דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,
71ועדיין בשרשורים אחרים של בנות אחרות אין כל כך הרבה סתירות כמו בשרשור הזה.
כ
[QUOTE=מקגייוור]אוקיי אני מסכים בגדול עם מה שכתבת, ואני מודע לכל זה.
ועדיין בשרשורים אחרים של בנות אחרות אין כל כך הרבה סתירות כמו בשרשור הזה.
[/QUOTE]
כל מה שאמרת נכון, היתי אצל כמה פעמים, היא אמרה שהיא הייתה מתקלחת במים קרים ואז הייתה חולה ומקוררת ומפסידה ימי עבוד אזחזרה להתקקלח במים חמים, ושוב תלוי הרושם שאתה עושה עליה, ישבתי איתה איזהרבע שעה לפני שנכנסנו לעיניינים, נכנסנו לפוום וקראנו הודעות והסברתי לה כמה דברים שלא היו ברורים לה, אכלנו ענבים ודובדבנים, צחקנו קצת ואז נכנסנו להתקלח, שוב זה תלוי בין לקוח ללקוח
בגללכם בזבזתי את הכסף שלי ויותר גרוע מזה את הזמן שלי ....
כל הדיווחים על היצור הזה הנקרא "דיאנה" לדעתי זה בגדר האשליה והפנטזיה...
מדובר ביצור עם גוף של גבר...גוצית..שמנה ...גברית....פרצוף ע-נ-ק....
היא יודעת למצוץ עם טריק של השיניים מין שאיבה כזאת...נאלצתי לעצום עיניים כדי שיעמוד לי ולא לראות את הפרצוף שלה ...
אורלי מבן אביגדור מומחית דוקטורית לאשכים ...עובדת רק על האשכים עד שאתה מדבר למנורות...
והיא נראית כמו שאשה צריכה להיראות ...ולא כמו היצור הזה דיאנה...
ההודעה נערכה על ידי ואני מתנצל על השימוש במילים בוטות
תקשיבו יא חבורת סתומים
[/QUOTE]
אי לכך ובהתאם לשני הסעיפים הראשונים וזאת לאחר התבטאות לא הולמת כלפי החברים.
קיבלת הרחקת רדיוס ...
עם זאת תוכל להתכתב איתנו בהודעות פרטיות במידה ותבחר לעשות זאת, כדי שכללי הנימוס יהיו ברורים גם לך.
למד לשלוט בעצמך ולקחת אחריות על מעשיך כמו גם לכבד את אלו שהם שונים ממך בטעמם והעדפותיהם.
במקרה הזה אתה יכול לבוא בתלונות רק כלפי עצמך כי ידעת פחות או יותר מראש איך היא אמורה להיראות וגם אם לא, יכולת להתחרט ולבצע פניית פרסה אחרי שכבודה נגלתה בפניך.
זו לא חכמה גדולה להתחיל ללכלך ולהשמיץ את המראה שלה אחרי שאתה בעצמך בחרת למסור לידיה את אתנן המריבה.
לילה טוב לכולם משימי
שלא באמת השלים את הסדנה לשליטה בכעסים ... אבל לפחות יש תוצאות בשטח
תקשיבו יא חבורת סתומים
[/QUOTE]
הרטמן45 כל אחד והטעם שלו,בשביל מה לקלל אותנו ולהשמץ אותנו,,,הפכתה אותנו לסתומים בשניה,למה מה עשינו לך!! כל אחד כאן מביע את דעתו ויש לו הזכות לכך בפורום,כל אחד כותב מה הוא אוהב,וכבודך הלכתה ראיתה אותה ,אם לא מצאה חן בעינייך למה מסרתה לה את הכסף!! תגיד לי!!?.אפשר הסבר!!!.
כמה אנשים מוזרים אני רואה במדינה!! וטיפוסים הכי חולים גם.
לכל מי שעדיין לא מכיר את דיאנה
הייתי אצלה וחברה מה אני יגיד יצאתי באפיסת כוחות.הגעתי בשעות הערב הגענו ביחד לדירה הייתה בסידורים
עלינו ביחד במעלית וכבר שם היא שיחקה איתי ראתה שאני בוחן לה את השדיים הגדולים שלה אז היא הדביקה אותי לקיר של המעלית איתם (די הדליק והצחיק אותי).נכנסו לדירה שלה התיישבתי בסלון עד שתתארגן ביינתים הציעה לשתות מה שבא לי האמת לארג'ית קולה נסטי וודקה מה שבא.הרמנו לחיים ודיברנו קצת על החיים של שנינו.
אין מה להגיד לא מלחיצה בכלל אחרי 10 דקות נכנסנו ביחד למקלחת.חבר'ה הבחורה בקלות יכולה להחליף מקצוע לבלנית שיפשפה אותי מכל הכיוונים במיוחד באזורים אסטרטגים ומה לעשות החבר כשמעירים אותו הוא מתעורר ועבר לדום.קיבל פינוק במקלחת מיוחד אין תלונות.מגבת ולמיטה
בזירת הפשע הבחורה התגלתה כאלופת הארץ בליקוקי לשון פשוט אין דברים כאלה הלשון שלה הגיעה למקומות שלא חלמתי שיגיעו לשם רימינג בן זונה.שלא לדבר על המציצה שהביאה מושקעת ארוכה ורטובה החבר פשוט עמד להתפוצץ ויש לי יחסית כלי גדול הכניסה הכל בלי בעיה למרות שהחמיאה לי על הגודל ידעתי שזה קטן עליה.
ולסיום הפינאלה הלבשת אפוד קרב ויאללה לקרב מסיונרית דוגי וצפרדע ולקינוח גמירה חשופה בפה מלא לבריאות נשמה.
וכל זה 150 שקל האמת שהצטערתי שזה מה שהיה לי כי בד"כ אני לוקח כסף לפי המחירון ומשאיר את הארנק ברכב הצטערתי שלא יכלתי לצ'פר אותה בעוד 50 אבל אמרה תודה יפה הלכתי הביתה עם חיוך ומרוקן לגמרי אין מצב ל2 אקטים.
דיאנה יישר כח
כל אחד והטעם שלו...
חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”