כ תאוריה מעניינת לגבי מפגש חוזר עם אותה נערה - סקס אדיר

תאוריה מעניינת לגבי מפגש חוזר עם אותה נערה

3
[QUOTE=Mr Fanta]אז ככה יש לי תאוריה מאוד מעניינת לגבי מפגש חוזר (שני) עם אותה בחורה.
כשהמפגש הראשון היה כל כך מדהים וענה על כל הציפיות , כימיה טובה , סקס מדהים , ממש תמורה לאגרה מה שניקרא.
תמיד אבל תמיד כשאני מחליט לחזור לאותה נערה (איך אפשר שלא אחרי מפגש ראשון מדהים שמשאיר טעם שלא עוד)
החוויה לא אותה חוויה , אין כבר את האדרנלין כמו בפעם הראשונה כשאתה ממתין ליד הדלת ולפתע הדלת נפתחת ומי מסתתרת שם .
אני לא אומר שזה נפילה אבל ממש מאכזב המפגשים החוזרים .. יכול להיות שזה רק אני .
מה דעתכם בנושא ? האם גם אתם מרגישים כך , כשהמפגש השני הוא נפילה לעומת המפגש הראשון הסוער
[/QUOTE]
אני יכול לומר שזה תלוי באיזה מצב צבירה נמצאת הבחורה.

אם אתה מגיע ראשון ביום אם האחרון ביום, האם היא ביום לא טוב וכו...

הניסיון שלי מכיל הרבה מקרים לגבי חזרה לאותה בחורה אפילו חזרה לאותה בחורה באותו היום

או לאותה בחורה בחו"ל.

היו מקרים שהיו אפילו מוצלחים יותר מהפעם הראשונה כי כבר הכרנו ופשוט זרמנו ישר לאקשן

וידענו מה אוהבים.

ובחו"ל חזרתי לאותה אחת אחרי חצי שנה והיה סוף הדרך עד היום עוברת בי צמרמורת כשאני נזכר

וכך היה גם במפגש השלישי והרביעי.

הייתה גם מישהי מתל אביב שכאשר באתי לדירה היה טוב אך מאופק כי כל הזמן היא הייתה תחת "השגחה"

אבל שהזמנתי אותה למלון בת"א היא הייתה הרבה יותר משוחררת והסקס היה מדהים.

היו גם כמה נפילות אך הן פחות מההצלחות.

אתה מגיע לפעם השנייה והבחורה במחזור או גמורה מעיפות מהיום או עצבנית או מרוגזת

או חזרה בתשובה ואז אין דלת אחורית כמו שיהיה ופתאום איןנשיקות צרפתיות או משחקים כאלו ואחרים...

או פתאום היא הפכה לרובוט מכאני וקר

לסיכום הפעם השנייה תמיד תלוייה במצב הרוח של הבחורה.

חשוב לדעת לקרוא את המצבים הללו ולדעת לנתב את הבחורה לכיוון האנרגיות החיוביות

או פשוט לומר אני מבין שיש בעייה לצאת ולבוא בפעם אחרת.

וכך לחסוך את עגמת הנפש.

5
סינדרום הפגישה השנייה בדרך כלל נכון אבל הכל תלוי מי הבחורה ומה היא מביאה איתה, יכול להגיד שיש בחורות שהמפגש איתן השתפר עם הזמן, עם הרוב דעך
הייתה אחת שהמפגש השני איתה היה אחרי שנה, הראשון היה חוויה מדהימה, השני חוויה מצערת

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

6
במקרה שלי לא נתקלתי בדעיכה אלא רק בעליה תמיד ממפגש למפגש. תמיד משהו חדש, תמיד היבט אחר שאני לומד להכיר בבנות, תמיד חוויה חדשה. לא קרה לי אישית מקרה אחד של ירידה בחוויה. בגלל זה אין לי גם את הצורך להמשיך לחפש בנות חדשות כל הזמן.

7
שמע בדרך כלל המפגש הראשון יכול להיות פיצוץ ונפלא השני אותו דבר ...אך הרביעי והחמישי וככה הלאה על הפנים
הכל תלוי בכימיה עם הבחורה לדעתי .
אני חושב שבכל פעם צריך להחמיא לה על משהוא שונה אצלה למשל השיער ..את ניראת שונה היום ..מקסימה
לקנות לה שוקלדים (הרב רוני...קריצה) פרחים משהוא שישמח אותה
ואז לדעתי גם הפעם השניה והחמישית יהיו בקצב עליה ..

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

8
[QUOTE=Mr Fanta]אז ככה יש לי תאוריה מאוד מעניינת לגבי מפגש חוזר (שני) עם אותה בחורה.
כשהמפגש הראשון היה כל כך מדהים וענה על כל הציפיות , כימיה טובה , סקס מדהים , ממש תמורה לאגרה מה שניקרא.
תמיד אבל תמיד כשאני מחליט לחזור לאותה נערה (איך אפשר שלא אחרי מפגש ראשון מדהים שמשאיר טעם שלא עוד)
החוויה לא אותה חוויה , אין כבר את האדרנלין כמו בפעם הראשונה כשאתה ממתין ליד הדלת ולפתע הדלת נפתחת ומי מסתתרת שם .
אני לא אומר שזה נפילה אבל ממש מאכזב המפגשים החוזרים .. יכול להיות שזה רק אני .
מה דעתכם בנושא ? האם גם אתם מרגישים כך , כשהמפגש השני הוא נפילה לעומת המפגש הראשון הסוער
[/QUOTE]

מר פנטה, כבודה של התאוריה שלך במקומה מונח. רק חבל שלא פתחת פוסט בפורום קשקשת במקום בפורום דיווחים.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_topics.asp?FID=12
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”