כ מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס - דף 7 - סקס אדיר

מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס

61
[QUOTE=KAMIKAZA]רימינג ידיד,
אם אינני טועה גם אתה חטאת בחטא ההכללה - לגבי אוכלוסית המתנחלים...

ואגב, 'קרנפי שומרון אי שם' הוא ככל הנראה לא יותר מעשרים קילומטר מביתך.

מה שאני אומר, זה שאין לי בעיה עם גזענות והכללות, אני פשוט משלים עם זה כעובדה.

או כמאמר הפתגם העתיק - לא כל הרוסיות זונות, אבל כל הזונות רוסיות...[/QUOTE]

כמו שכתבתי שחתיך רומנטי לא גזען, גם קאמיקאדזה לא גזען.

ודי מצחיק שדוקא בפורום שאמור להיות במה לאנשים עם דעות לא מרובעות יש עליהום על כול סטירה מהתנהגות של פוליטקל קורקט

בתחום הלאום.

כמובן כול התיאורים (שלמזלי כמעט ונעלמו בשנה אחרונה מהפורום) של יתיחסות מזלזלת לנשים שעובדות בזנות - מותרת. למרות שביטוים הרבה פחות חריפים נחשבים כעבירה על החוק ולא רק פוליטקל לא קורקט.

אובדה שרוב מוחלט של זונות רוסיות - אבל הן אחוז זעום באכלוסיה רוסית. אז מי שמציין עובדה זאת - גזען? כמובן שלא גזען.

חתיך, אתה למדת סטטיסטיקה, ואתה יודע עיברית מצוין אז למה אתה הופך דברים של קאמיקאדזה כאילו כול הערבים פושעים?

פעם באמריקה רוב הגנגסטרים היו יהודים, אבל יהודים לא עם של גנגסטרים לא עכשיו ולא לפני 100 שנה.

יש סיבות סוציוא -פסיכולוגיות להרבה תופעות נוראיות שסה"כ הם מתגמדות מול הבעיה גלובליות. (אני לא אחזור על עצמי)

רק עיוור חושב שסכסוך ישראילי - פלסטינאי הוא לב הבעיות.

יש תהליכים הסטוריים שמתרחשים בעולם. הסדר ויציבות נפרצו.

במקום לזרוק אשמות, עדיף להתגייס לכול בניה של רצון טוב. אבל זה דורש הקרבה, להאשים אחר בגזענות - רק הקלדה.

19LOLx82011-05-23 20:12:19

64
לאיצטנגין - משהו להעסיק אותך על מנת שלא ישעמם לך בפינה האפלה שנוצרה כאן.
[TUBE]QAzi2GQOGnA[/TUBE]
לסופרלטיב: הפינה הסקסית רחבה וארוכה מספיקבאתר הזה שגם תרנגולת עוורת תמצא אותה. להזכירך, אנחנו בפוסט בפורום קשקשת. אם אתה צריך מפה של האתר על מנת להגיע לדיווחים על בנות פנה אלי בפרטי ואסביר לך כמיטב יוכולתיקריצה
לחתיך רומנטי: מסתבר שהגזענות כואבת כשהיא פוגעת בנימים האישיים שלך. אף אחד לא חושב עצמו לגזען, אך כנראה שהשד הזה קיים בכל אחד מאיתנו.
לערבה אנושית: אני,לפחות, מצפה מהמדינה בה אני חיי להחזיק בסטנדרטים גבוהים יותר מאלו שברש"פ.
אחים שלו: הלינק שלך לא עובד.
ולסיום, משהו שאולי כל אחד , כולל עבדכם הנאמן , צריך לשאול את עצמו..
[TUBE]bC2PooZR-JU[/TUBE]

