כ פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ... - דף 4 - סקס אדיר

פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ...

31
שלום לכל החברים !
אחרי שנים שלא הייתי פה החלטתי להציץ ומצאתי מודעה שיש בחורה חדשה בב"ש מודעה מאוד קורצת ומושכת.. לא היה לי זמן לבדוק את העניין בגלל מחויבויות אחרות אז נידבתי את הטלפון לחבר קרוב שיבדוק את העניין וידווח האם יש כאן תגלית חדשה..

כפי שחברי סיפר אכן כל הנראה מדובר בבחורה ממצוא ערבי שחומת עור יפיפייה סקסית לפי התיאור שלו היא מזכירה קצת את אנג'לינה חתולית סקסית עם חזה שופע מדהים.. הוא ציין שהיא סופר נקיה ומקפידה גם במציצה רק עם גומי לכן כל אלה שאומרים אחרת הייתי לוקח בערבון מוגבל הדבר מעיד שהבחורה באמת מאות מקצוענית יודעת להוציא את הגניחות ובעלת יחס וצ'ארם אישי חינני ונעים.. המחיר הוא 200שח לחצי שעה שזה מחיר רצפה לבחורה כזאת הדבר אומר או שהיא בקרוב תעלם או שתהיה התייקרות משמעותית כלומר סלקציה..

מה אני אגיד לכם חבר שלי התקשר אליי 6 פעמים ולא הפסיק להודות לי אמר שלא זיין מעולם כוסית כזאת היה נלהב בטירוף ואני יכול להעיד שחברי היה עם לא מעט פרטיות שרובן לא רשומות באתר זה או אחר ועצם הודעתו הקפיצה אתי גם..

מיד דהרתי והתחלת להתקשר על מנת לקבוע עם הבחורה אך כפי שקודמיי כבר ציינו אכן קשה להשיג אותה או שהטלפון תפוס או מנותק לפרקים.. אני לא מתייאש ובכל זאת אנסה לתפוס אותה או היום או בימים הקרובים וכמובן הדבר השני שאעשה זה יהיה לדווח כאן..

וואו מרגיש קצת נוסטלגיה לחזור לכאן אבל לפחות מקווה שזה יהיה שווה את זה..
yosi2011-01-14 06:10:33
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

32
חייב להגיב ולהבהיר כמה מילים למר זיין/יוני ביבי או מי שהוא לא יהיה. וזאת למרות שההנהלה העיפה אותו לכל הרוחות. ראשית. נראה לי שככל הנראה יש לו בעיה קשה בהבנת הנקרא. לא כתבתי שהייתי שם חמש דקות ותוקתקתי. החמש דקות הופיעו בהקשר אחר לחלוטין. תקרא שוב...שנית, מי בכלל התייחס לזה שהיא ערביה או לא??? לא כתבתי מילה על זה אז לא מבין את היציאה שלך:
דבר שלישי היא אכן ערבייה על זה אין וויכוח!!!!

ולסיום. האמן לי שאני לא מיואש וניסיון עם נערות עובדות אני בטוח שיש לי הרבה יותר ממך. מה שאני שכחתי בגילי המופלג אתה עדיין לא חושב בכלל ללמוד...כתבתי שהיא אומנם לא מתקתקת, אבל לא מפנקת ברמה גבוהה. ומה כבר ציפית לזיון ב-200 ש"ח? פינוק של GFE במשך שעתיים וחצי?
כל היום חושב על זיונים

36
[QUOTE=anomalia]

ועוד משהו אם אתה מזיין זה לא בושה להגיד "חבר שלי " כולנו מכירים את התירוץ וגם עושה רושם שהדיווח שלך מפורט מדי ומתלהב מדי משמע אני בטוח שדגמת ושוב לא בושה.....כולנו כאן בשביל זה

[/QUOTE]

ידידי היקר anomalia אינני מתבייש וגם אין לי במה להתבייש.. אני אכן לא ביקרתי אצלה חבר שלי היה ולכן הוא דווח לי על כך בצורה מפורטת ביותר או לפחות עד כמה שיכל מכוון שהוא איננו חבר בפורום אני בחרתי לכתוב כאן.. אני לא בא לזלזל באף דווח כאן ההפך הוא הנכון אם אני בא וכותב כאן על הבחורה הזאת זה אך ורק כדי לחזק שהיא אכן נראית כפי שהיא נראית ושהיא מציאותית ולא פרי דמיונם של היוצרים.. זה שעם בן אדם אחד היא בוחרת לעשות מציצה עם קונדום ועם אחר לא עדיין לא מכליל שהיא נוהגת כך עם כולם ואני מכבד את החלטתה..

ידידי היקר זה שאני לא הייתי פעיל כאן בפורום זמן מה לא אומר שאינני מבקר אצל פרטיות בדיוק להפך יש לי לא מעט פרטיות מאוד דיסקרטיות שאינן מפורסמות בשום מקום ותאמין שרובן נותנות מציצה בלי קונדום מסיבה אחת פשוטה הן עובדות עם קהל לקוחת קבוע שהן כבר מכירות.. אז קצת כבוד למי שדי וותיק ממך בפורום אז "אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים !" Ouch
yosi2011-01-15 13:57:29
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”