כ ירידת מחירים בעקבות הצפה של נערות בתקופת הקיץ - סקס אדיר

ירידת מחירים בעקבות הצפה של נערות בתקופת הקיץ

1
מקווה שכולכם שמתם לב כמוני שמספר הנערות העובדות שמציעות את עצמן גדל משמעותית לאחרונה וזה רק ילך ויגדל לקראת תקופת הקיץ והתיירות. אני אישית רואה הצפה של בנות בכל האתרים ביחס למה שהיה רק לפני כמה חודשים.
אנא, זכרו לנצל את המצב הזה לטובתנו ולטובת החזרת המחירים לרף השפוי! היום יותר מבעבר על כל בחורה יש 20 אחרות שישמחו לקבל אותכם כלקוחות. אל תתפתו למחירים מופקעים ותדעו את הכוח שלכם.

6
הבנות ממזרח אירופה אוהבות לבוא לכאן בקיץ
שמש שיזוף בשילוב השלמת הכנסה
לחלקן זו גם חופשה מעבודה רגילה שלהן

חשוב במיוחד עכשיו לאחד את השורות ולא ללכת למחירים מופקעים!!!

נ ב
מבחינתי האישית 400₪ זו התקרה
כמובן החלטה ותקציב של כל אחד
ולא בא לפתוח כאן דיון ישן על מחירים שהגיע להפסקת פעילות של אוליגופול וכיו״ב
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

7
אני עם הפרטיות מסכים ל500. בתאגידים פחות. כמעט כל אחת שביקשה ממני 600 הצלחתי להוריד אותה אם רציתי באמת ללכת אליה ואם לא ירדה אז שיהיה לה בהצלחה. כמו שאחרים פה מספרים חזרו אלי לא פעם ולא פעמיים. אני אפילו לא אומר מחיר רק אומר שיקר מדי ולא מתאים לי. אח"כ לפעמים הן שולחות הודעה עם מחיר מופחת. תראו את ההיצע זה מדהים..

9

לא יעזור לכם....
הזונות והסרסורים יודעים בדיוק כמה הגבר הישראלי הטיפש מוכן לשלם עבור סקס עם רוסיה..

לפני זמן לא רב, כשהמחיר הנפוץ היה 400, והיו 'זליגות' פה ושם לעבר ה-500, כתב אוליגופול נגד המחירים האלה, וחזה שתוך זמן קצר יהיה ה-600 מחיר סטנדרטי.

תחזיתו התגשמה.

יש הרבה בעלי כסף שחור... יש הרבה חרמנים נואשים חסרי סקס... יש הרבה טיפשים שישלמו 600 עבור זיון שיישכח תוך יום-יומיים כאילו לא היה (בד"כ - תוך זמן קצר יותר...)

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”