ההתנהלות לאחרונה של מספר דיונים בפורום יצאו מפרופורציה בליבוי הדדי של שני הצדדים חברים וחברות !
הכוונה הינה בעיקר לשני דיונים האחד בפורום הפרסומי (מיהMILF) אשר עבר ניפוי תגובות והשני בפוסט של הסקרנית:
סקרנית... אנאלי בעודי קשורה - רוצה אבל... ואשר החלטתי עדיין לא לנפותו (כנראה בהמשך).
צר לי לראות את הדיונים מתפתחים בצורה מתלהמת ובלשון המעטה אינה הולמת.
ההכרה וההבנה שצריכה להיות הידברות הולמת, בין הגברים ובין הנשים שמחליטות להיחשף בפורום מכל סיבה שהיא הינה אבן בוחן בה כולכם נמדדים !!
הייתי מצפה משני המינים לנהל את הדיונים בצורה מתונה יותר תוך הבעת כבוד הדדי לדברי האחר ותוך קבלת הסייגים האישיים של כל אחד ואחד.
הדיון של ליה בפורום הפרסומי, הושעה למהלך כל היום עד שהתפננו ל"טיפול שורש" של הדיון מאחר ובתקופה של החודש האחרון צוות ההנהלה כורע תחת עומס של מספר פרוייקטים במקביל ואשר נמצאים ברומו של האינטרנט הן בארץ והן בחו"ל, אי לכך קרוב לוודאי שהורגשה "הזנחה" הן מצידי והן מצד חברי ההנהלה האחרים ...
אבל זו בהחלט אינה עילה להסלמות של הדיונים המתנהלים בפורום שבו כולכם חברים !!!
התגובות הבוגרות יותר של חלק מהחברים והנסיון לנתב את הדיונים לאפיקים הנכונים לא נעלמו מעינינו.
אני באופן אישי מקווה להיות יותר מעורה ופעיל בדיונים בהתאם לצורך כדי שרמת הדיונים תשמור על איכות של תרבות דיון.
שאלתי את עצמי ואת עמיתיי הנאמנים, האם אנחנו מנהלים כאן גן ילדים ? (הוא התחיל/היא התחילה) או שמא עלינו לצפות להתנהלות בוגרת יותר משני עברי המתרס של המגדרים השונים ולא לשכוח גם בינינו לבין עצמנו !!!
לידיעתכם !
כשאני מנהל שיחת אימות והבהרת כללים עם מצטרפת חדשה לפורום אחד הדברים הבסיסיים שאני מבהיר למועמדת הוא שאיני נותן יד לאף בחורה שדוגלת בשיטה של הולכת שולל או בנקיטה בטקטיקות כוזבות ונפסדות, אלא מעודד בחורות אשר דוגלות בשירות טוב כדי לספק תמורה נאותה והולמת במידת האפשר המירבית.
לעיניין אימות בחורות כמו "הסקרנית" העלתי בפניה את ההסתייגות של התאמת הפלטפורמה למטרתה,
אולם "תשובת המחץ" הכנה שלה שיכנעה אותי שהיא מעוניינת מסיבות שלא אפרט, לעשות זאת דווקא אצלנו בפורום !!!
האם לדעתכם היה עליי למנוע זאת בעדה ??
אמש (לאחר עיכובים מצידי) ניהלתי שיחת אימות עם מועמדת פוטנציאלית בת 22 שפשוט נבהלה מההתנהלות של הדיון של ליה בפורום הפרסומי והחליטה לחזור בה מהחלטתה או לפחות לעשות צעד אחד אחורה ולקחת "פסק זמן למחשבה" אם היא בכלל מעוניינת להציג את עצמה כאן בפורום ולהחשף (פרטית שנפגשת רק עם 3-4 בשבוע).
היו עוד 2 מועמדות להכנס לפורום הפרסומי כשאחת מהן קיבלה "וטו" מתוך הבנה שכנראה "תודעת השירות ללקוח" הינה ממנה והלאה ועל כן החלטתי לא לאפשר לה שימוש בבמה שבפורום, השניה ביקשה אף היא "פסק זמן" למחשבה נוספת.
צורם לי מאד לראות את ההתייחסות של חלק מהחברים והפקפוק שלהם ביכולותיה של ההנהלה, בפרט לאחר שאנו עמלים ימים כלילות (וזה באמת לא משנה שאנחנו עושים זאת תוך כדי העיסוקים הקבועים שלנו ו"על הדרך") כל זאת כבר מעט יותר משנתיים !!
זאת כדי לספק למירב האנשים הפוקדים את הפורום פלטפורמה אמינה, מעניינת והמשרתת את האינטרסים של החברים השונים בלי קשר לשייכות למגדר זה או אחר או בנטיותייהם והעדפותיהם המיניות השונות ומי כמוכם יודע כמה הקצוות של טעמיכם האישיים מקוטבים.
הייתי שמח לקרוא דיונים בפורום ובעיקר דיווחים, בעלי נימה חיובית וידידותית יותר !
אשמח לקרוא תגובות עינייניות לדבריי אלו.
עמית,
המנהל הכללי של הפורום.