16
על ידי shigoolator
הייתי אצלה עכשיו,
התקשרתי יחסית מוקדם, הבחורה היא זו שענתה לי, היא אמרה שזה 400 שקל ל-40 דקות או 600 לשעה - בלי אנאלי ובלי גמירות בפה, שאלתי אותה אם צריך לקבוע מראש היא אמרה שלא, פשוט להתקשר רבע שעה לפני שאני מגיע, כדי לדעת אם אפשר. זה היה קצת בלתי אפשרי בהתחשב בעובדה שאני לא גר במרחק רבע שעה מהמיקום שנתנה. אבל החלטתי להמר.
כשהגעתי למקום התקשרתי שוב, הפעם ענה לי בחור. כמו שכבר נכתב פה לפני, הוא אכן שקרן פתולוגי וייבש אותי כמעט שעה בחוץ - זה הלך ככה: בשעה XX היא תתפנה ואני אתקשר אליך. בשעה הנקובה אכן ראיתי בחור יוצא מהמקום ומיד ראיתי יוצא מהרכב שלו ונכנס, אחרי כמה דקות התקשרתי, הוא התנצל ואמר שמי שבפנים החליט להעריך בעשרים דקות והוא ייתקשר אלי כשתתפנה - כאילו שלא משפיל מספיק לשבת בחוץ ולחקות ל"תורך" לשלם על סקס, גם משקרים לך במצח נחושה - דיי מעליב. אחרי חצי שעה ראיתי את הבחור שנכנס לפני יוצא, נכנס לרכב שלו ונוסע, בדיוק כשרציתי להתקשר לנדנד שוב הטלפון שלי צלצל והבחור אמר שאני יכול להכנס.
ברגע שנכנסתי הכל השתנה!
הבחורה פתחה את הדלת, ראיתי את אחת הבחורות הכי מדהימות שראיתי בתעשיה בארץ (היחידות שהייתי איתן שהיו יותר שוות היו בצ'כיה...) היא הציגה את עצמה כרונית ותוך שנייה התנפלה עליי בנשיקות (בלי לבקש אפילו את הכסף או לשאול בכמה זמן אני מעוניין - מאוד לא אופייני לבחורות ש"קשורות לסרסור" - לדעתי לפחות).
התמונות אמיתיות, חזה סיליקוני, אבל ממש יפה וממש נעים. הבחורה קטנה מאוד...
התפשטנו תוך כדי נשיקות וליטופים, כשהכלב שלה לא מפסיק לנבוח (נשמע כאילו הוא נובח מקנאה... חחחח). היא כל הזמן נתנה לי הרגשה מאוד קרובה (ממש GFE), כשהיינו עירומים לגמרי עברנו לחדר שינה. כנראה בגלל ההרגשה הקרובה לא רציתי פשוט לגמור ולברוח, אז החלטתי לנסות כל מיני טריקים ששמעתי עליהם כדי לעשות לה "גוד טיים". הכוס שלה היה ממש ממש מזמין והחלטתי לרדת לה, הטעם שלה היה ממש טוב לדעתי והתגובות שלה הראו שהיא ממש נהנת... באיזשהו שלב החלטתי לעבור לאצבעות, הכנסתי אצבע אחת ואז עוד אחת והתחלתי לתופף עם האצבעות מבפנים לכיוון הבטן שלה... היא התחילה להרטיב בטירוף, להתנשם ואחרי חצי דקה-דקה התחילה להתפתל בטירוף עד שהיא דחפה את האצבעות שלי החוצה וניסתה להרגיע את הנשימה שלה... אני דיי בטוח שהיא גמרה :)
היא התחילה לנשק אותי שוב ולמזמז אותי... אני הרגשתי שאני הולך לגמור עוד לפני שהיא בכלל התקרבה לזין שלי... אמרתי לה "שנייה" והלכתי לשירותים, השתנתי ואח"כ הרטבתי קצת את הזין במים קרים...
חזרתי למיטה והתחלנו להתנשק שוב. אחרי כמה דקות של מזמוזים התהפכנו, אני הייתי על הגב והיא עליי, היא התחילה לנשק את כל הגוף שלי עד שהגיעה לזין, בלי לשאול שאלות מיותרות, בלי קונדום (לעומת מה שנאמר מעליי) היא הכניסה את הזין לפה והתחילה למצוץ, המציצה הייתה נעימה, לא הכי טובה שקיבלתי, אבל עדיין דיי מקצועית (בלי שיניים :) חח) אחרי דקה בערך של מציצה התחלתי מעט להשתעמם, הזמנתי אותה ל-69, היא נענתה בחיוב, תו"כ שליקקתי ושיחקתי עם האצבעות בכוס שלה (וגם קצת עם פי הטבעת - לא החדרתי אצבעות כי היא הדגישה בטלפון שהיא לא עושה אנאלי ולא רציתי סתם להרוס) היא עשתה לי עיסוי לביצים, אפילו הכניסה אותם לפה, דבר שדיי הפתיע אותי... הייתי בטוח שהיא תגעל מלעשות את זה, אבל נראה שלה זה לא הפריע, אז למה שיפריע לי?
