סתם שאלה לשבת חברים
בתור אחד שמעולם לא אנס/הטריד/פגע בבחורה על רקע סקס/זוגיות/הכרות
אני לא מצליח להבין אנשים שיש להם כסף, אפילו ים כסף, ובמקום לחגוג בשקט ובצורה הוגנת עם זונות/נערות ליווי/אורגיות/FKK וכל פנטזיה אחרת בכסף - בוחרים לפגוע בבחורות רגילות ולנצל אותם מינית
ברור שהם לא חשבו שיתפסו אותם ויגלו אבל עדיין איפה השכל?
איפה הנורמליות?
עדיף לזיין בכסף ולהיות עם מצפון נקי (חלקית לפחות למי שיש חברה/אישה)
מאשר להרגיש חרא כל החיים שפגעת בבחורה ואני לא מדבר בכלל על האפשרות לשבת בכלא ושנהרס שמם ושם המשפחה...
אני מבין שיש אנשים עם כח: קצב ואחרים שחשבו שיכולים הכל וכנראה גם קסטיאל כזה ועדיין לא מבין גברים עם ליבידו מיני מטורף והמון כסף שעושים את זה
זה אמנם פוסט קשקשת אבל אשמח לדעתך
שאלה (קצת קשקשת אבל חשוב) - על רקע פרשיית קסטיאל
2אדרנלין ,ריגוש,שליטה,
לא רואה עצמו כאנס אלא כ"דון ז'ואן
" מצליחן ושאר פנטזיות,מי שבשבילו ללכת לזונה זו פחיתות כבוד.
לא רואה עצמו כאנס אלא כ"דון ז'ואן
" מצליחן ושאר פנטזיות,מי שבשבילו ללכת לזונה זו פחיתות כבוד.
ראה כל כתבי פרויד...
מעבר לזה ידוען שפוחד שיזוהה כמי שהולך לזונות.
אנא העבר זאת לקשקשת !!!
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
3אני חושב שידוענים למינהם נמצאים בבעיה גדולה.
מצד אחד אם הם לועסים מסטיק ברחוב אז כותבים על זה בעתון אז תאר לעצמך מה יקרה אם ישתמש בשירותי מין....
במקרה הטוב הזונה תסחט אותו, הם ממש לא יכולים כמונו בצורה אנונימית להכנס למכון או להזמין נערת ליווי
אין כמו לגוון בשקט
4חידה:
מי אמר
if you're a star, they let you grab them by the pussy
?
מי אמר
if you're a star, they let you grab them by the pussy
?
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
5זו פריווילגיה בלעדית של כוכב האנטי ידוענים המעוטר ב50 כוכבים...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
6בישראל המדינה הכי אנטי גברית בעולם הוא לא היה נבחר, ואולי היה בכלא..
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
7[QUOTE=hashmal 2016]אני חושב שידוענים למינהם נמצאים בבעיה גדולה.
מצד אחד אם הם לועסים מסטיק ברחוב אז כותבים על זה בעתון אז תאר לעצמך מה יקרה אם ישתמש בשירותי מין....
במקרה הטוב הזונה תסחט אותו, הם ממש לא יכולים כמונו בצורה אנונימית להכנס למכון או להזמין נערת ליווי
[/QUOTE]
אחת מכוכבות העבר של הפורום הזה, היתה מתגאה בלקוח מסויים שלה, לא שמרה על הפרטיות והחיסיון שלו, התפארה בשמו, ואפילו הציגה התכתבויות איתו. מדובר במישהו לא כמו קסטיאל (שחלקנו שמענו עליו רק כשמעשי האונס שלו התפרסמו), אלא ממש ממש מפורסם, ולא פנוי כמו קסטיאל, אלא תפוס חזק (נשוי בזוגיות דביקה ומאוד מתוקשרת).
למרבה השמחה, הנערה העובדת הזאת כבר מזמן לא פה (אם כי אני חושש שהיא הותירה פה פגרים רבים ועקוצים למיניהם).
אני לא מתכוון לחשוף שמות, לא שלה ולא שלו, וגם לא לפזר רמזים נוספים, אז נא לא לנסות אפילו להוציא את זה ממני.