כ מעיתון הארץ, בחורה עובדת בהריון [+התרמה] - דף 6 - סקס אדיר

מעיתון הארץ, בחורה עובדת בהריון [+התרמה]

52
[QUOTE=צעיר לנצח]עוד נקודה בנושא שאנחנו כל כך מתעסקים בו...

[/QUOTE]

זוהי לינור שחברי הפורום בניצוחו של החבר הנכבד מקסמקס תרמו למען שיקומה.

בגמילה

53
חברים יקרים, מה אומר ומה אגיד, הלב מתרחב. סיפוק אמיתי. ממש הצלת נפשות בלי ציניות.
כל הכבוד לכל החברים והחברות עם לב חם וגדול שתרמו מכספם ומזמנם.מוחא כפייה
הסיפור הזה עשה לי את השבת חיוך גדול

קיבצתי כמה ציטוטים מהכתבה.

"היא היתה אז על קצה הצוק, נגיעה קלה והיא נופלת מטה

בזכות קוראים נדיבים במיוחד, שסיפורה נגע ללבם ושתרמו לה
כסף, הצליחה לארגן בית לילדתה. קוראים אחרים תרמו לה ציוד ולא מעט זמן
ואנרגיה.
ורדה לבקוביץ והדולה נעמי רבינר סייעו לה בלידה. בניגוד לעבר, לא
היה אדם שהפנה לה גב.

וכמו בפאזל שחלקיו מתחילים פתאום להסתדר כולם במקום,
התקבלה גם הבשורה מרחיבת הלב מכולן: הילד שלה יחזור לחזקתה, כך קבעו פקידי
הסעד. הוא יעבור לגור איתה לקראת סוף החופש הגדול, ומביתם החדש הוא יעלה
לכיתה א'.

הבעיות לא נגמרו, המצוקה לא תיעלם, המשקעים כנראה
יישארו לנצח, אבל התקווה ניצחה גם את מציאות החיים הבלתי-אפשרית של לינור.
הלוואי שתצליח לתת השראה לעוד רבות מדי שנמצאות בגלגול הקודם שלה
"

maxmax2010-08-06 15:28:35
אז אגמור בשיר מזמור

55
חברים שיחקתם אותה עם "הפורומתרום" ,ההתגייסות מעוררת הערכה ומוכיחה שחלק מהחברים פה ערכיים ביותר והשותפות בפורום יצרה לאורך זמן תחושת השתייכות,גאווה וסולידריות שמוציאה מהאנשים גילויי חמלה ועזרה הדדית שמאפיינים בד"כ קהילות בעלות שייכות של אינטרסים וערכים-שאפו.
שמעתי ששרון (המכונה גם ע"י חלק מהחברים ה"שרונבוטריקית" "השרון המכני" וכו'..קריצה) ,החליטה לאות הזדהות לתרום 10% מכל הכנסותיה בשבועיים הקרובים...
לא בציניות, מקסמקס ריגשת אותי (וזה קשה..),אתה אחלה גבר (נקודה).
ועכשיו בכל זאת עם קצת בציניות,פסיכולוגים יגידו שהמניע המוביל של החברים כאן להתגייס לעזרת הבחורה הוא.."רגשות אשמה" , הייתי מוכן להירתם בשבילה כמו שאני מסמס כל פעם שמפרסמים על ילד שזקוק לניתוח דחוף וכד',אבל מעבר לזה, זה סיפור מצוקה ידידיי, שכמותו יש לצערנו אלפים רבים במדינה ובזאת אינו שונה מאף אחד אחר מהם.
כמי שמגיע מהתחום הפיננסי ומכיר את האידאולוגיה שעומדת מאחורי מערכת הסעד המודרנית,עליי לצדד לצערי באילו שטוענים שכסף לא יעזור במקרים אילו והשימוש בו אפעס לא ינותב למטרות שלשמם ניתן,כי אילו אותה בחורה הייתה יודעת להשתמש בכסף הרב שהרוויחה במשך השנים לרווחתה ולרווחת בנה מן הסתם לא הייתה מגיע למצבה העגום.
את העזרה האמיתית לה היא זקוקה איננו יכולים להעניק לה ולדאבוני ככל הנראה מסלול חייה כפי שמצטייר אינו מעניק לה סיכויים גבוהים גם באופציות אחרות, מקום עבודה (כפי שהציעה שרון),יכול אם כבר להוות פתרון טוב בהרבה.
אבל שוב, יש לברך על כל מעשה טוב ,גם אם הוא נובע מנקיפות מצפון.

56
תודה על המחמאות ראול.
אני בסך הכל ויתרתי על מפגש אחד עם נערה עובדת ואת 500 השקלים שהתפנו העברתי דרך אורלי וילנאי אל לינור. היו עוד חברים וחברות נדיבים שעשו כמוני וביחד אספנו מעל 4,000 ש"ח.
הסיפוק שקיבלתי מהמעשה הטוב ומתוצאותיו גרם לי הנאה לא פחות משעה של סקס משובח ואפילו יותר.
כבר כשהתחלנו לאסוף תרומות עבור לינור היו הרבה קולות סקפטיים אבל לפחות לפי הכתבה של אורלי הפעם זה הצליח.
היתה כאן בחורה בהריון מתקדם מיואשת וחסרת אונים שעומדת להיות מושלכת לרחוב ועכשיו יש אמא שיש לה קורת גג, היא עומדת לקבל את הילד הראשון שלה בחזרה ויש לה תקוה. היו הרבה אנשים טובים שעזרו ובראש ובראשונה אורלי וילנאי, כל אחד תרם את החמישה סנט שלו וביחד זה הצליח.
לגבי המניע, לא יודע איך זה אצל אחרים, לי אישית אין שום בעיות עם המצפון ושום רגשות אשם. אני אף פעם לא הרגשתי שאני מנצל מישהי כשאני עושה סקס בתשלום. (אם כי היו פעם או פעמיים שהרגשתי שהן מנצלות אותי).
בכלל אני חושב שזנות זה עיסוק כמעט כמו כל עיסוק אחר, תמיד היה ויהיה לו ביקוש ויש למסד אותו. אני באופן שגרתי עוזר לנזקקים גם בכסף וגם בפעילות התנדבותית ואני חושב שאם כל אזרח בישראל היה עושה משהו אחד קטן בשבוע לטובת החברה ולא רק דואג לתחת שלו אז המדינה הזו היתה מקום הרבה יותר נעים.
אם שמתם לב, גם בפורום שלנו יש כאלה שחולקים מידע ומדווחים ויש כאלה שרק שואבים מידע ולא תורמים מנסיונם.
הדיווח והשיתוף קשורים לאותה השקפת עולם שאנחנו חיים בתוך מארג חברתי וכל אחד צריך לתרום משהו גם לחברה ולא רק לחשוב על עצמו.
תודה שקראתם עד הסוף ושיהיה לכם סופשבוע מקסים.
אז אגמור בשיר מזמור

57

כל הכבוד חברים! רק עכשיו אני רואה את השירשור הזה לצערי, אך כמובן שעדיף מאוחר מאשר לעולם לא... כמובן שאצטרף אליכם ואסייע. אשמח לקבל את הכתובת, אני אמנם לא בארץ אך אדאג שהכסף יגיע אל התיבה הנכונה. את הסכום לא אציין כאן מפאת הצניעות, אך חשוב יותר מכך, אשמח לסייע לה במציאת עבודה, אם היא מעוניינת בכך. אשאיר לה את כל הפרטים הדרושים בדואר.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”