אחרי כמה דקות היא התקדמה עם האגן שלה לאיזור האגן שלי והתחילה לחכך את הכוס שלה על הזין שלי... זה היה נחמד מאוד וממש מגרה... כשכבר הייתי ממש מחורמן שאלתי אותה איפה יש קונדום (כדי להבהיר שמבחינתי אפשר לעבור כבר לסקס). היא הוציאה קונדום וניסתה להלביש לי אותו תוך כדי שהיא מנשקת אותי... היא הסתבכה קצת, הפסיקה לנשק וניסתה להתמקד בקונדום אך לשווא. היא הסתכלה עליי ואמרה בצחקוק, אולי כדאי שאתה תעשה את זה... ניסיתי, הקונדום בקושי עבר את הכיפה ובטח שלא המשיך אח"כ, היא הסתכלה עליי, מתפוצצת מצחוק ואמרה: "נראה לי שזאת לא המידה שלך" אמרתי לה: "נראה לי שאת צודקת, יש לך משהו יותר גדול?" היא אמרה שלא. לא הייתה ברירה, הורדתי את הקונדום ומתחתי אותו מבפנים כדי שיגיע עד הסוף... אני שונא לעשות את זה כי זה ממש מקטין את ההרגשה... אבל הברירה האחרת הייתה ללכת הבייתה בלי לזיין - לא בבית ספרנו :].
כאן החלטתי להכניס משהו נוסף ששמעתי עליו כדי להאריך את המשך הזיון.
מסתבר שבכוס הנשי יש 2 נקודות מלאות בעצבים, אחת ממש בכניסה והשניה ממש בקצה. כל מה שיש באמצע לא משפיע עליה בכלל, אז הסינים המציאו שיטה (זה באמת לא משנה אם אלה באמת היו הסינים, אבל ככה אני שמעתי את זה וככה אני מספר, קפיש?) שמכניסים את הזין לתחילת הכוס, נותנים 9 חדירות קטנות ואז חדירה אחת עמוקה, החלטתי לשתף את רונית בסיפור וביקשתי ממנה לספור את החדירות. זה קצת הצחיק אותה אבל היא שיתפה פעולה. הבעייה היחידה הייתה שבקושי הצלחתי להכניס את הזין שלי לתוכה, אבל כשכבר נכנס התחלתי לזיין אותה לפי הספירה שלה... זה היה ממש מצחיק בהתחלה אבל באיזשהו שלב היא הפסיקה לצחוק והספירות שלה נהייו ממש ממש סקסיות ומחרמנות... המשכנו ככה איזה דקה וחצי עד שאיבדנו את הספירה ולא הייתה ברירה התחלתי לזיין אותה כמו משוגע, עמוק ומהר. נצמדתי אליה והתחלתי לנשק לה את הצוואר, היא הפתיעה אותי ודחפה לשון עמוקה לתוך האוזן שלי... זה היה ממש ממש טוב... אחרי כמה דקות החלפנו תנוחה, היא שכבה על הצד ואני זיינתי אותה ישר... זה היה טיפה קשה להכנס לפוזיציה הזו, אבל היה נראה (ונשמע) שהיא ממש ממש נהנתה מזה... אחרי כמה דקות גמרתי....
שכבנו קצת מחובקים אצלה במיטה והמשכנו להתנשק... אחרי כמה דקות היא הציעה מקלחת משותפת. נכנסנו ביחד למקלחת והתחרמנו בתוכה כשהיא מחזיקה את הדוש. סיבנתי לה את השדיים ופלג הגוף העליון וגם שיחקתי לה קצת בכוס... תוך כדי נשיקות ממש מחרמנות... אחרי המקלחת קיוויתי לסיבוב נוסף אבל היא הודיעה שנגמר לנו הזמן... היה לי קצת קשה לקבל את זה... אבל אני לא מחפש צרות.. אז התלבשנו... זה לקח דיי הרבה זמן כי התמזמזנו והתנשקנו תוך כדי (ותוך כדי שהכלב שלה חזר לנבוח...).
בשלב הזה נזכרתי שעדיין לא שילמתי... הייתי טיפה מעופף ובטעות נתתי לה 800 במקום 600 כמו שסוכם, וכשהסתכלתי לתוך הארנק, הוא היה נראה ריק יותר מהמצופה, שאלתי אותה כמה נתתי לך? היא שאלה: "לא יודעת כמה נתת לי?" אמרתי לה, תספרי ואכן נתתי לה 800 במקום 600... היא החזירה לי 200 שקל, נתתי לה נשיקה נוספת ועוד 50... היא אמרה: "גם 600 זה הרבה" עניתי לה שתקח את הטיפ ושתשתוק...
סיכום, הבחורה אכן נימפומנית חולת סקס, יפהפיה אמיתית, קצת אחרי הזיון שאלתי בת כמה היא, והיא אמרה 19.... אז הבנתי למה הכוס שלה היה כלכך צר ולמה היה לי כלכך קשה להכניס לה... הבחור שעונה בשבילה לטלפון אכן חרטט מארץ החרטטנים... אולי כדאי לה להתחיל לעבוד יותר מסודר מ"תתקשר רבע שעה לפני שאתה מגיע" ולתת לאנשים לקבוע מראש... היא אכן צברית, נראית ממש כמו ילדה צפונבונית של אבא, אחת כזאת שלא הייתה מסתכלת לכיוונך סתם ככה ברחוב... אבל מצד שני היא הייתה ממש חמה ונעימה...
מקווה שלא כולם יתנפלו עליה אחרי הדיווח שלי, הייתי שמח לשמור אותה לעצמי :)