כ אירוח סקס בבעל העקידה 45 - יבה (ייאווה) וסנדרה - סקס אדיר

אירוח סקס בבעל העקידה 45 - יבה (ייאווה) וסנדרה

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=4591

[ טלפון עדכני: 052-6625884 !!! הטלפון הישן החליף בעלים 054-9471273 ]

לשיחת הטלפון עונה בזריזות ובנעימות אישה מבוגרת (על-פי הקול) ומציגה את עצמה בשם "יבה". התיאור לגבי השירות סטנדרטי ולא הצלחתי לעלות על מוקשים או לחלופין, על הבטחה גדולה.

הגעתי לבניין הדירות המפורסם, צלצול באינטרקום ועלייה זריזה במעלית לקומה 2. את הדלת פותחת יבה. התמונות אכן אמיתיות -

דירות דיסקרטיות,דירות אירוח,סקס, דירות דיסקרטיות,דירות אירוח,סקס,

אישה באזור הארבעים, נאה, גוף חטוב וחזה קטן- בינוני ומעט נפול, אבל כזה שנעים לנגוס בו. יבה מוליכה אותי לחדר נעים ונקי ומוסרת לי את בשנית את הפרטים שקיבלתי בטלפון (אני מקפיד על זה על מנת שאוכל לעלות על אדישות, אפטיות או סתם חוסר חשק). יבה מאירת פנים וחייכנית ועושה רושם שנפילה לא תהיה פה. בדרך למקלחת אני שומע מאחורי פרגוד את קולה של הפקידה שהזדהתה כגברת עצמה וטענה שהיא לבד (מתחיל להסריח, אבל זה מקום חדש שמנסה להיכנס לשוק הזנות התשוש והמשעמם של דרום העיר). אחרי המקלחת אני נשכב יבה מתחילה בחירמונים שכוללים עבודה טובה על הפטמות וליקוקים לאורך הגוף. הגברת יודעת לשחק ומחמיאה לי על הזין (סטנדרטי ביותר אבל יפה שהיא מחמיאה). היא ממשיכה בחירמון נעים באזור המפשעות ומחממת את האזור יפה. כשהיא מתקרבת להכניס אותו לפה, אני רואה שהיא מלבישה עליי גומי. בשלב הזה הכול נגמר מבחינתי. במודעה וגם בטלפון טענה שעושה הכול ובלי גומי - בשטח המציאות שונה (אני נקי ואסטטי). המציצה לא רעה, אבל אני לא מסוגל להינות עם גומי. הקפידה על ליקוקי ביצים עדינות ומשם עברנו למסיונרית. ליבה רגליים ארוכות וחטובות, היא הרימה אותן אל על והחלה להיאנח בחרמנות. כפי שציינתי עבורי העניין נגמר במציצה המקונדמת, אך היא השתדלה לרצות אותי וביקשה שאמשיך כולל פליקים על הישבן. בשלב מסוים עצרתי והתחלתי לאונן בין רגליה, ביקשה שלא אגמור לה על הפרצוף. השפרצתי לה על החזה, והיא מרחה הכול בהנאה.

הציעה מקלחת ושתייה קרה ונפרדנו לשלום.

לסיכום: אני לא אחזור בגלל המציצה המקונדמת. למי שזה לא מפריע מדובר במבוגרת שנותנת חוויה נעימה.

19LOLx82010-11-22 17:19:49

2
ניסימיקו שאפו על הדיווח.

אגב במודעה רשום שהיא עובדת מ-10:00 עד 17:00

ולאחר מכן מ17:00 עד 24:00 ... מחילפה אותה השותפה שלה סנדרה.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

4
[QUOTE=lior16121993]זה הבניין שדיאנה נמצאת? כי אם כן הייתי שם היום בעל עקידה ִֵ היה פשוט מצוין.. זה אותו בניין.?[/QUOTE]

כן אחי , זה אותו בניין !!

