רותי ואני, מחזה בשלוש מערכות
מערכה ראשונה - בסלון
פגשתי את רותי לאחר התכתבות ארוכה ואירוטית בפרטי.
רותי בת 47, נאה, אך בהחלט נראית כפי גילה. גובה ממוצע, שיער ארוך מתולתל ג'ינג'י, עיניים כחולות, עמוקות, שלובשות גוון קצת מוטרף במהלך הסקס. חזה בינוני-גדול, פטמות מזדקרות כדובדבן נעימות למגע, בטן מעט גדולה, ירכיים רזות, רגליים יפות וחלקות, תחת נאה מאד.
ישבנו בסלון והמשכנו את הדסקוסים מהפרטי. לגמנו יין לבן מתקתק, רותי עישנה בשרשרת.
סיגריה ראשונה – אנחנו במרחק מטר, שיחה קולחת
סיגריה שניה – מרחק 40 ס"מ, ליטופים הדדיים אקראיים
סיגריה שלישית – השיחה נקטעת בנשיקות צרפתיות הולכות ומעמיקות
סיגריה רביעית – אני בעמידה, רותי בישיבה, ידיה המיומנות מוצאות את שמוליק הזקוף מתוך התחתונים, והוא מוצא את דרכו לפיה. הכיף מתחיל.
(במחזה הזה, כמו אצל צ'כוב, אקדח שמופיע במערכה הראשונה יירה עד סוף המערכה השלישית)
מערכה שניה – במיטה של רותי
תפאורה: מיטה זוגית סטנדרטית, המזרון מצופה בניילון המקורי שלו (מסיבות שברורות לכל מי שפגש ברותי) ועליו סדין נקי.
רותי לוקחת פיקוד. מתחילה במציצה ארוכה, חשופה ועמוקה. יורדת לביצים, עולה למעלה. מתחרמנת וגונחת. עיניה נדלקות באש תאווה, בורקות מבין התלתלים. אצבעותיה מוצאות דרכן לפי הטבעת שלי, מעמיקות משם עד הפרוסטטה, אני מקבל פינוק אוראלי עם מסז' ערמונית כמו שצריך לראשונה בחיי. התחושה מדהימה, אך בקושי התאפקתי מלגמור.
אנחנו מתחלפים ואני יורד לשבלול. נקי, ריחני, מגולח למשעי. רותי מתחרמנת ומבקשת עזרה עם האצבעות. האצבעות חודרות מחפשות ומוצאות את נקודת ה-G, ויוצאות במחול עליה. האנחות מתחלפות בגניחות, ואלה מתחלפות בשאגות, "תוציא את היד" היא פוקדת, ואז זה מגיע– רותי עולה על גדותיה, גופה רועד, ירכיה רוטטות, צועקת, וכן! משפריצה. כחצי כוס של מיצי תאווה נשפכים על היד שלי, על הירכיים, על המזרון. אני מכניס את האצבעות חזרה למאורה, מגרה את הנקודה, יוצא ונכנס חליפות, ורותי מצידה מרעידה את הרחוב כולו בסדרת אורגזמות רעשניות, מלוות בהשפרצות חוזרות.
אני לובש חליפת גומי ויוצא למסע מרתק בין נקביה של רותי המקבלים אותי בחיבוק הדוק של שמחה. זוכה למסיונרי תאוותני המתובל בנשיקות צרפתיות עמוקות, דוגי נהדר, וכשהיא לוחשת בעדינות נשית אופיינית – "תכניס לי אותו לתחת" אני חודר לתחת הנהדר שלה ומשפריץ לתוך הקונדום.
המסך נסגר, השחקנים הולכים להתקלח בצינור המקלחת הידוע ללא ראש ונפגשים שוב בסלון ללגימת יין וסיגריה.
מערכה שלישית – שטפונות בדרום
אני על הבטן. רגליים פסוקות, רותי צוללת בין עכוזיי ברימינג לוהט ממושך ומטריף. לשונה רוטטת על פי הטבעת, יורדת לאשכים, עולה לפי הטבעת וחודרת לתוכו. אני מרחף, ממלמל דברים לא ברורים, לאחר זמן רב ידה מחליקה מתחת לגופי וחופנת, לשמחתי הרבה, את הזין שלי. אני מזיין את כף היד תוך שלשונה חודרת לעכוזי מאחור. היא הופכת אותי ועוברת למציצה עמוקה. אני מציץ על רותי ורואה אשה בטירוף. היא מוצצת בכוח, נוהמת, פיה וידיה עולים ויורדים על הזין, עיניה פעורות לרווחה ודולקות כמו עיני חיה טורפת. זורקת עלי קונדום בעטיפה. אני לובש והיא בולעת אותי לתוך גופה. אני חודר בכוח והיא מחזירה בקונטרות. רוכבת עלי, גומרת ומשפריצה. רוכב עליה, והיא בשלה – גומרת ומשפריצה. אני חודר אליה בדוגי בכל הכוח, היא שואגת, מגביר קצב ומעודד אותה בספנקים על התחת, היא שואגת וגומרת, משפריצה לי על שק האשכים. בגירוי הזה כבר לא עמדתי ומילאתי את הקונדום בחומר גנטי משובח.
אני מותש, המיטה ספוגה נוזלים, אבל לרותי לא נגמר המיץ – היא זקוקה לעוד. האצבעות חוזרות לעבודה ובהמשך מצטרף דילדו מעוקל ונוקשה שלוחץ לרותי על כל הכפתורים הנכונים. רותי גומרת פעמים רבות עד שהיא מסופקת.
אנו קמים מהמיטה שנראית כאילו עברה צונמי.
אפילוג
הייתי אצל רותי ארבע שעות והלכתי כי הייתי חייב. הייתי נשאר ברצון לסיבוב נוסף.
ההרגשה שרותי נותנת היא של ביקור אצל מאהבת ולא אצל מקצוענית. הכסף לא הוזכר ואני כמעט שכחתי לשלם.
רותי מאד ליברלית, עושה כמעט הכל, וברצון, ונהנית באמת מהמפגשים.
יש חסרונות –
· רותי איננה צעירה ואיננה כוסית.
· צריך לעבוד קשה. רותי מפנקת אבל גם דורשת פינוק.
· סיגריות – אינני מעשן והפריע לי טעם הסיגריות בפה שלה.
· לא מסכימה לגמירה בפה.
לטעמי החוויה ייחודית, מספקת ושווה את המאמץ והתשלום. אני אחזור ללא ספק.