כ דיון- לא חסר לכם אהבה וריגוש?? - דף 2 - סקס אדיר

דיון- לא חסר לכם אהבה וריגוש??

11
[QUOTE=Venus Butterfly]

האם מישהו יהיה מוכן לקבל באם אומר שישנה אפשרות לתמונה הפוכה - כלומר , ללכת לבחורה עובדת, לשלם לה את הברור מאליו, אבל לא לבקש ממנה את אותו מעט "חום, אהדה, יחס, וכו'" אלא דווקא להעניק לה את הדברים הללו, כל אחד בצורה היחודית לו, ולבסוף גם להיות מסוגל להנות מהנתינה הנוספת הזו שנתת לבחורה .

וכל זה מבלי לחשוב האם תקבל ממנה בחזרה כנגד אותה נתינה עודפת (מעצמך, ולא רק כסף).

האם מישהו מסוגל לחשוב על מצב כזה, או שמא זה עד כדי כך לא לעניין וחריג שבעצם הס אפילו מלהזכיר כדבר הזה ?

[/QUOTE]

לדעתי , כל מערכת יחסים בין בני אנוש פרט להורה ותינוק מבוססת על נתינה וקבלה. ובאשר לעניינינו, עם בחורות מסויימות אני נהנה מעצם הנתיתה ובדרך כלל גם מקבל בחזרה.קריצה

13
ישנו פסוק בעברית "יהודית" - "כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם" . הכוונה היא שהדמות הנשקפת אלינו ממים (כמו ראי) מחייכת אלינו כשאנו מחייכים אליה , ולהפך. והנמשל הוא שהתיחסותנו לזולת גוררת התייחסות זהה שלו אלינו.

במפגשים שלי עם בחורות עובדות , ובכלל, אני משתדל להיות נחמד , קשוב ורגיש. עם הזמן זה נהיה קל יותר, ואפילו הופך להרגל.

אפילו "באזרחות" גיליתי עם השנים שחיוך גורר כמעט תמיד חיוך בחזרה אלי. פעם ניסיתי לחייך למישהי, והיא לא הגיבה. בהמשך היום התברר שהיא חזרה מטיפול שיניים מכאיב.

לכן אני מסכים עם ו"ב, ובמקרים רבים אני נהנה מאוד מהנתינה, בפרט שישנו משוב שהבחורה נהנית ממנה. לא מדובר בהפקדה "בבנק התענוגות" , אלא בנחת ובעונג מעצם התהליך הזה ובמהלכו.

14
[QUOTE=Venus Butterfly]
בדיוק לזה התכוונתי - להנות מהנתינה עצמה , ולא לדאוג האם תקבל או לא בחזרה.

ואף יותר מזה - לא תמיד מקבלים בחזרה דווקא מאותה בחורה שמעניקים לה, לפעמים כן מקבלים ולפעמים "הסבב" יותר רחב ואת התקבול מקבלים בכלל מכיוון אחר (ואיני מדבר בעלמא).

[QUOTE=רימינג מעשי]
לדעתי , כל מערכת יחסים בין בני אנוש פרט להורה ותינוק מבוססת על נתינה וקבלה. ובאשר לעניינינו, עם בחורות מסויימות אני נהנה מעצם הנתיתה ובדרך כלל גם מקבל בחזרה.קריצה
[/QUOTE] [/QUOTE]
נכון מאוד ווינוס.

יש סבב נתינה כמו שיש סבב אכזריות.

כמובן שאין צדק שמאזן הכול. אבל זה בדיוק היופי. תתן עם ציפיה לקבלה בחזרה, אבל גם עם ידיעת סיכון שזה לא יקרה.

15
חברה אתם מודעים לזה שלכל אחד מאיתנו יש טעם שונה וציפיות שונות ואילו אתם מנסים להגדיר בהיעדר תאור טוב יותר "מפרט טכני" המתאים לצרכים האישיים שלכם?
לדוגמה יהיה מי שינסה לשחזר סצנה מסרט כחול בו הכל מיכני ונטול רגש וזה בסדר יש אפילו מלוכסנת שתתאים לצרכיו,
יהיה מי שינסה לקבל חוויה עדינה איטית ומלאת רגש (וברגש אנחנו לא מתכוננים לאהבה), יהיה מי שחנסה להגשים פנטזיה מינית שזוגתו אפילו לא מוכנה לדבר עליה וכו' וכו' אין באמת נוסחה מנצחת...

17
איזה שטויות, לפעמים כשאתה עושה טוב אתה מקבל רע ולפעמים אתה מניאק אדיש ומרושע ומשום מה זה מה שגורם לאשה להיתאהב בך
זהו חוש ההומור של היקום.

[QUOTE=luciano]זה תמיד יקרה, תעשה טוב תקבל טוב, תעשה רע תקבל רע, לא מאמין באלוהים, אבל זאת דרכו של עולם, אין לי הסבר לזה.

[/QUOTE]

19
אחים שלו,
כמובן אתה צודק בתיאור.

אחוז נשים שהורס את חייהן עם חראות - הוא גבוהה ביותר.

אני כתבתי שאין צדק בעולם. (זוכר גם דבריו של המלט של שקספיר)

אבל אני כן מאמין בסבב שווינוס כתב.

איך שהו הכול חוזר בסיבוב מסויים של חיים (לי יותר קל מאחרים היא אני מאמין בחיים אחרי המוות)
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”