמו שנכתב "פסטיבל רוני- נגמר!!!"...ואם זה תלוי בי הוא לא יחזור.
בכלל, באופן אישי הפורום הפך להיות פורום שרים, ראשי מדינה, G-20,כאילו מכריעים כאן גורלות של מדינות חשובות...
עם רצינות תהומית ומלחמות מילוליות על כבוד, "כוח" ואגו והרבה שאגות ותיפוף על החזה המתוח...כל אחד מחפש להיות מלך הגונגל.
שכחנו שזה צריך להיות פורום ס-ק-ס,
כן סקס, משהו נחמד, כיפי, קליל עם המון פרגון ושמחה....והבחור הזה הביא לכם הרבה שמחה וכיף, אם לא במידע אז לפחות בדיווח.
מצחיק, שנון ולפעמים חכם..למי שידע לקרוא בין השורות.
פספסתם כותב עם כשרון טבעי וספק בלתי נדלה של דיווחים וסיפורים על נשים ועל החיים....תאמינו לי, אני שמעתי רק חלק קטן מהם ובעתיד אנחנו נספר את הסיפורים יחד.
נכתבו כאן הרבה דברים באוויר והדבר היחיד שחורה לי זה השימוש במילה "חבר" או כדאי בכלל לקרוא לו "קומראד רוני" כמו במפלגה הקומוניסטית, מילה מוזרה להשתמש בה בלי להכיר את הצד שני או לפגוש אותו...הרי באותה מידה אני יכול להגיד שעמוס עוז הוא חברי הטוב רק בגלל שקראתי את כל ספריו או הגדלתי ושוחחתי איתו קצרות והוא ענה לי על שאלות בכנס כלשהו...אכן מוזר.
רבתי עם רוני לא מעט ויצא שלא דיברנו תקופה ארוכה, אבל השינוי המהיר בין "חבר", "אח" ל"אוייב" היא מדהימה...
[QUOTE=rd06]
במקור פורסם על ידי rd06
רוני יקר ! לאחרונה כ"כ התקרבנו ונגעת בליבי ! הפעם סתם צחקתי בניתוח מעמיק וקומי של הדיווח שלך - אני יודע שלא תכעס צחוק) הבעיה היחידה - שכמעט השפרצתי על המקלדת ואתה יודע כמה זה קשה אח"כ לייבש את זה בין האותיות קריצה) ==================================
רוני יקר ! כדי שלא יגידו שאנחנו לא הוגנים ! ומי כמוך ראוי : אני מבקש ממך לשפוט השבוע איזה דיווח היה הכי טוב ! (מדובר רק על דיווחים של חברים חדשים ) מי שתחליט יתקבל בכבוד , למועדון ה-100 !
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]ברכות לרוני !!! על עלייתו בדרגה לשלושה כוכבים מסתובבים ! ״ חבר של כבוד בהיכל זייני ישראל ״ !!!!!
למרות שחלקכם ירימו גבה , אני מבטיח לכם שזה נעשה לגמרי בזכות ולא בחסד !!!! הבן אדם בפרק זמן קצר הספיק מה שרבים
לא הספיקו במשך שנים !!!
יישר כח , רוני ידידי !!!
ותזכור...עם הדרגה מגיעה גם האחריות....חחחחח
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
רוני , אחי היקר - , כבר הכרנו וירטואלית כ"כ טוב שנראה לי שהנשים שלנו לא מכירות אתנו טוב כ"כ ...
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אני אתקן אותך רק בדבר אחד !
בשיחותינו , כבר מזמן חצינו את העניין של חברים ווירטואלים - ואשתמש במילים שלך הפעם אליך - אתה אח שלי !!!
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
"לגבי רוני , חבל שאתה מסיק דברים שאתה לא יודע ..." אני מבטיח לך שאני יודע יותר ממה שאתה חושב .
אבל זה בפרטי ביני לבין רוני ולא קשור לפומבי , אליך או לכל מדווח אחר פה - אם תשאל את רוני לדעתי תבין שיש בינינו
תקשורת מאוד טובה וזמינה. אני איש מאוד אחראי ובוחן את המילים שאני משתמש בהן .
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
קודמת בדרגות כמו מטאור - וצריך לומר שלאור דיווחיך - ביושר !!
[/QUOTE]
========== מהפך ===========
[QUOTE=rd06]
gango =roni golan
חחחחחחח
געגועיי לדור אחר !! דור של כותבים אמתיים !! שכל דיווח לפנטיאון - דיווח של מדווחים ולא שכירי חרב.
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
כל היוזר שלך הוירטואלי שלך - הוקם ע"י ובחסות הרב מספר הסיפורים צחוק בכדי להאדיר את שמו ....
(נספח לענייני שקשושקה - שכל תפקידו ללכת אחרי רוני ולהלל אותו )
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
הדיווח של "בעל הבית" שלך לא אמין בלשון המעטה ומצביע על האמת שכולם רואים . חביבי בשביל לדווח על מישהי לא מספיק רק לשמוע עליה פרטים או לחילופין רק לראות אותה בתמונה... דיווח אמתי - הוא כשאתה הולך לגב' משלם כסף , מזיין אותה , חווה את החוויה - ורק אז מדווח !
