כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 29 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

283
שלום ,
תודה ללועס גת ולסנגורים האחרים בעקבות תגובותיהם של רימינג מעשי ואחרים על ביקורתי .

התאפקתי שלא להגיב , אך רוצה לשים לזה סוף.

אכן נרשמתי לאתר לפני כשנתיים מתוך סקרנות , אך כמו שראיתם לא הייתי פעיל , גם לא בקריאת הדיווחים .

כשהייתי פעיל גם ב"שטח" ולא מצאתי לנכון לדווח , זה משום שבניגוד לאחרים , כשאין לי מה להוסיף אינני

עושה זאת.

לעניין ה"דגל" של רימינג -" אמינות בדיווח" , הסתכל במראה ובדוק את מניעיך להשתלחות בדברי .

בעצם העובדה שכתבתי את אשר נכתב , יש לקבל זאת כהתרשמות סובייקטיבית שלי , שכל אחד יעשה בה

כרצונו , ויש לכבד זאת .

כשלא דיווחתי נחשבתי בעיניך לנצלן ועלוקה , כשאני מדווח , הדיווח אינו אובייקטיבי - אז תחליט כבר .....

בן

284

BEN55KO הדברים שכתבתי בתאריך 8.9 היו מפורטים למדי אך כנראה אני צריך לתמצת לך אותם שוב:

1 לא היית הוגן כלפי רותי כי השתמשת במילים בוטות בתאור הפיזי שלה, בעוד שהיא , או אף אחד המדווחים עליה, לא טען לרגע שהיא דוגמנית צעירה בפרופורציות של 60-90-60. אדרבא, הכל היה כתוב,מפורט ומצולם מראש ויכולת לקבל תמונה די ברורה לקראת מה אתה הולך. לכן הביקורת שלך בנושא זה היתה בגדר השמצה.

2. לא היית הוגן לגבי עמיתיך לפורום שטרחו לכתוב ביקורות בכך שלגלגת ופסלת למעשה את טעמם ובקשת שיכתבו בהתאם לדרישות הספציפיוית שלך.

מי שקורא לעמיתיו יחצנים ללא שמץ של בסיס עניני שלא יתפלא שהוא חוטף.
רימינג מעשי2011-01-05 15:37:58

286
רותי, את האישה ואני חוזר ומדגיש את האישה ואין לי מילים לתאר זאת. את החוויה שהגבר צריך וצר לי שלא כתבתי זאת קודם, אך עלית בזכרונותיי כמעט כל יום ופינטזתי עליך. את מדהימה אני מת לפגוש בך שוב לשעות של תענוג וכייף.
May all beings be happy

287

אהלן,

אמנם קצת באיחור, הנה דווח על הפגישה שהייתה לי עם רותי לפני שבוע.

הייתי כבר פעם אחת אצל רותי אך כנראה שלא הערכתי מספיק את המעמד לכן סירבה לקבל אותי. המלצה חמה ממני, רצוי להתכונן בהתאם.

לפגישה הפעם התכוננתי כמו שצריך, מגולח מצוחצח ובלבוש הולם.

אני מגיע לדירה ופותחת לי את הדלת אותה אישה הזכורה לי מהפעם הקודמת, לא מדובר בבחורה צעירה יפיפייה אלא באישה במלוא מובן המילה, איזו נוכחות!!!

התיישבנו בסלון הציעה לי כוס יין שהיה לה במקרר, כמובן הבאתי יין אבל שכחתי שרותי לא שותה יין אדום.

בהתחלה היה לי קצת קשה עם כל הסיטואציה וההתרגשות אבל כוס היין והנוכחות של רותי הצליחו להשרות בי נינוחות ורוגע ואז נוכחתי לגלות בנוסף לכל שמדובר באשת שיחה לעניין.

בשלב מסויים החלטנו שהגיע הזמן לעבור לחדר המיטות וכבר בכניסה לחדר הסתובבה אליי בנשיקה ארוכה ולוהטת, כשהשתחררנו אחד מהשנייה הציעה לי להדליק את המזגן, הזדמנות בשבילי לחמם את הידיים, אני מסתובב ורואה שרותי כבר מחכה לי מוכנה על המיטה ופרט לתחתון הייתה עירומה בתנוחת 'תעשה בי כרצונך'.

