אתחיל ואומר רק כגודל הציפיה כך גודל האכזבה
הייתי היום אצל מירי המדוברת.הגעתי בשעות הערב שכבר אז הבנתי שעשיתי טעות מישהו לפני בדיוק עזב ואני נכנסתי הבחורה כנראה הייתה עייפה.קיבלה אותי עם חולצה לבנה שמבליטה את השדיים שלה ובלי תחתונים.
עברנו על התפריט ולמקלחת קילחה אותי למטה בלבד כשראתה שהזין שלי עומד יפה עברנו למיטת המסאג'ים שם שפכה שמן על הזין והתחילה להתפעל מהגודל של הזין שלי טענה שלא ראתה כזה גדול והתרשמה מיופיו.סתם לידיעה כללית יש לי 19 ס"מ אבל הוא עבה לכל אורכו מה שהפתיע אותה.
בכל אופן כשראתה שהוא עומד במלא הדרו נשכבה על המיטה וביקשה שאזיין אותה בין השדיים הענקיים שלה.
התחלתי לזיין ופעם ראשונה השפרצתי אחרי 3 דקות בין השדיים מה שביאס אותי ברמות והבנתי שנפלתי בפח.
היא ראתה שאני עומד לגמור ודחפה אותו לפה מה שלא השאיר לי ברירה.
מבואס לגמרי ביקשתי עוד מספר אך כמו שיתר החברים העלו התחילה עם ההסברים שלה למה אין כבר וכל מיני בבלט מה שהוריד לי את החשק.
נתתי לה את הכסף ואחרי 15 דקות כבר לא הייתי בדירה.
מסקנות ותובנות מהמפגש הנ"ל
1.לעולם אל תגיעו אליה בדיוק אחרי מישהו היא פשוט תתקתק אותכם וגם היא לא מתקלחת ככה שאתם תמצצו לה את השדיים בדיוק אחרי מישהו שמצץ אותם לפניכם דבר מגעיל לכשעצמו.
2.אל תיתנו לה למרוח הרבה שמן אתם תגמרו מהר אין אחד שיוכל להחזיק.
3.הבחורה לפי דעתי בת 60+ ואחרי שגמרתי בחנתי אותה וקלטתי שהיא מעל 60
4.יש לה ריח חריף בפה משהו לא מוסבר.
5.השדיים שלה זה מה שעושה אותה והאמת אכן גדולים אבל ראבק למה היא לא מנקה אותם עדיין היו מלאים בשמן.
6.הבחורה/סבתא הזו חפרנית ושרוטה לגמרי ניראה לי שחיה בעולם משלה.
שורה תחתונה לא חוזר אכזבה מבחינתי