כ העתיד כבר כאן! - סקס אדיר

העתיד כבר כאן!

1

אנחנו בעידן של מהפכה טכנולוגית - רובוטים מכל הסוגים עם אינטלגנציה מלאכותית וחיישנים מחליפים עובדי ייצור במפעלים, נותני שירותים למינהם, ויותר ויותר פרוצדורות רפאיות כולל ניתוחים שמבוצעים על ידי רובוטים שמופעלים בשלט רחוק. הם לא רועדים ולא מתעייפים. שלא לדבר על רובוטים במקום חיילים, נהגים, טייסים וכו.

מה לגבי רובוטים שייתנו שירותי מין? חשבתם על זה? לא ראיתי כל כך התייחסות...

האמת שחשבתי על זה יותר ויותר דוקא אחרי ביקורי אצל יאנה מהירקון תל אביב ואצל קירה ששוברים אצלה את הקירות (באדיבותו הרבה של רוני גולן הרב הראשי של הפורום).
לא היה לי מה להוסיף על הדיווחים הרבים כאן על שתיהן, אבל קשה היה לי להשתחרר מההרגשה שהן כאלה מקצועניות, שמצד אחד ניתקו את עצמן לחלוטין מרגשותיהן (אל תצפו שהן מתאהבות בכם) ובאותו זמן שרותיות לחלוטין ונותנות לך לעשות מה שתרצה איך שתרצה (״כחומר ביד היוצר״ כדברי רוני שלנו).. כשהפגישה מתחילה הן נכנסות לתפקיד במאה אחוז - ומיד כשהפגישה נגמרת הן כבר ממשיכות הלאה...

ואז חשבתי שאם נותנות שרות הופכות לכאלה פופולריות דוקא בגלל התנהגות רובוטית שמאפשרת כל דבר... אז נלך עד הסוף ונבנה כבר רובוט אמיתי שיעשה אותו דבר ויותר טוב! קבלני הריסות - אין בעיה... אנאלי - אין בעיה... צעקות וגניחות בהתאם לעוצמת הסקס (יש חיישנים) - אין בעיה וכו וכו וכו...
והכל חוקי - אין בעיה עם פמיניסטיות וניצול נשים - הרי מדובר בורבוט!

עתידני? פנטזיה? מסתבר שלא.
העתיד כבר כאן ויש חברות שמפתחות ומגיעות עם זה כבר לפעילות מסחרית -

ניתן לראות לדוגמא באתר realdoll.com את הדור הראשון של בובות אהבה עם מנגנונים משוכללים שמביאים למציאות מדומה של (כמעט) הדבר האמיתי - עשויות סיליקון, ניתן לבחור מידות גוף, צבע עור, מערכות לבוש ועד ועוד...

כרגע המחירים שם לא זולים - כמה אלפי דולרים ליחידה.. אבל אני מניח שהדורות הבאים יהיו זולים יותר ועם יכולות תקשורת בין אישית מפותחות יותר ומותאמות ספציפית לטעמיו ומידותיו של המזמין.

האם הטכנולוגיה אכן תשנה את עולם צריכת המין? ימים יגידו...

שלכם

ירון

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”