כ ליה לחווית MILF מענגת + תמונות - דף 5 - סקס אדיר

ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

43

כידידי מקס אף אני שונא את קבלות הפנים שחברי הפורום עושים פה לחדשות.

מי כמוני יודע שאכן בנות פותחות פוסט בתת-פורום "סקס פרסומי" בעקבות המלצות שלי לעשות כן או לחילופין מסכימות לדווח עליהן (כי יש פרטיות שלא מעונינות כלל בדווח ומבקשות זאת בפירוש) ואח"כ מתחפרות ונעלמות כי אינן יכולות לעמוד בפרץ השרשורים המתלהמים והטפשיים.

בנוסף - לשם מה לעבות שרשור שמדבר על שירותיה של בחורה בכל החרטוטים האלה. אם מישהו עושה חיפוש בפורום ומנסה לדלות פרטים על ליה או כל בחורה אחרת, הוא צריך לקרוא חצי שעה שרשור כדי להוציא את הפרטים הרלבנטיים ובדרך לקרוא 90% שאינם מעניני דיומא כלל.

השרשור הוא על שירותיה של הגברת - טובים או רעים ותו לא.

בפורום קשקשת תכניסו את חרבושיכם שלא נוגעים ישירות לשירות של ליה.

לגופו של ענין, או לגופה של ליה... אני לא אזכה אותה בכספי ולא אזכה מחסדיה.

ליה אינה צד תמים בשרשור הנ"ל על אף ש"מי שהתחיל" (כמו שאומרים הילדים) זה אנחנו. חרצובות לשונה וחיצי דבריה אינם לרוחי וזו דעתי האישית כמובן. זה עושה לי TURN OFF בעודו באיבו.

בנוסף כתבתי לה פעמיים בפרטי והיא לא ענתה לי - אז ANYWAY אני לא מענין אותה.

בריאות לכולם ופורים שמח.

gfeseeker2010-2-26 8:41:20

44
[QUOTE=gfeseeker]

ליה אינה צד תמים בשרשור הנ"ל על אף ש"מי שהתחיל" (כמו שאומרים הילדים) זה אנחנו. חרצובות לשונה וחיצי דבריה אינם לרוחי וזו דעתי האישית כמובן. זה עושה לי TURN OFF בעודו באיבו.

בנוסף כתבתי לה פעמיים בפרטי והיא לא ענתה לי - אז ANYWAY אני לא מענין אותה.

seeker יקר,

אשמח לנהל איתך דיון בהודעה פרטית אבל ככלל: אני מנסה להימנע מלפגוש אנשים שחדות לשוני ומהירות מחשבתי מרתיעה אותם - לצערי נוכחתי שיש גברים שהסיבה היחידה שהם פוקדים את ביתה של הנערה העובדת הוא כדי לפרוק את תיסכולהים מהמין הנשי בכללתו. מאנשים אלה אני מנסה להימנע, וכן כן שכבתי אני על הגדר אולי גם כדי לעזור לאחרות. נושא הזנות בארץ מאוכלס לעיתים על ידי אנשים בעייתים ומסוכנים נטולי ביקורת עצמית שכבוד האדם ואהבתו זרים להם. פגישה עם אדם כזה נידונה מראש לכישלון, ומכוון שאני אוהבת את עיסוקי, ויושרתי חשובה לי-נקטתי באסטרטגיה מסויימת כאמצעי סינון.

אין כאן כוונה להכליל איש בפורום. ואם תדפדף קצת בחוות הדעת של החברים כאן, תיווכח שהם ממש לא פגשו תגרנית - אלא אשה עם סגנון מיוחד ... שלא מתאים לכולם.

צר לי על מי שלא יודע לקרא בין השורות ועוד יותר צר לי על אותם אלה שמוצאים בנערה העובדת שק איגרוף לתיסכולהם.

MILFליה2010-3-9 13:57:45
כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

45

אני רק עכשיו רואה את השירשור הזה לכן איני יכול להגיב על הנושא כיוון שהבנתי שהרבה הודעות נמחקו ע"י ההנהלה, אבל בכל אופן כשאתה קובע עם בחורה ומגיע אליה הביתה, והיא פותחת את הדלת אך אומרת שזה לא יילך, במקום להיות מתוסכל אני הייתי מעריך את זה... מה עדיף, שהיא תראה אותך מהחלון ולא תענה לך לטלפון? או גרוע מכך, תיקח את ה-400-500 או כמה שלא יהיו ש"ח, וכיוון שאתה לא מוצא חן בעיניה, תיתן שירות גרוע ותתקתק? אז באמינותה היא חסכה לך כמה מאות שקלים, אותם אני מניח שאלה שנידחו ניצלו במקום אחר...
בכל אופן אני בעצמי גם לא אוהב שירשורי ויכוחים כאלה, עדיף אולי לרכז הכל לשירשור אחר על אותה בחורה. או לחליפין לפתוח שירשור אחר אך ורק עם הדיווחים, כי תחשבו שבן אדם חדש נכנס לפורום ומחפש מישהי ללכת אליה, נכנס לקרוא את הדיווחים ורואה כזה שירשור....
אנחנו עשויים לחטוא ולהבריח חברים חדשים ומדווחים פוטנציאלים.