רימינג מעשי2011-05-23 20:41:43

65
אני רוצה לסיים כאן במשהו,לא רוצה לכתוב כלום!לכנס בוויכוח ועימות עם אחרים!,מספיק מה שניכתב למעלה,אולי אחרי כל מה שכתבתי אף אחד לא רוצה לדבר איתי,כי אני ערבי,וחשיפת עצמי כחבר ערבי כאן בפורום!.אולי יהיה לי בידוד וניתוק קשר משמעותי כאן מחלק מהחברים הרשומים בפורום!.
ראיתי כל התגובות האחרונות של החברים כאן ושמחתי לראות את זה,תגובות ממש בעניין ומסבירות כל מה שמתרחש כאן במדינה,רחוקות משימוש בגזענות,אפלייה,רחוקות מקיצוניות,ושימוש במילים מתאימות,וזה לפי דעתי הכי נכון!.

היבנתי הנקודה הכי חשובה,שאני נפלתי בה ואחרים גם נפלו בה,היא הכללה! אסור להכליל על קהילה מסוימת! אני ניתקלתי בשני מקרים של תקיפה אישית והמקרה השני היה חמור איום ברצח בסכין!,שני המקרים האילו היו על ידי שחורים בתחנה ישנה!.

עברתי שני טראומות אישית קשות,שמלווים אותי עד היום הזה בכל פעם אני ניכנס לאיזור הזה!.זה קשה למי שעבר את זה אישית!.

בכל חברה יש את הטובים ויש את הרעים!,לא משנה אם מדובר היה ביהודים,ערבים,רוסים,שחורים,הטוב נמצא והרע קיים בכל מקום!.

לא כל היהודים והערבים והרוסים הם רוצחים או עבריינים!.

רוצה לשתף איתכם בדבר שלא יעלה לדעת שלכם,לתת לכם דבר להבין אותו,שלא מדובר כאן בנקודה ערבי יהודי.

אני עובד במלון במקום עם קהילה יהודית דתית,כיפות שחורות סגורות,המנהל ביקש ממני להכין לערב יום שישי שולחן גדול של נירות שישי.

(למי שמאשים אותי בגזענות!הרי אם הייתי גזען לא הייתי עושה שולחן נירות ליהודים!).

היבאתי כל מיני נירות,ניר נשמה קטן וניר נשמה גדול,גפרורים,כל הציוד פשוט,היכנתי השולחן בצורה מצוינת,בצורה יפה,עם נייר כסף,ומלח לקידוש,לקח ממני לעשות את זה קרוב לשעתיים.וזה היה ליד בית כנסת,אחרי זה סיימתי וחתמתי והלכתי הביתה.

פתאום,בלילה המנהל שלי מתקשר אומר לי למה לא היכנתה השולחן!. כועס וצועק!. אומר לו:עשיתי! מה אתה מקשקש! שעתיים ואני עושה את זה!.אומר לי בלגאן גדול שם!,אין נרות! מלח על הרצפה! מה עשיתה!!!.

היום השני אני בא,אומר למנהל מה קרה! אומר לי בעיה היתה אתמול עם האורחים ולא עשו קידוש בערב.אמרתי לו תבוא איתי והלכנו לביטחון,מזלי שהיתה מצלמה באיזור,החזירו הצילומים,ולפתע,רואים שאחרי שסיימתי העבודה שלי והלכתי,באו שני צליינים,נוצרים,עם צלב,לא אהבו לראות את זה והעיפו כל השולחן,הרסו אותו,המנהל והקב''ט לא רצו לעשות בעיות ולהגדיל את הסיפור כי הם קבוצה גדולה,וזה עניין דתי רגיש מאוד!,כולם הבינו מה קרה באותו יום! ואני הייתי שמח שהאמת יוצאת לאור מול כולם!. זאת דוגמה פשוטה על הגזענות ומה שקורה אצלנו בארץ וגם בחול.

