כ הזנות במגזר הערבי והפלסטני בפרט - סקס אדיר

הזנות במגזר הערבי והפלסטני בפרט

1
מסתבר שאצל בני דודינו השוק פורח מאוד .
אם זה בכפרים במשולש ואם זה בכפרים הפלסטיניים בפרט.
הכבוד המשפחתי והעצמי גרם לא מעט למקרי רצח במגזר הזה ,ושהייה בחו״ל וחברות עם רופא נכבד מהעדה גילה לי כי לא מעט בנות לפני החתונה עושות ניתוח לאיחוי קרום הבתולין. ( הרבה מהארץ והרבה סטודנטיות וצעירות שנחשפו לעולם המערבי הנאור)
הרבה יגידו מגעיל ומסריח וקריאות גזעניות לא יחסרו .
בקרוב אני אפרסם פוסט מאוד בעניין

מתקתק וותיק

2
בעולם הערבי זה אפילו יותר גרוע ממה שאתה חושב.
עד לא מזמן בית הזונות הכי גדול בעולם היה נמצא בסוריה (היום כולם יודעים מה קורה עם סוריה).

המלחמה 2004 של האמריקאים בעירק גרמו למליוני פליטים שנכנסו לסוריה, סוריה עם כלכלה רעועה שבקושי טובה לאזרחים שלה עם אבטלה לא קטנה, הממשל עזר לפליטים במשך שלושלה חודשים, ואח"כ המשפחות הצטרכו להסתתדר בעצמם, הרבה מכירה של נשים ע"י המפשחה (כן נשים בעולם הערבי הם רכוש, מכאן אתה יכול להבין שאם היא לא בתולה משול לרכוש פגום) ולפריחתה של ביתי זונות, רכבות אוויר מכל העולם הערבי הגיעו לסוריה, עכשיו תבינו סדאם חוסיין העירקי במשך שנים "טחן" את העולם הערבי, ועכשיו!!! העולם הערבי "טוחן" את הנשים העירקיות, ובשפה הערבית = השפלה (יש תרבות של בושה אצל הערבים לכן נשים מאבדות את הראש).
מעבר לכך יש את תרבות האונס בעולם הערבי אולם הוא לא קשור לכאן.

אני זוכר שיש כאן פוסט על קפריסין הטורקית שיש כמה סוריות שעובדות, תעשה חיפוש.

אני אשמח לקרוא את הפוסט שלך.

4
אני מכיר אישית מישהוא שמזיין דרך קבע ערביה מהשטחים שזקוקה לכסף לגדל את הילדים שלה
הגרושות והאלמנות והמשפחות העניות שהבעלים שלהן בכלא מוצאות פיתרון קל ומעשי להיזדיין תמורת תשלום
ולא מעניין אותן כבוד המשפחה כי הן כבר נמצאות בשולי החברה שלהן
אגב גם לפרופסור הכי משכיל בחברה הערבית יש את הניצוץ של זילזול והכאת האשה כדרך חיים

בשביל לזיין ערביה מהשטחים צריך להיסתובב קצת באיזורי התפר בערים כמו כפר סבא הן נראות עטופות ומכוסות בגלביות ומחפשות גרוטאות או מציאות אבל אם תשימו לב למבט תבחינו איך היא עוקבת אחריכם ומחכה שיפנו אליה
מי שקצת יודע ערבית ומתאמץ מצליח כמו שנאמר יגעת ומצאת תאמין
אישית אני לא מבין איך אפשר לעלות על דבות כאלו אך וגם לקחת סיכון ולזיין ללא אמצעי מניעה וגם לקבל איזה דקירה בזין או שתקרקף לך את הביצים

הסוריות והלבנוניות נחשבות ליפות בעולם הערבי
משפחות הפליטים מוכרות את הבנות בנות 12 כי בגיל 16 היא נחשבת זקנה לסעודים תמורת כמה אלפי דולרים ואם היא בתולה המחיר עולה
כולם פדופילים מנייאקים
כמובן שהסרסורים לוקחים את החלק הארי מהכסף
אחרי שנמאס לסעודי הוא מגרש אותה או שוחט אותה ״ומתחתן״ עם עוד אחת
רק תבינו כמה האנשים בכל הדתות ובכל העולם בשם הדת עושים כסף

אמנם הנושא לא שייך לפורום אבל הקריזה עלתה לראש

8
[QUOTE=צעיר לנצח] כן אשי,
הדת היא הרעל של העולם והעוולות הכי גדולים בעולם נעשים בשם הדת

אבל כנראה שהדת זאת כנראה הדרך הכי קלה לשכנע כמויות גדולות של אנשים להתאגד ביחד באמצעות אמונה משותפת.
[/QUOTE]

זה לא ממש נכון,
אני יכול לתת לך כמה דוגמאות מההיסטוריה שסותרות את מה שאתה אומר ,
אבל בוא נלך להכי קל , דוגמא שכול בור וכול דפר מכיר והיא - הנאציזם בגרמניה לפני 80 שנה ,
(גם הפאשיזם באיטליה ,המשטר ביפן באותה עת ובריה"מ של סטלין) - כול אלו לא היו ממש "דתיים" , נכון?
אני מניח שאתה יודע זאת.

אגב, בקשר לסוריות , ראיתי פעם (בטלוויזיה) - צוערות/חיילות בצבא אסד ,
ומה להגיד? חלקן , אם יחליט להגיע לקייב לעסוק בתחום , "יעניק" למקומיות סיבה לחשוש על מקומן מפני המתחרות החדשות.

9
שמחה..
לא כתבתי ש"כל העוולות" נעשות בשם הדת, רק כתבתי שה"עוולות הכי גדולים בעולם נעשים בשם הדת"

אגב, אם כבר הזכרת את הנאצים, אז את היהודים הוא חיסל כי היו יהודים, לא בגלל שהיו בנקאים או סוחרים. אז גם כאן העניין היה דתי.

יש כמובן את כל מסעי הצלב או את האינקווזיציה, שהכל בשם הדת
וכמובן אני לא רוצה להתסיס ולהזכיר את כל עוולות העולם המוסלמי.

אז כן. יש בעולם דוגמאות של עוולות שבאות גם ממקום ומסיבה אחרת, אבל לדת תפקיד מרכזי בהיסטוריה של עוולות העולם.

אגב, הסיבה היא אף פעם לא הדת. זה תמיד ענין של שליטה במשאבים.
הדת היא רק תירוץ
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”