עריכה: כמובן שאני נגד "איחולים" למיניהם ל-2 הצדדים, ואם זה נכון מה שכתבו לי בפרטי, שהיתה דרישה מצד ליה ל-100 ש"ח דמי ביטול במידה והיא לא מעוניינת, אז כמובן שזה חורג מגבולות הנורמל...

אבל שוב אני חוזר, מה שכתבתי כתבתי אך ורק מנקודת הזמן בה אני רואה את השירשור, מבלי לראות מה היה כאן לפני כן.

verble2010-2-27 23:28:46

46

דברי האל לשוכבים בציון
על דרך ארץ מול חרצובות הלשון

חברי אבירי הקולמוס והמעש
משכיבי הבנות משכיחות הכעס

קראתי דברי העם בזה השרשור
האדמתי כאבתי מכל כך הרבה ברבור

מבקש לקרא לכולנו לסדר
בנים,בנות ושאר כל העדר

ברגעים היקרים של כולנו במיטה
בחיפוש המתמיד אחרי הנאה צרופה

כולנו מנסים לתפוס רגע קט
בנשיקה,בחיבוק בהצטלבות המבט

מאחורי התמונה המספר והדיווח
נמצאת בחורה, בת אדם עם נפש ורוח

לא מתאים לך? ואולי גם לא לה?
הלאה חברים להזדמנות הבאה

בסופו של יום בחדרי חדרים
הם המיטיבות ואנחנו המוטבים

למרות שמבקרי יזכירו התשלומים
נסו לשכב עם שקל או לנשק ערימת זוזים

וגם אם פגשת אותה רוגזת ואיומה
מענה רך תמיד,אבל תמיד – ישיב חמה

כי חיים ומוות ביד הלשון
בחיים ,ברחוב וגם על המזרון

אז הנמיכו הטון רככו המילים
דברו בנימוס הנעימו הצלילים

האמינו לבעל מעט ניסיון
כי רוך וחיבה מקרח יוציאו חום

בקיצור ליה ללא הרבה מילים ואומר
הרבה מהנוכחים קורצו ממיטב החומר

התעודדי וחייכי כי מחר השמש תזרח
והעולבים בך, בדד יישארו למול כותל מזרח

ראי כי תמשכנה הציפורים לעופף
גם אם חלקנו מתבטאים כדרי מרתף

בקיצור ובשם כל העם השוכב בציון
שמרי על רמה זקפי הגב והלכי בגאון

שלכם,Zeous

נ.ב. עוד לא פגשתי את ליה
וקראתי את כל דברי ההבל לפני התערבות ההנהלה

המרחיק ראות יגביה עוף

47

הו זאוס יקיר האלים

זו אני הקטנה בתודות ואיחולים

הן נשמת משורר עצובה לעיתים

אל חשש ויגון כי בי לא פוגעים

חיצי קופידון - התועים

ונלמד השיעור ונמחק הסיפור

כמובן בעזרתם של ידידים

ועכשיו בראש מורם קדימה הולכים

ואת העבר - כן אנו זוכרים

אבל לא נישארים.

אז תודה לך זאוס על מילות ניחומים

עוד לא ניפגשנו.....

אבל אולי ביום מין הימים

כי כאן בעולם זר ומנוכר

מילה טובה - זה תמיד עזר

ליה

כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

50

בשבוע שעבר הייתי אצל ליה. כתבתי בקיצור שהיה חיובי. עכשיו אני מתפנה לדיווח קצת יותר מפורט, בכל זאת מוטלות עלינו חובות כחברי פורום...

יצרתי קשר עם ליה בהודעה פרטית כשמסביב רעמי התותחים באש הדו"צ (דו צדדית לא דובר צה"ל..) כולל אש "ידידותית" (מילה מכובסת לירי כוחותינו על כוחותינו). אין לי מושג למה בחרתי דווקא אני להמר, אבל לא טעיתי. בחושים שלי הבנתי שהיה כאן שילוב מרתק של התנגשות מצוקות ותגובות אוטומטיות. היה ברור לי שמאחורי הכתוב יש אישה. אישה שאוהבת סקס וגם חריפה. שילוב מחרמן.

