תגיד אפרודיזאק, אתה פסיכולוג?
כי שמתי לב שאתה מחלק אבחנות חופשי.
נו טוב... יש אנשים שקשה להם להוציא את המשפט "את צודקת"
כ
תגיד אפרודיזאק, אתה פסיכולוג?
כי שמתי לב שאתה מחלק אבחנות חופשי.
נו טוב... יש אנשים שקשה להם להוציא את המשפט "את צודקת"
ביקרתי את ליה
וכחבר באגודה הסודית של הגברים וההתחייבות להנפיק דוחות זיון ( ובמסגרת שליחות זאת) הנני מגיש בזאת את הדו"ח החודשי לידיעת חברי הפורום הנכבד!
ובכן נתחיל בזאת שליה איננה דוגמנית ,היא בחורה רגילה בתחילת שנות הארבעים לחייה אני הייתי מגדיר אותה יותר mature מאשר milf . כשניכנסתי אליה הססתי לרגע האם היא מתאימה לי מבחינת ה"לוק" אבל התגברתי על ההסוסים וישבתי לדבר איתה כדי לתהות על קנקנה . כשישבנו ודיברנו בחנתי אותה שוב ומצאתי שהיא הרבה יותר חיננית מאשר חשבתי בתחילה.
אבל כאן חברים נגמרים התאורים וההתרשמות המוקדמת , מתחילה ההתרשמות האמיתית וכאן אני יכול לציין שליה היא אוהבת גברים וחובבת זין במובן החיובי של המילה . הבחורה לא משחקת היא מבצעת דורשת ונהנית מסקס.
הרטיבות של ליה במהלך הזיון הייתה מדהימה וחשתי שהיא נהנית מאוד וזה גרם להעצים את הליבידו שלי . היתרון של ליה , מבחינתי היא שהיא קומפקטית, הטוסיק שלה עגלגל וחמוד והכוס שלה ורוד, מגרה ומזמין!
שעה וחצי ביליתי עם הגברת ללא לחץ ,ליה עושה סקס כאילו אתה הגבר האחרון עלי אדמות! ליה לא מתאימה לחובבי הכוסיות אבל ליה מתאימה מאוד לגברים שלא רק רוצים לזיין וללכת (בסגנון התקתוקיות), אלא להנות ממפגש מיני מלא אנרגיות ולתחושתי גם אמיתי !( מה שלא תמיד, ואולי ברוב המיקרים עם בחורות עובדות זה לא קיים!) ליה זה ה- gfe המלא.ובנוסף הדירה אסטטית ונקיה כמו גם ליה !
לסיום חברים ליה היא בחורה נבונה ונחמדה, תתייחסו אליה בכבוד ותקבלו כפל כפליים!
אמנם כתבתי דיווח מפורט יחסית למעלה, אבל אחרי שקראתי את הדיווח של החבר גל-גל מצאתי לציין שהתיאור שלו הולם במדויק את מה שהרגשתי בכל שלבי הבילוי עם ליה.
ניסוח מצויין. גם מחמיא וגם מדוייק.
סוף שבוע של זיונים מרגשים לכולם/ן !!
אבוד
בוקר טוב
תודה לגל גל.. נדמה לי
ולכם הרוב השותק... אני פונה בפניה נרגשת, כן כן אתם שלוחשים באזני כמה אני יפה בעניכם... לא תגידו משהוא להגנתי?
היופי הוא כמובן בעיניי המסתכל... ודוקא כן היתי דוגמנית פעם... אבל מי זוכר
יום נפלא לכולם
ליה
מראה מראה שעל הקיר מי היפה בבנות העיר
ובכן יקיריתי במראך החיצוני את יפה כמו..................... האמא החורגת של שלגיה
לפי מיטב זכרוני אמא של שלגיה היתה הכי יפה בעיר עד ששלגיה היגיעה... יפה ומרושעת ... זה שילוב קטלני
שכל אילה שאמא שלהם הירביצה להם נורא אוהבים
ואם אנחנו כבר משחקים בשילגיה - רים יקירי, איזה תפקיד אתה רוצה? זללני או זעפני?
וכמאמר השיר המקסים שכתב נתן אלתרמן על ארץ ישראל
" ישנן יפות ממנה אך אין יפה כמוה" - תרשו לי לאמץ
ליה
לפי מיטב זכרוני אמא של שלגיה היתה הכי
יפה בעיר עד ששלגיה היגיעה... יפה ומרושעת ... זה שילוב קטלני
שכל אילה שאמא שלהם הירביצה להם נורא
אוהבים
ואם אנחנו כבר משחקים בשילגיה - רים
יקירי, איזה תפקיד אתה רוצה? זללני או זעפני?
דווקא חשבתי שמתאים תפקיד המראה
אבל כנראה שאמא שלי לא הרביצה לי מספיק
בדרך כלל שמבקשים ממני לבחור בין שני אופציות אני בוחר בשלישית, סתם בשביל הקטע
רימינג זלעפני קונדסון מעשי נראה לי כמו תואר מספיק מחייב לא חושבת
בכל זאת אם היו מאיימים עלי בתפוח מורעל, אז זללני ללא ספק כי עדיף להנות מהחיים מאשר לקטר עליהם.
כמובן שאני נגד "איחולים" למיניהם ל-2 הצדדים, ואם זה נכון מה שכתבו לי בפרטי, שהיתה דרישה מצד ליה ל-100 ש"ח דמי ביטול במידה והיא לא מעוניינת, אז כמובן שזה חורג מגבולות הנורמל...
[/QUOTE]
בוקר טוב ורבל!
חבל שמי שכתב לך הודעה פרטית, לוקה בבעיה קלה בהבנת הניקרא, מכיוון שלא הית כאן אז תרשה לי לעדכן
אותך ואולי גם את מי שעוד קיבל הודעות כוזבות שמטרתן לפגוע.
אכן היה איזה יום שניסיתי לבדוק איך מתגברים על בעיית חוסר תיאום הציפיות שקורה כשמתלהבים מידי. באותו יום כתבתי במודעתי שאם אתה מעוניין לבטל- דמי הביטול יהיו 100 שח, בכל מקרה זה היה ניסיון לא מוצלח שבוטל.
מעולם לא כתבתי שאם זה לא מתאים לי אני מחייבת דמי ביטול!!!! וזה שקר
[/QUOTE]הי היום הייתי אצל ליה.
הדיווחים שלי קצרים אך קולעים המקום הוא מקום דיסקרטי לחלוטין הדירה והאוירה נעימים ליה קיבלה אותי לבושה חלוק סקסי .
נכנסתי לדירה שוחחנו מעט ומהר מאוד העינים התלהטו לנשיקות צרפתיות לוהטות .
לא הספקתי לדבר וכבר הגברת ממהרת להפשיט אותו ונתנה לי מציצה רטוב וחמה עוד לפני שנכנסתי לחדר העבודה.
ליה חושנית סקסית ונימפומנית אמיתי יש לה עור נעים למגע וחזה עומד .
הזמן עבר בכיף שתינו ושוחחנו ולא הסתכלנו בשעון אני עזבתי מיוזמתי מכיוון שהיתה לי פגישה.
אני אחזור בשמחה
ליה אני מאוד נהנתי
שלכם
SELULAR1
ליה אני מאוד נהנתי
גם אני מתוק!! אשמח לפגוש אותך שוב!!!
ליה
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”