כ קריסטל 45+ ? - דף 8 - סקס אדיר

קריסטל 45+ ?

71
[QUOTE=redone]*
ואין שום קשר בין התמונות למציאות. ההמחשה היא מאוד מאוד לא רלוונטית (:
[/QUOTE]

צודק !

אבל יש דימיון מסויים.. בתמונות שבמודעה שבתחילת הפוסט ...

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

קריסטל 45+ ?

74
ביקרתי את הגברת. אין לי מה לחדש או להעשיר בנושא התיאום - תלוי באיזה יום אתה תופס אתוה. אצלי הלך בקלות רבה.
אין ספק שהבחורה מציעה תפריט מגוון ולא שגרתי של אופציות. יחד עם זאת, משהו לא עבד לי איתה. אין רציפות בזיון. היא קוטעת אותך בדיבור, בשאלות, לא מתמסרת ופשוט עושה את העבודה. היא שירותית, הוגנת ורוצה לרצות כל בקשה או פנטזיה. אבל ההתנהלות שלה לא מינית.

יש שיראו בדעתי פלצנות, אבל יש נשים שמעניקות לך חוויה של זיון ולא מנהלות איתך דיאלוג בענייני היום ובודקות כל רגע שהכול בסדר.

קריסטל 45+ ?

75
מחזק את ניסימיקו לחלוטין!!!!
אין ממש אפשרות להנות מהתפריט המגוון אותו היא מציעה, מהסיבה הפשוטה
שבמהלך האקט, היא יכולה לחפור לך כ"כ הרבה שבחיים לא יעמוד לך השמוליק.
זה אולי ישמע מצחיק אבל נתתי לה למצוץ כל הזמן רק כדי לא לשמוע אותה (מציצה סבירה לא יותר)
אז למי שמתעקש לבקר אותה (בהנחה שיצליח לתפוס אותה)
תביאו אטמים לאוזניים ו2 כדורי וויאגרה
כמו שאמר ניסימיקו היא לא מעניקה חוויה של זיון
היא בחורה מקסימה (ושרוטה) אבל אני לא יחזור אליה

קריסטל 45+ ?

76
בוצעה ביקורת פנימית לגברת הנ"ל.

מדובר באישה מבוגרת אשר גילה ניכר. יחסית גבוהה, לא שמנה אך בחוגים מסויימים היא תכונה "צמיגית", בלונדינית עם שיער... לא לפה ולא לפה. כמו שאמרו וצדקו – קוזינה בנצי. אחרי הריטואל שבו היא בוחנת אותך ממרפסת השמש אתה עולה לחדר מלונית שלא יבייש הוסטל במדינת עולם שלישי. סרטים כחולים ברקע ו"לעסק".

הטוב: משחקי האורופיליה (שתן, או בשמו העממי – פיפי). חוויה מיוחדת ונדירה במחוזותינו לחובבי הז'אנר. כן, אתה נכנס למקלחת, כן, היא מקלחת אותך, כן, היא יושבת על האסלה וכן, אתה מרוקן את השלפוחית לתוך פיה. ו... כן, יש כאלה שאוהבים את זה (פרויד בטח היה מקשר את זה לפיקסציה מסויימת בשלב הצרכים, אני פשוט קיוויתי לסמן וי). כמו שקודמיי אמרו – היא עושה נראה לי הכל. ליברלית? לא ידידיי, ניאו-ליברלית (נראה לי שפירקתי 3 ליטר מים רק באוטו בדרך אליה). התפריט כלל מציצות עמוקות חשופות למכביר עד להישמע הגונג (גאג), רימינג פולשני והפינאלה – מגה צונאמי היישר לפנים.
הרע: קודם כל בעיית הזמינות, המבקר ניסה להשיג את קריסטל מספר ימים טרם הפגישה. אל תבואו עם ציפיות לפגוש צעירה נוטפת סקס, מדובר בנפקנית נימפומנית עם ציצים באזור הבינוני-גדול ותו לא. המיקום מזעזע וסבירות גבוהה שתפגוש את יוסי מהמילואים עושה סיבוב בשדרה או שתתקל באקסית שלך מרכיבה סודני מחמד על ה"ראמה" וצועקת "קרח, קרח" (או שזה רק אני?). גם המציצה עם קצת שיניים.
המכוער: המחשבה על הרפס באזור החלציים. אה כן, ומיתרי הקול של הגברת כנראה לקחו קריסטל אז באמת תכינו את האטמים (גם האופציה האוראלית תופסת).

