כ בייגלה רותח מסנט פיטסבורג - סקס אדיר

בייגלה רותח מסנט פיטסבורג

1
הקיץ מביא איתו המון נשים מהארצות דוברי הרוסית. והן בטרם הגעתן לארץ מעוניינות להכיר גברים בדרך כלל בעזרת האתר הכתום.

בדיווח הקודם שלי הוסרו משפטים ובוצעה עריכה !!!! לא מקובל !!! מקווה שהפעם הדיווח ישאר כמו שהוא

פגשתי את הילדה בת ה- 22 יום למחרת שהגיעה אלינו .אספתי אותה מבניין רגיל בבת ים בהן גרות משפחות ולא בניין דירות מחולקות של זונות .
היא סקסית בתמונות אבל כאשר נכנסה לאוטו הייתי מוקסם לא מיופייה הדי רגיל כי אם באישיות מתוקה אופטימית ועדינה.
אינני חסיד של תיאורים פורנוגרפיים מוגזמים ולעיתים סתמיים אולם אוכל לציין כי במהלך הפגישה היא התמסרה נישקה וחיבקה כמו חברה.
התיאום היה בשפה האנגלית ( היא סטודנטית אשר תהיה כאן עוד כעשרה ימים בביקור משפחתי )

היא אינה זונה !!! יש כאן המון נשים שבאות לכאן בכדי להנות ממזג האוויר לפגוש בני משפחה או חברים.
הנשים הרוסיות / אוקראיניות הן מכשפות !!! לא במראה חלילה אלא במה שהן נשדרות ואיך הן יודעות להגיע לרצונן .
אני חולק על דעתם של רבים שכל מי שמבקשת כסף היא זונה ושיש אישור להעביר את המספר שלה לכל גבר ללא הבדל של גיל או גזע ... זה פשוט התנהלות של אנשי מקצוע ( סרסורים ומקבלי טובות הנאה ) ולא של ג ב ר י ם

נשים, תיירות , זכותן לקבוע מי מקבל את מספר הטלפון שלהן והן יקבעו אם הגבר ( גיל גזע ) מתאים עבורן.

אני יכול גם לציין בהזדמנות זאת שמסירה של מספר טלפון לכולם זאת טעות , ראו דוגמא של ויקטוריה
היא לא מעוניינת בלהזדיין סביב השעון וגם מהליווי היא פרשה.

לקבל הודעות אני יוסי חבר של ר... או אני יורם חבר של ר... או אני ג.. חבר של ר...
לא עוזר ולא יעזור במקרה הזה

היא קיבלה עשרות פניות, היא אינה תמימה אבל ממש ממש לא זונה.

לא קיבלתי אישור להעביר את הטלפון שלה וגם לא לחבר קרוב . כך שכל אחד ינסה את מזלו

אני נהנתי מאד ואפגוש אותה שוב בוודאות .

3
[QUOTE=rijekstrat] במה הועילו חכמים בתקנתם? 
אז סיפרת שפגשת בחורה
וופי-דו-וואפ-וואפ
גם אני פגשתי אתמול מישהי במכולת לא ראית אותי פותח על זה נושא
[/QUOTE]

ציניות - נועדה לאנשים מתוסכלים

כל המידע בגוף ההודעה ולאלה אשר אינם מבינים

ממבה
בת 22
בת ים

בהצלחה

7
מסכים עם פיקסר ב-100%.

מסירת הטלפון צריכה להתבצע תוך כדי איזון ומניעת עומס על הבחורה.

מה שהולך כרגע בפורום זה דומה לסרטי תעודה על טבע של ערוץ דיסקברי
שבהם אריה אחד או שתיים אוכלים את הטרף ואז שהם שבעים הם זורקים
אותו בחוסר איכפתיות ללהקה של כלבי יער והם מתחילים לריב על הפירורים...

8
לא מבין את הקיצוניות של לתת טלפונים לכולם בלי הבדל דת, גזע ומין. אני מודה שכשיש לי מה לתרום, אני מעדיף לעזור קודם כל למדווחים ותיקים נושאי דרגות, אח״כ למדווחים צעירים פעילים ובסוף, אם נחה עלי המוזה, לטפילים עם 5 הודעות שכולן בקשות למספרים ואפס דיווחים.

9
[QUOTE=everhard]מסכים עם פיקסר ב-100%.
מסירת הטלפון צריכה להתבצע תוך כדי איזון ומניעת עומס על הבחורה.
[/QUOTE]

everhard, אתה מסכים עם פיקסר, וגם טוען שמסירת הטלפון צריכה להתבצע תוך כדי איזון.
אבל פיקסר לא מסר את הטלפון - לכן, הצהרתך מיותרת...

אם מוסרים את הטלפון - הבחורה מוצפת בטלפונים, וצריכה לבצע סלקציה בשיחות טלפון.
אם ה'מתקפה' - מפריעה לה - היא אמורה לכבות את הטלפון (יש כפתור כזה שמכבה.... הרבה לא מבינים זאת...)

אם מוסרים את שם הכרטיס או ת.ז. ממבה - יהיו אליה הרבה פניות, היא תסנן בזמנה החופשי ולפי נוחיותה, ושום אסון לא יתחולל.

אבל אם לא מוסרים דבר - זו החטאה של מטרת הפורום, והופך את הדיווח למיותר. ולכן עדיף שלא לדווח ולא לגרות את בלוטות הריר של חברי הפורום יתר על המידה.....

ברור שיש הרבה בנות שלא דיווחו עליהן. אז תהיה עוד אחת....

המגביה עוף - ירחיק ראות

10
[QUOTE=pixsar] [QUOTE=rijekstrat] במה הועילו חכמים בתקנתם?
אז סיפרת שפגשת בחורה
וופי-דו-וואפ-וואפ
גם אני פגשתי אתמול מישהי במכולת לא ראית אותי פותח על זה נושא
[/QUOTE]

ציניות - נועדה לאנשים מתוסכלים

כל המידע בגוף ההודעה ולאלה אשר אינם מבינים

ממבה

בת 22

בת ים

בהצלחה [/QUOTE]

PIXAR יקירי אין ספק שאתה אחד התותחים פה וכבודך במקומך מונח. לא תשמע אותי מזלזל באף אחד

לא זכור לי שקראתי לך בשמות או שביקשתי ממך לנתח את המצב הנפשי שלי. אז זה היה מיותר

וכן ההודעה שלך לפני ההבהרות הייתה מיותרת חסרת מידע ונטולת ערך "פרסומי" בטח בפורום שבו החלטת לפתוח. אז קבל את הביקורת. וגם לכתוב "בת 22 מאוקראינה מפרסמת בכתום זה לא זה."

שים לב שלא אמרתי מילה על חלוקת המידע. יש לי הרבה מה להגיד על זה אבל זה לא המקרה.

בסיפור שלך - שהיה לא יותר מסיפור ובטח לא דיווח - אין ולא היה אפילו קצה חוט. יכול להיות שהחברים "המחוברים" שלך מקבלים ממך יותר פרטים. אתה ואני רק חברים לאתר. תחלוק קצת יותר מידע עם פשוטי העם. ואם לא בא לך שיהיה עומס על הבחורה אז יש פה מלכוד ( 22. אוקראינית. האתר הכתום...מקווה שהציניות הפעם לא תצייר אותי כממורמר או משהו...]

שבוע טוב גבר
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”