היבנתי באותו יום,שהגזענות היא קיימת בכל מקום לא רק בארץ,גם בעולם אפילו בחו'ל יותר מסוכנת,כמו חבורת הלבנים הניו נאצים,מגולחי ראש,שאלה ממש מסוכנים רוצחים,נותנים מכות קטלניות לכל אחד שהם בחורים אותו.בוחרים הקורבנות שלהם בעלי מראה מיזרח תיכוני,או שחורים,ניראים שבאים מהמזרח!.חבורות כאילו קיימים במיוחד ברוסיה וגרמניה! ושמעתי לאחרונה שניתפסו חבורה כזאת בת''א בארץ!.הואשמו במקרים חמורים ברצח!והובאו לבית משפט וקיבלו עונשים חמורים והם בכלא עכשיו!.

עניין המוצא והעדה זה רגיש מאוד,לפני יומיים גם באותו מקום שאני עובד בו,היה לנו אירוע משפחתי ליהודים מיזרחיים חלקם מרוקאים ועיראקים,היה לנו טבח רוסי,הביא האוכל,היה מסדר המזנון,אחד מהאורחים קרא לי ודיבר איתי מה יש לנו אוכל,שתייה,שואל אותי האם הרוסי הזה הכין אות האוכל החם!,וכאן היתה הבעיה הגדולה ששמע אותו הטבח,בא אליו,והתחיל לצעוק ולקלל אותו כל מיני קללות ברוסית בעיברית,בלאאאד (בן זונה),לא ידעתי שהרוסים עצבנים כל כך! ברגע שהם מתעצבנים התוצאות חמורות!בא האחראי והוציא אותו לפני שיהיו מכות בין השניים!.זאת דוגמה פשוטה על מה שקורה,אם מילה אחת יוצאת לא במקום עלולה לגרום לתוצאות חמורות! ולהרוס הכל!.

תמיד הלשון של האדם הוא שקובע מה יהיה לך בחיים!,אם בנאדם שומר הלשון שלו היטב,וכל מילה שמוציא מהפה שלו במקום אז הוא יחיה טוב כל החיים בלי בעיות עם אחרים!.

עלתה לדעתי נקודה,יש לי חבר שחיי כל החיים שלו באמיריקה,בא לארץ לביקור קצר,ישבתי איתו קצת ודיברנו,שאלתי אותו על החיים בארצות הברית,אומר לי אחלה חיים,אין שם גזענות!!,הרבה אוכוליסיות יש שם!.

יש לך שם,ערבים,יהודים,שחורים,אינדיאנים,סינים ויפאנים,NATIVE AMRECIAN, כולם חיים יחד,עובדים אוכלים יחד,בצבא אפילו יחד,תחת דגל מדינה אחת!,כולנו למען המדינה שלוו,כולנו למען היופי לקידום לתפארת ארצות הברית!.כולם חיים בשקט!.

אמרתי לעצמי,למה זה לא קורה במדינה שלנו!!,למה התקשורת כל הזמן כל יום בכל מהדורה,מזכירה לך הלאום,ומגדילה הרגש של אחרים באפלייה וגזענות!,לתקשורת שלנו לצערי הרב יש לה השפעה שלילית בעניין הזה!.

גם הפולוטיקאים אצלנו משני הצדדים מעונינים ברעש ובלגאן כל הזמן! לא מחפשים שקט באיזור!,מעוניינים במהומות ומלחמות כל הזמן!.לא יכולים לחיות בשקט!,חברי הכנסת יוצאים לטלוויזיה בכל מיני התבטאיות והצהרות ממש לא מתאימות!.

בסוף,אני רק מקווה שכולנו ניחיה בשקט,בשלום,בשלווה,די לטירוף והסיוט הזה,לשים לו סוף!.

יום טוב שיהיה לכולכם.

להיתראות.

החתיך הרומנטי2011-05-24 23:49:18
תמיד בשטח למען כולם.

66
חתיך רומנטי
אומר לך משהו לגבי החבר האמריקאי שלך. או שהוא חי ממש בהכחשה עם עצמו, או שמסיבה מסויימת הוא לא מצא לנכון לומר לך את כל האמת. הרבה מאוד "פוליטיקלי קורקט" שם. יש לי מספק שנות פ"זמ אמריקה בכדי לדעת אחרת: הגזענות שם מאוד חזקה ובמיוחד מתחת לפני השטח.