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אל תשכח שהחבר שלך בעל 8 הפרצופים כבר לא מנהל פה ! את הדרגות שלך קיבלת ממנו (לא גאווה גדולה)
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אבל האמת צריכה להאמר - רוני היה פה בעבר תחת יוזר אחר , היה לו יותר מיוזר אחד- כולל בו זמנית , אני משקר ?
[/QUOTE]
=========== אלימות ===========
[QUOTE=rd06]
ביג דדי - אני קורא לא לאלימות !! מכל צורה ודרך שהיא !!!!
מי שלא תהיו , תרגישו בנוח - פה אתם מוגנים ! ופה ביתכם השני ! משפחה עצומה של 17,000 איש עומדת מאחוריכם .
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
gango - אתה חושב שאנשים פה , הרוב לפחות ... הם סוג של מפגרים ???
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אומר לך עוד דבר - בנימה אישית - מעטים פה המדווחים שהלכו אחריך והאמינו שאתה באמת רב...הקהילה המדומה לא נסתרת מעינו של איש - כדי למנוע אי נעימויות ...אני מציע שלא תעורר אותה . חלקה כבר לא פה .
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אך לדעתי אתה לא באמת יוזר סתם מציאות מדומה שלא מוסיפה כבוד..
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
בכל מקרה , אל תנסה אותי בהמשכים מיותרים ! ואולי כדאי בכללי שתקבל את דבריי כביקורת ולא העלבה
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06] חפוז ..
... ורק דבר קטן , בגלל הלחץ שהפעלת עליי בבכיינות דאגתי להוסיף תחת שמך מדווח אמין על דרך המלך...
ברשותך אני אמחוק את זה ... כי אתה ממש לא על דרך שמובילה לכלשהיא ממלכה. אלא אם לחורים המסריחים שאתה מבלה בהם
אתה קורא ממלכה ...ובמקרה כזה שהם ידאגו לך לדרגה !
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]אדון איצטיגנן...
לכן כשאני פותח את הפה ואומר משהו ,נמושות כמוך שסחבנו שנים על גבינו ללא אהבה מיוחדת ... סותמים את הפה !
אתה לא מתערב פה יותר בדיונים שלא קשורים אליך !
וכשאני מדבר , תסתכל לכיוון הדרגה שלי פה , הוותק והרזומה המוכח - ודע את מקומך בשרשרת המזון !
[/QUOTE][QUOTE=rd06]
טישחשמלי , בניגוד אליך ועוד כמה סכינאים פה זוכר לי טובה ! לא קיבל ממני טובות הנאה כמו שאתה מקבל ! מעניין כשהלשון הארוכה שלך חפרה לי בפרטי שאתה רוצה דרגה , לא הזכרת אף חבר מיתולוגי !
[/QUOTE]
============ יושרה ============
[QUOTE=rd06]
אומר לך עוד דבר - בנימה אישית - מעטים פה המדווחים שהלכו אחריך והאמינו שאתה באמת רב..
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
בהתחלה גם אני לא כ"כ אהבתי את התמונה של הרב מלובביץ ....אך מי שקורא את הדיווחים שלך אין ספק שמסיק שאתה אדם שומר מסורת ומאמין אדוק !!!!...
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אף אחד לא הולך לשום מקום !!! רוני - בגלל זה לא ענית לי ??? בגלל זה אתה מסנן בפרטי ???!!! אין רע בהתמכרות לסקס !!! צריך פסיכולוג.?..תשתה אתי קפה !!! במשמרת שלי - אף אחד לא הולך הביתה !!!!!!!!
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אני לא מתכוון להעיף אף אחד מהפורום בטח לא אנשים וותיקים שהלכו אתי ,פה , כברת דרך !
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
וכן מי שכ"כ חשוב לו , כמו שהשעיתי את אשל"ג אני גם אחזיר אותו..
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
4.כלום פה לא אישי - אני לא אוהב כשמועלים באמוני ...
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
...ידוע לך רוני , מדיניות מנהל והנהלת הפורום כפי שהוסברה לי - היא לא להתערב בפוסטים ובדברי החברים כל עוד לא חצו את חוקי הפורום .
...תגובת החפוז הועברה מפה .
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
אם אמרתי משהו אני יודע מה אני אומר שנים ששנינו פה ומעולם לא שיקרתי !
[/QUOTE]
ואחרון חביב:
[QUOTE=rd06]
קופיקו - כמו שאני שותק למרות שאני טעון כמו פצצה ... אני שותק...
נגמר !!! אני נועל את הדיון . ותאמינו לי שהייתי מת להמשיך אותו - אך מכבודו של האדמין אני שותק !!!
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]
מפה אני לא מדבר יותר על הנושא , ביישור קו מלא עם האדמין .
[/QUOTE]
אחרי כל זה, מי מחבל?
[QUOTE=rd06]
...למרות הרבה חששות , קבלתי על עצמי את התפקיד כדי לעשות טוב לפורום ..
...אף מחבל לא ירים ידו על הפורום במשמרת שלי...
[/QUOTE]
עם אחיםחברים כאלה מי צריך אוייבים
עכשיו אתה יכול להעיף אותי גם...