דין וחשבון:

מחיר: 300 זוזים
סיכום ב-3 מילים: תפריט רחב ומגוון
ציון: 6
אבקר שנית או אפיזודה חולפת? אפיזודה חולפת (מה זה חולפת, כמו אופנוען על היאבוסה ששכח את הגז דולק בבית).
שלכם ולמענכם,

מבקר המדינה.

קריסטל 45+ ?

77
כל מה שכותבים עליה נכון.
אני מכיר אותה כ-7 שנים עוד מהיותה עובדת בתל ברוך בלבד.
לאורך השנים השתדרגה ועובדת בעיקר במלוניות ולאחרונה בביתה בתל כביר.
עדיין עובדת מידי פעם ליד תל ברוך אין לה מיקום קבוע,.
ברכב לוקחת 100 בבית 300. קשה מאוד לקבוע איתה גם בגלל היותה שרוטה וגם כי יש לה "חבר" וטוענת כי מנסה להיכנס להריון ממנו, זה עדיין לא מונע ממנה לעבוד אבל פחות.
אין אכזבה לכל מי שהולך אליה- זורמת עד בלי די, בדרך כלל תעשה מה שתרצה.

יש לה גוף גדול היא גם מאוד גבוהה,עכשיו יש לה גם כרס קטנה.היא נקייה מאוד מגולחת לחלוטין,לאחר כל מפגש בבית עושה לעצמה חוקן גם בישבן וגם וגינאלי(ראיתי).חזה גדול פטמות גדולות -נותנת למצוץ חופשי.כשהיא מקבלת את הכסף-מתקרבת לאוזן מלקקת ואומרת תודה על המתנה.עושה כל התנוחות-מלמעלה ומלמטה וכל הצדדים. נראית שנהנית מעבודתה. באחת הפעמים אפילו הסכימה שאביא מצלמת וידאו ואצלם את כל המפגש בינינו.מתאימה למי שאוהב מבוגרות גדולות ומלאות.

עדיף לקחת ברכב גם זול יותר וגם לא ממהרת ומלחיצה. אם תתן לה גם לדבר-תבוא עם אטמי אוזניים סביר להניח שתקבל מציצה ארוכה וזיון טוב יותר. כשהיא מדברת רק תהנהן.
19LOLx82011-03-28 00:31:23

קריסטל 45+ ?

78
יש לאורית מקום קבוע במנדרין,תמצאו אותה יושבת על האבן הגדולה כשיוצאים ממגרש החניה הגדול ליד הירידה לחוף,לא מלחיצה,מתפשטת לגמרי ,יש רימינג,למעשה הכל מהכל מה שתבקש תקבל,לא מלחיצה בזמן אבל נכון מדברת הרבה מאד ,זיון רכב מעולה בעבור 100 ש"ח אין יותר טוב ממנה.
jogdol

קריסטל 45+ ?

80
השבוע נפגשתי עם אורית
אספתי אותה ברכב ליד מנדרין בשעות הצהריים
מעט השמינה אבל עדיין שווה ביותר לאוהבי מבוגרות
היא מוצצת נהדר לא מתקתקת, מאפשרת לשחק בשדיים לינוק ולהחיר אצבעות
אישה די גדולה מלאה מאוד אבל גמישה יש לה שטויות בראש אבל הכי טובה בשירות
לא נרקומנית או משתמשת,מאוד נקייה . אם לא היתה חופרת היתה מוכתרת לאחת מזונות הרחוב הטובות יותר

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”