67
הגזענות פושה שם (בארה"ב), בכל חלקה טובה ותחת כל עץ רענן. הטיח של הפוליטיקלי קורקט אינו רחב ואינו עבה דיו כדי לחפות.
במסגרת פאזה קודמת בחיי הייתי מעורב בפעילות בצבא האמריקאי (ARMY), תופעות הגזענות שנחשפתי אליהן שם היו מחפירות ומזעזעות.
I fart in your general direction

68
רימינג מעשי,gunner שניכם כתבתם שהגזענות נמצאת בארה''ב באחוז גבוה,בצורה חבל על הזמן!
קיימת בכל חלקי המדינה,בכל מקום!במיוחד בצבא! אפשר לפרט על זה יותר,כדי להבין את התמונה היטב!.

כי אני אישית 30 שנה מאז שנולדתי לא יצאתי מהמדינה ולא נסעתי לאף מקום!,לכן רוצה להבין התמונה שם באימריקה כמה שאפשר! לדמיין אותה!.

ידעתי על הגזענות שם מאז שנות ה 70 בין לבנים לשחורים,זה היה קיים ומודע לכולנו על זה! האם אתם מתכוונים לגזענות בין לבן ושחור שם!,זה היה מזמן מוכר!.
למה התכוונתם בדיוק! שמדבריכם אני מבין שהגזענות בארה''ב היא הכי גבוה מכל המדינות בעולם!.
אשמח לשמוע תגובתכם בנקודה הזאת,לשפוך קצת אור, מסקרן אותי לדעת על זה.
תודה לכם מראש.
החתיך הרומנטי2011-05-25 00:01:41
תמיד בשטח למען כולם.

69
מה אומר לך חתיך רומנטי,
כמו שלמדת לבקר בדרום ת"א תצתרך לעשות את אותו הדבר בארה"ב כדי ממש לחדת לעומקם של דברים.קריצה
אם חשבת שהתחנה המרכזית היא מקום מסוכן, אז יש שכונות שכף רגלו של אדם לבן לא תדרוך בהם אלא אם הוא שוטר. ישנם מקומות שאם אינך לבן ניידות משטרה יקיפו אותך ברגע שכף רגלך תדרוך בהם.
דרך יותר פשוטה היא לחפש בגוגל את השם רונדי קינג . עדיף באנגלית RODNEY KING

70
הייתי גולש באתרי חדשות באינטרנט,ולפתע רואה כתבה על התחנה הישנה ודרום ת''א,ומה שמתרחש שם לאחרונה,לאן הגיע המצב בדרום העיר הגדולה,עוני,פשע,סמים,אלימות,גניבות.
דרום ת''א הפך האיזור הכי גרוע בכל הארץ,בנוסף לזה הכי מסוכן גם!.

אני לא מדבר כאן על גזענות,צבע העור,שחורים ואיתיופים,אני מדבר כאן על המצב הנוכחי בעיר הגדולה.

לא רוצה להיכנס לוויכוחים סוערים ששייכים לפולוטיקה וגזענות ואפלייה.

רק רציתי לשאול החברים כאן אחרי שיראו הווידיו הזה!,מה האינטיריס של המדינה בדיוק שהביאה האנשים האילו!,לא עובדים,לא חיים טוב,לא מקבלים זכיות כמו שצריך,ולא איזרחיים רשמיים במדינה,הם סובלים כאן במדינה,המצב שלהם יותר גרוע ממה שהיה במדינה שלהם.

מוכנים לעשות כל דבר,כדי לשרוד!!,לגנוב,לרצוח,לבעוט,לרדת לפשע,פשוט כל דבר שמתאפשר להם כדי לחיות ולשרוד!..

אז לאן היגענו בבקשה!..

עיר ללא חוקים: איך הפכה התחנה המרכזית הישנה בת"א להארלם!.

עוד כתבה על הנושא

החתיך הרומנטי2011-06-18 23:30:22
תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”