*אומן הפיתוי*

7
[QUOTE=boris26]חולה כוס,מי זאת סנדרה?איך היא נראית ואיך השירות שלה?[/QUOTE]

עדיין לא ניפגשתי איתה .... רק עידכנתי את מה שרשום במודעה , כדי שיהיה ברור לציבור שעובדות שם 2 בחורות.
חולה כוס2010-10-02 16:18:38

*אומן הפיתוי*

8
בעקבות הדיווחים על המקום החדש שבסה"כ נשמע חיובי, החלטתי להתקשר ולבדוק את סנדרה.
התקשרתי אליה הערב והיא ענתה בצורה מאוד מנומסת ומסרה בפירוט את פרטי הפינוק.

למרות שהצהירה בטלפון שהיא בת 43 עם חזה גדול, תיארתי שהיא הורידה לעצמה שליש על התנהגות טובה.

כיוון שהיא נשמעה מאוד נחמדה, החלטתי לשים פעמי אליה למרות הסיכוי ליפול על מבוגרת בלויה.

סגרנו על 150+50 לגמירה בפה (בתנאי שאני אסתטי ונקי) עם אופציה לפעמיים אם אני רגיש.

הגעתי אליה ועליתי לדירה. שם עמדה מולי אשה נמוכה (160 בערך) ומלאה שנראתה נחמדה. נכנסתי לדירה והחמאתי לה על היחס בטלפון, היא חייכה והיה לי ברור שהצלחתי לגעת בה ולתת לה תחושה נעימה. היא הגישה לי מגבת ואני נכנסתי להתקלח בזריזות, יצאתי וחיכיתי לה על המיטה.

סנדרה נכנסה לחדר, הפשילה את החלק העליון שלה, הקימה אותי והתחילה לטפל בפטמות ולנשק את החזה והבטן שלי.

משם היא ירדה לכיוון הגנרל ושכנותיו וטיפלה בהן למופת.

סנדרה מצצה וליקקה בשקדנות והשתדלה מאוד לענג אותי. בסופו של דבר פרקתי לה את המטען עמוק בפה במשך שניות ארוכות, היא המשיכה למצוץ עוד כמה רגעים לאחר כן כדי להבטיח שיצא נקי מתוך פיה. ואח"כ לקחה מגבון אחד לניקוי הגנרל ומגבונים לפלוט את שאריות הזרע. לא הפתיע אותי לראות שהיא בקושי הוציאה ממש מעט שאריות. היה לי ברור שהיא בלעה את הרוב.

היתה לי גמירה ממש חזקה וידעתי שיקח לי זמן להתאושש אז בזמן שחככתי בדעתי מה לעשות התחלנו לפתח שיחה שנמשכה לא מעט זמן. בסיכומו של דבר, לא נשאר לי לא זמן ולא כח לסיבוב נוסף.

לסיכום, מדובר באישה שיותר קרובה ל50 מאשר ל43 עם חזה גדול. לא יפה אבל גם לא מכוערת. גובהה כ160 ס"מ.

היא מוצצת טוב ומאוד משקיעה בהנאת הלקוח. גונחת, מלקקת ולא מזניחה גם את הביצים. מקבלת יפה את כל המטען בפה ולא ממהרת לירוק.

תתייחסו אליה בצורה יפה, היא תשקיע גם בכם.

בהחלט שווה את הכסף, תחושה נעימה ואין שום תקתוק.

יש פקידה במקום שעונה לטלפונים, מסתתרת מאחורי הוילון ליד האמבטיה.

לא מגיע לי איזה כוכבון על הדגימה הראשונה שלי? קריצה

9
[QUOTE=Banbu]

לא מגיע לי איזה כוכבון על הדגימה הראשונה שלי? קריצה

[/QUOTE]

אנשים אין להם בושה כאן ! מבקשים לקבל כוכב על דיווח יחיד שהם דיווחו בפורום.

אם אני הייתי מבקש מההנהלה כוכב על כל דיווח שלי ... הייתי כבר משתווה לכוכבים שיש בשמיים.

ובהזדמנות זו הייתי רוצה לבקש מההנהלה ... שתחליף את שם הפוסט ל- יבה & סנדרה - מארחות בבעל העקידה 45.

למען הסדר הטוב בפורום והאמת בפרסום ! חיוך

חולה כוס2010-10-04 01:24:49

*אומן הפיתוי*

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”