אני מוריד את שאר הבגדים מתקרב לכיוון השפתיים כדי שוב ליהנות מאותה נשיקה טעימה וחושנית ואז באיטיות ממשיך עם השפתיים והלשון לכיוון החזה ושולח יד לכוס. בהתחלה אני מלטף בעדינות וללא התראה מחדיר אצבע לעיסוי עדין, באותו רגע הבנתי שההימור היה שווה. כמובן שלא הסתפקתי, הייתי חייב לגלות אם אני מסוגל לגרום לרותי לאבד שליטה עד התמסרות מוחלטת,

לכן למרות ההיענות המשכתי עם הלשון למטה, אני לא צריך לספר לכם כמה שמחתי לגלות שרותי נקייה מגולחת ומריחה טוב, לא היססתי לרגע, הגברתי את קצב האצבעות והכנסתי את הלשון. אכן מדובר באותה אישה מלאת יצרים וחושניות מהדיווחים, לרגע נרתעתי מעוצמת הנהמות אבל מיד התעשתי והמשכתי בקצב, בשלב זה כבר הבנתי שהשליטה בידיים שלי, (בשיחת סלון המקדימה סיפרתי לה עד כמה חשוב לי הסיפוק שלה ושבגלל זה הגעתי....).

רותי הרגישה אחרי זמן מה שאני נחלש לכן עצרה הכל וביקשה שאשכב על הגב.

הפעם רותי התמסרה כל כולה בנתינה, הרפיתי שרירים ונתתי לה לעשות כרצונה. נישקה אותי, לרגע בלהט ולאחר מכן באיטיות, המשיכה לכיוון הפטמות ולאחר מכן לטיפול בחלק התחתון למשך דקות ארוכות באותה מסירות ותשוקה שלא הכרתי. לא היה חלק בגוף שלי שלא זכה ליחס מלטף או חודרני, רציתי רק שתמשיך אבל הייתי חייב לעצור אותה לפני שאני גומר כי ידעתי שלא סיימתי את תפקידי.

שוב לקחתי שליטה והפעם אמרתי לעצמי אני לא עוצר עד שתגמור ופה אני חייב לציין שמלבד מאמץ פיזי, דמיון מודרך ונחישות נדרשו לא פחות שיתוף פעולה וכימיה אחרת אני לא בטוח בהצלחת הערב.

לא ארחיב במילים....חוץ מלהגיד שאותו לילה לאחר מקלחת ובסופו של דבר בדרך החוצה תשלום של 500 ש"ח רק בגלל שחרגתי בזמנים ואם היה לי יותר כנראה שגם הייתי מוסיף, יצאתי לדרך מבולבל לגמרי, בלי ממש לעכל את מה שקרה באותו בניין.

ייתכן מאוד שאני לא מחדש פה הרבה על החוויה שלי עם רותי, לעומת זאת אני כן שמח שבסופו של דבר התעקשתי להגיע למרות הסירוב הראשון,

אני חייב כמובן להודות לרותי על אותו ערב בלתי נשכח,

ולציין שזה הרבה בזכות המלצות החבר'ה פה באתר.

זהו בינתיים ושיהיה אחלה שבוע

mclovin2011-01-11 11:34:29

289
שתי ג'ינג'יות במכה אחת !!!

בימים הקרובים איב ואני יכולות להיפגש עם כל מי שמעוניין בשלישייה.

הימים שבהם אנחנו יכולות להיפגש הם:

מחר, יום חמישי ה-13.1.
שבת, ה-15.1.
יום שני, ה-17.1.

העלות למפגש סקס סוער עם שתינו היא 1,000 ש"ח.

ניתן לפנות אלינו בהודעות פרטיות או בטלפון כדי לקבוע.

redhead2011-01-13 09:35:30

290
נרשמתי לפורום לפני שבוע ויום אחרי ההרשמה קיבלתי ברוך הבא מרותי

קראתי את ההמלצות והחלטתי לחנוך את הקריירה שלי בישראל בביקור אצל רותי

אמא שלי תמיד אמרה שנימוסים זה דבר חשוב...

אין לי מה להוסיף על התיאורים הפיזיים -התמונות ודיווחים האחרים כיסו את זה.

נפגשנו בערך שלוש שעות (הייתי חייב ללכת אחרת היינו ממשיכים לעוד סיבוב).

שורה של מציצות, טיפול לביצים, רימינג, אנלי, מיסיונרי,אצבעות בכל מקום, נשיקות צרפתיות, דוגי, השפרצות ובטח שכחתיעוד הרבה דברים. הכל בכיף ובאיזי.

הפגישה הראשונה שלנו זרמה בנינוחות באופן כללי ובעצם חוץ מסקס גם הכרנו זה את זו. לצערי עקב הרצון לשחק עם רותי במיטה - לא הספקתי להכיר יותר, בפירוש מעניינת ואינטליגנטית.

ממה שאני מכיר בחו"ל - רותי זו חוויה אחרת לגמרי - זה לא ביזנס אלא בברור תחביב שמכניס גם כסף.
ממליץ כחוויה מתקנת לכל מי שתוקתק.

לא ממליץ למי שחייב דוגמנית.

נהניתי ברמה ואחזור שוב

אנאקונדה

חיים רק פעם אחת

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”