תעלומה
8[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=החפוז המכני] מישהו יודע לאן כל הזונות של התאגיד התל אביבי נעלמו? ליקה, ריגינה, אנג'ליקה. נשארו רק רינה ומרטינה
[/QUOTE] בורחות הרחק מזיוני השכל שלך, ההצקות שלך, ״ראיונות ההתרשמות שלך״ ....[/QUOTE]
דווקא דגמתי אחת מהן, אך לפני שהספקתי לדווח המודעה שלה נעלמה.
והייתי עונה לך, אבל כידוע אותי מצנזרים - בעוד שלך נותנים יד חופשית. מעניין אם אני הייתי יכול לכתוב דברים מעין אלה ("זיוני שכל") מבלי לחטוף איומים בחסימה מראשי הפורום...

דווקא דגמתי אחת מהן, אך לפני שהספקתי לדווח המודעה שלה נעלמה.
והייתי עונה לך, אבל כידוע אותי מצנזרים - בעוד שלך נותנים יד חופשית. מעניין אם אני הייתי יכול לכתוב דברים מעין אלה ("זיוני שכל") מבלי לחטוף איומים בחסימה מראשי הפורום...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
תעלומה
9[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=החפוז המכני] מישהו יודע לאן כל הזונות של התאגיד התל אביבי נעלמו? ליקה, ריגינה, אנג'ליקה. נשארו רק רינה ומרטינה
[/QUOTE] בורחות הרחק מזיוני השכל שלך, ההצקות שלך, ״ראיונות ההתרשמות שלך״ ....[/QUOTE]

קיש - לא יפה !!
אנחנו מנסים לבנות גישה אחרת פה, וההערה העוקצנית מיותרת.
מדובר בחבר מועיל וראוי שנראה לי שהחליט לשנות נימה מהתלהמות לקונסטרוקטיביות.
בו ננסה לא לחזור להתנצחויות האין סופיות והלא מועילות במאומה.
(וסליחה מראש על שאני מבקר אותך)
חפוזי - באמת חשבת לקבל תשובה פה בפורום לשאלה הזאת ?!
מסופקני....
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
תעלומה
10אתה רציני? הכסיל הזה מטנף בכל רחבי הפורום וטוען שאני סרסור, לא אניח לו לעולם. להנהלה - למה הוא פה בכלל? הוא טוען שרוני גולן ואנוכי שני סרסורים. מה צריך לעשות בשביל לעוף מהפורום? (או לפחות להיות מושם תחת פיקוח) . לרצוח מישהו? האדמה בסרסרות אינה מספיקה?
מישהו מההנהלה מוכן אולי להסביר?
מישהו מההנהלה מוכן אולי להסביר?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.