כ כוסית אך זונה תקתקנית| סקס בקרית ביאליק -סופי+סיגל - דף 4 - סקס אדיר

כוסית אך זונה תקתקנית| סקס בקרית ביאליק -סופי+סיגל

35

וואלה עשית לי חשק והלכתי לדגום את סיגל

תאמינו לי הכל עניין של גישה קריצה

הגעתי בשעה 20:00 אחרון צחוק להיום

איך שנכנסתי זרקתי לה מחמאות "וואוו איזה כוסית את" וגם "איזה דוגמנית" "איזה גוף" וכו'....

היא השקיעה במסג' כ-10 דקות ,מציצה עם ,69 איכותי ,אקטים בכל התנוחות ,ובסוף גמירה יפה מוחא כפייה ,סך הכל כחצי שעה 150 ש"ח שווה ביותר ,סיגל יודעת לתת שירות למרות שהרבה אומרים שהיא תקתקנית (יכול להיות) הכל עניין של גישה ,איתי (פעם שלישית)היא הייתה בסדר גמור ,בסוף נישקה אותי בפה ואמרה לי "ביי מלאך" "נשמה כפרה" חיוך גדול בקיצור איתי היא דיי נחמדה Embarrassed
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

37
הדיון הזה הוא שכפול של הדיון על סיגל וסופי
גם בדיון הזה שגואר אהב את סיגל, ואני חוזר על דעתי - בחורה מכוערת עם גוף מעולה, אבל השירות מזעזע. מהגרועים ביותר שחוויתי.
כל כך מכני ואדיש שאיבדתי כל חשק והלכתי באמצע. מוצצת לך מציצה יבשה בקצב אחיד ואדיש. אתה מזיין אותה והיא תוקעת מבט קפוא בנקודה בתקרה, מדי פעם מוציאה אנחה מזוייפת כל כך שאי אפשר אפילו לדמיין שזה אמיתי. כל נסיון ללטף את העור החלק שלה נתקל בהדיפה נחושה. תאמינו לי שעדיף מפגש אינטימי עם יד ימין, או שמאל, או בכלל לא.

בנוסף בעיית דיסקרטיות קשה ביותר - כולם באזור יודעים בדיוק למי הגעת ולאיזה צורך.
ממליץ בחום ללכת לאחרות.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

38
[QUOTE=הולך בטל]הדיון הזה הוא שכפול של הדיון על סיגל וסופי
גם בדיון הזה שגואר אהב את סיגל, ואני חוזר על דעתי - בחורה מכוערת עם גוף מעולה, אבל השירות מזעזע. מהגרועים ביותר שחוויתי.

כל כך מכני ואדיש שאיבדתי כל חשק והלכתי באמצע. מוצצת לך מציצה יבשה בקצב אחיד ואדיש. אתה מזיין אותה והיא תוקעת מבט קפוא בנקודה בתקרה, מדי פעם מוציאה אנחה מזוייפת כל כך שאי אפשר אפילו לדמיין שזה אמיתי. כל נסיון ללטף את העור החלק שלה נתקל בהדיפה נחושה. תאמינו לי שעדיף מפגש אינטימי עם יד ימין, או שמאל, או בכלל לא.

בנוסף בעיית דיסקרטיות קשה ביותר - כולם באזור יודעים בדיוק למי הגעת ולאיזה צורך.

ממליץ בחום ללכת לאחרות.

[/QUOTE]

אתה צודק וכבר כתבתי את זה שזה שכפול של הדיון על "סופי וסיגל בקריות" .....אגב סופי כבר לא תהייה שם יותר...לפי דברי סיגל Ouch

סיגל לפי דעתי לא מכוערת אלא חמודה עם גוף טוב ,לגבי השירות שלה אתה צודק ואתה לא היחידי שכתב עליה כך בעבר,אבל כתבתי

גם בעבר שידעתי שהשרות שלה הוא כזה (הודות לפורום)ובאתי מוכן ולקחתי הכל בפרופורציות ובסך הכל תשלום של 150 ש"ח ,דיי נהנתי ,לגבי הדיסקרטיות אתה צודק במאה אחוז רחוב ראשי וחנויות למטה ,לכן אני מגיע באזור השעה 8 בערב
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

40
הכל עיניין של כימיה. טוב, בנוסף לנתוני פתיחה בסיסיים, כמובן. שגואר צודק, בעיניי, כשהוא הולך "מוכן". כגודל הציפיות - גודל האכזבות. ולהיפך. בגדול, מוכן להשקיע עוד קצת, ולצאת בהרגשת סיפוק ורוגע.
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”