למזלי, בזמן שהיה לי חלון זמנים פנוי גם ליה היתה פנויה בשביל לארח אותי.

ליה מארחת בבית בו היא גרה ברחוב בזל. דירה מרוהטת ומוקפדת בטוב טעם, מודרני ונעים.

קיבלה את פני בשמלה ורודה. ליה רזה. לא כמו בתמונות שהיא פרסמה. פנים נאות. שזופה.

הזמינה אותי לשבת בסלון. דיברנו מעט. שאלה אם יש לי בקשות מיוחדות. נכנסתי למקלחת. בדרך אליה פינטזתי על מקלחת משותפת, אבל כשהגעתי הבנתי ממנה שהתקלחה לכבודי, אז "וויתרתי" לה. חבל על העור העדין. אה כן, יש לליה עור חלק מאד מאד. אני אוהב.

יצאתי מהמקלחת ונכנסנו לחדר השינה. אור רומנטי. מיטה גדולה ונעימה. מזמינה.

התחלנו להתלטף ולהתמזמז. לאט לאט העניינים התחממו ועברו לנשיקות לוהטות, ליטופים ודחיפות ידיים ואצבעות. ליה התגלתה כחרמנית וכמו שאני אוהב התלהבה מהכל, נשמעו קולות הנאה ואפשר להרגיש שהיא אוהבת סקס.

שדיה בינוניים. טבעיים. רכים אבל זקופים במידה. פטמות קטנות וחומות. מזדקרות (לא היה קר...). ינקתי ומעכתי והייתי נלהב לגוף שלה. ביקשתי רשות יפה וירדתי למטה. מאד מאד התגרתי ממה שראיתי והרחתי. כוס קטן ויפה. מגולח. חור התחת מדליק ומזמין (בפעם הבאה ייבדק, בינתיים רק אצבעותיי בחשו בקדירה).

ליקקתי בתאווה. כל כך התחרמנתי שהייתי צריך להרים את התחת שלי כדי שהזין לא יגע במזרון, אחרת הייתי גומר. ליה התקשתה וגנחה ורעדה ואז הגיעה הגמירה. והיא אומרת לי: "אני רוצה את הדבר האמיתי בכוס שלי". ואם מבקשת מי אני שאמנע ממנה. הלבישה את הקנדום (לא מיומנת כל כך). ואמרה לי: "אני מסתובבת רוצה שתיכנס אלי ככה" אמרתי לה: "את רוצה להיות הכלבה שלי אה? אוהבת דוגי?" ליה: "כן כן הכלבה הקטנה שלך, רוצה בדוגי".

הפכתי אותה ונכנסתי. הייתי כל כך מגורה שכמה דחיפות קטנות בשילוב אצבע בתחת שלה, ויד שלה בביצים הספיקו. גמירה טובה ביותר.

אחרי זה ליה מנקה אותי עם מגבון ונשכבת לצידי. מחובקים. מתלטפים. ומדברים קלות.

לאט לאט היא מרגישה שאני מתעורר שוב. שואלת אם אני רוצה עוד גמירה. "בטח רוצה".

מתחילה למצוץ ולהעמיד לי את הזין. מציצה נעימה. לא מדהימה, אבל ממילא לא בא לי שתמשיך. רציתי שתרכב עלי.

שוב קנדום. ליה רוכבת עלי. כיוון צפון. מסתובבת לדרום. אני מתמלא בתחושה הנפלאה של הגמירה הממשמשת ובאה. ואז מתפוצץ.

ליה מנגבת אותי שוב ומבקשת רשות לעשן בסלון (אחרי שהבהרתי שאני לא אוהב עישון לידי).

נשארתי על המיטה רגוע ונהנה מהבחירה בליה לאותו ערב.

התלבשתי. ויתרתי על מקלחת נוספת כי מיהרתי לראות ליגת האלופות. פיצה ממול והביתה. פחות 400 ₪ ושתי גמירות.

סיכום: הייתי כשעה. אין לחץ בכלל. אווירה סקסית ונעימה. ליה יודעת להזדיין. אוהבת. GFE. ממליץ לאוהבי רזות שאינן שדופות.

כרגיל, הכל הוא תוצאה של חיבור בין שני אנשים.

אחזור שוב. מתישהו.

ליה, תודה על בילוי כיפי.

שלכם,

אבוד

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”