כ
BEN55KO הדברים שכתבתי בתאריך 8.9 היו מפורטים למדי אך כנראה אני צריך לתמצת לך אותם שוב:
אהלן,
אמנם קצת באיחור, הנה דווח על הפגישה שהייתה לי עם רותי לפני שבוע.
הייתי כבר פעם אחת אצל רותי אך כנראה שלא הערכתי מספיק את המעמד לכן סירבה לקבל אותי. המלצה חמה ממני, רצוי להתכונן בהתאם.
התיישבנו בסלון הציעה לי כוס יין שהיה לה במקרר, כמובן הבאתי יין אבל שכחתי שרותי לא שותה יין אדום.
בהתחלה היה לי קצת קשה עם כל הסיטואציה וההתרגשות אבל כוס היין והנוכחות של רותי הצליחו להשרות בי נינוחות ורוגע ואז נוכחתי לגלות בנוסף לכל שמדובר באשת שיחה לעניין.
בשלב מסויים החלטנו שהגיע הזמן לעבור לחדר המיטות וכבר בכניסה לחדר הסתובבה אליי בנשיקה ארוכה ולוהטת, כשהשתחררנו אחד מהשנייה הציעה לי להדליק את המזגן, הזדמנות בשבילי לחמם את הידיים, אני מסתובב ורואה שרותי כבר מחכה לי מוכנה על המיטה ופרט לתחתון הייתה עירומה בתנוחת 'תעשה בי כרצונך'.
לכן למרות ההיענות המשכתי עם הלשון למטה, אני לא צריך לספר לכם כמה שמחתי לגלות שרותי נקייה מגולחת ומריחה טוב, לא היססתי לרגע, הגברתי את קצב האצבעות והכנסתי את הלשון. אכן מדובר באותה אישה מלאת יצרים וחושניות מהדיווחים, לרגע נרתעתי מעוצמת הנהמות אבל מיד התעשתי והמשכתי בקצב, בשלב זה כבר הבנתי שהשליטה בידיים שלי, (בשיחת סלון המקדימה סיפרתי לה עד כמה חשוב לי הסיפוק שלה ושבגלל זה הגעתי....).
רותי הרגישה אחרי זמן מה שאני נחלש לכן עצרה הכל וביקשה שאשכב על הגב.
הפעם רותי התמסרה כל כולה בנתינה, הרפיתי שרירים ונתתי לה לעשות כרצונה. נישקה אותי, לרגע בלהט ולאחר מכן באיטיות, המשיכה לכיוון הפטמות ולאחר מכן לטיפול בחלק התחתון למשך דקות ארוכות באותה מסירות ותשוקה שלא הכרתי. לא היה חלק בגוף שלי שלא זכה ליחס מלטף או חודרני, רציתי רק שתמשיך אבל הייתי חייב לעצור אותה לפני שאני גומר כי ידעתי שלא סיימתי את תפקידי.
שוב לקחתי שליטה והפעם אמרתי לעצמי אני לא עוצר עד שתגמור ופה אני חייב לציין שמלבד מאמץ פיזי, דמיון מודרך ונחישות נדרשו לא פחות שיתוף פעולה וכימיה אחרת אני לא בטוח בהצלחת הערב.
זהו בינתיים ושיהיה אחלה שבוע
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”