כ מאבק קשה התמודדות שלי - סקס אדיר

מאבק קשה התמודדות שלי

2
מחזק את ידך

כך בחשבון שגם אישה אמיתית כמו שקראת לזה יכולה לא לתת לבעלה או לחבר
אז מה עושה הגבר ?
מחפש בשדות זרים ...קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מאבק קשה התמודדות שלי

4
יש אישה אמיתית ואהובה (באמת באמת)
יש איתה סקס טוב למדיי

אבל

ויש פה אבל גדול
היא לא מסוגלת למלא את סל הפנטזיות שלי
ואת התאבון הגדול
אז במקום להרוס אני משלים חוסרים

ותתפלא, אחרי התמקצעות (של מספר שנים) אתה נהיה יותר בררן ולא מרגיש חרא אחרי כל נישנוש. חלק ניכר מההרפתקאות שלי מסתיים בהנאה וסיפוק רב

(ולא שביום כיפור לא בקשתי מחסדי שמיים שיגמלו אותי מהסיפור הזה - ביקשתי בהחלט)

בהצלחה (גם בגמילה וגם בזיונים , מה שתחליט)

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

מאבק קשה התמודדות שלי

5
מאחל לך המון הצלחה טיטאן, אבל זה נשמע שאתה עמוק בפנים, זה מרגש אותך מידי, ולוותר על זה, אתה לא תעשה את זה מרצון.
וזה לא עובד ככה, עם הבוס הגדול מלמעלה...

הנה תראה אותי, לא הלכתי מאז ה2 או ה3 לחודש אוגוסט.
אני רוצה ללכת, אבל אני לא הולך, עברתי שינוי עמוק, וזה הרבה בזכות מישהו מסוים, שמחדיר בי תובנות ששות זהב, אם כי הוא עצמו, עוקר הרים וטוחן סלעים.

ב10 ימי תשובה רציתי ללכת לאולה, משהו בה תפס אותי יותר מכל הבנות, אבל לא הלכתי, כי הרגשתי שזה לא....ראוי, ללכת ב 10 ימי תשובה, כי יום כיפור מגיע, ועכשיו גם בגלל חול המועד אני לא הולך.

בקיצור, אני רוצה ולא רוצה בו זמנית, השאלה מה אחליט.

אביב, מה שאתה מרגיש עכשיו זה צער, וזה יעבור ואתה תמצא את עצמך שוב בדירה, כדאי שתתחיל לעבוד על עצמך, אחרת.... אממ לא תתקדם.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

מאבק קשה התמודדות שלי

6
גוסט (מה פירוש השם? רוח רפאים?), אתה צדיק אתה. אחרים מדברים פה על ללכת כל כך הרבה לזונות עד כדי כך שאין כח לחוקית, אנחנו הולכים רק כי החרמנות שלנו עולה על גדותיה...
מי הוא אשר מחדיר בך את אותן תובנות ששות זהב?
בחול המועד צריך לשמוח. יותר מזה: אנחנו מצווים לשמוח בסוכות! אז לא יותר מצווה ללכת ולזיין (לנענע לולב)?
אני גם לא הלכתי בעשרת ימי תשובה. כי לא יצא לי. אני לא יודע אם יש דרך לכפר על כל חטאיי. נראה לי שאלוהים רואה בי מקרה אבוד.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מאבק קשה התמודדות שלי

7
חפוז,
למה אתה חושב שללכת לבחורה עובדת זה חטא שצריך לכפר עליו?
אם התנהגת כלפיה באלימות או בגסות, זה חטא כלפיה. אם לא דיווחת כאן או אם שילמת יותר ממה שהיא שווה, סתם כי היית חרמן, זה חטא כלפינו.
אבל אם היית אנושי איתה, והוגן עם כולם, אז אין כאן שום חטא.

אם אתה מרגיש שההתמכרות היא חטא כלפי עצמך, אולי תנסה רק להוריד מינון במידה כזאת שתוכל לעמוד בה. אחרי שזה יהפוך לשגרה תוכל להוריד שוב מינון, אם תרצה.

מאבק קשה התמודדות שלי

8
[QUOTE=החפוז המכני]גוסט (מה פירוש השם? רוח רפאים?)[/QUOTE]

אכן, רוח רפאים, אבל בחרתי את זה כי גוסט, זה רואה ואינו ניראה, כמו נינג'ה, הוא שם אבל אי אפשר לראות אותו.
וזה מה שרציתי להיות, להיות בפורום מבלי שיראו אותי, דהיינו, לא להשתתף בו בכלל, אבל אבל, האדם מתכנן והשטן צוחק.
קריצה

[QUOTE=החפוז המכני]אתה צדיק אתה. אחרים מדברים פה על ללכת כל כך הרבה לזונות עד כדי כך שאין כח לחוקית, אנחנו הולכים רק כי החרמנות שלנו עולה על גדותיה...
[/QUOTE]

איזה צדיק ואיזה שדים ורוחות, אני בחור רגיל, שמחפש את דרכו בעולם, וכן ללכת לזונות תרם איזה חלק בהתפתחות שלי, אבל גם לוקח...

[QUOTE=החפוז המכני]מי הוא אשר מחדיר בך את אותן תובנות ששות זהב?
[/QUOTE]

איש יקר, טוב לבב, חכם, ולא אוהב בולשיט, וגם נקי ממנו, ונינג'ה רצינית!
LOL
הענין הוא שאני לא מרגיש נוח לחשוף את זהותו, מה גם שיש כאן המון המון חברים חכמים עם תובנות, וכולנו נותנים את חלקנו חפוזי היקר, גם בך יש חוכמה.

[QUOTE=החפוז המכני]
בחול המועד צריך לשמוח. יותר מזה: אנחנו מצווים לשמוח בסוכות! אז לא יותר מצווה ללכת ולזיין (לנענע לולב)?

אני גם לא הלכתי בעשרת ימי תשובה. כי לא יצא לי. אני לא יודע אם יש דרך לכפר על כל חטאיי. נראה לי שאלוהים רואה בי מקרה אבוד.
[/QUOTE]
מצווה גדולה להיות בשמחה, תמיד.

כשאתה ילד בגן, אתהאומר: אהיה כבאי, אהיה חייל, אהיה שוטר!
וכשאתה גודל אתה רק רוצה להיות עצמך, ובשלווה.
וכל אחד מחפש את הדרך הברוכה, לאושר.

ועכשיו אתה יודע מה אלוהים חושב?
או שמא זאת מחשבה שלילית אשלייתית?קריצה
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

מאבק קשה התמודדות שלי

10
אני למדתי במהלך חיי שרווק מתבגר שלא מזיין אפילו זונה[ויש לי 2 חברים בעבודה כאלה שמימהם לא שכבו עים אישה והם בני 50]
אין לו לא יהיה לו בטחון להתחיל עים בחורה רגילה ולשכב איתה כי הוא כבוי וחסר בטחון
לגבי הנשואים יש כאלה שדווקא זונה מדי פעם עים פנטזיות שהם רוצים לממש
משמרים להם את חיי הנשואים המשעמים כך שאין לשפוט..דרך אגב חרדים שלאין להם יחסי מין לפני החתונה נתקלים
בבעיות מין לא פשוטות וזקוקים לעזרה של כדורים ואביזרים והיה על כך כתבה תחקיר בערוץ 2..כמו שאומר המשפט הידוע
המשביעו רעב והמרעיבו שבע.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”