כ מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40 - דף 9 - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

82
הייתי אצלה פעמיים , דיי מזמן עוד בתקופה שגבתה 250 שקל ..

מבחינת מראה חיצוני - נראית סביר +, לאוהבי הז'אנר - בת 41-44 בערך.

בפעם הראשונה תיקתקה אותי תוך 20 דקות ללא בושה .

לאחר מ"ס חודשים חזרתי אליה שוב ... והביקור השני היה דווקא דיי מוצלח - הסקס היה טוב , המציצה לא משהו.

יוזמת ונותנת קונטרות טובות בדוגי סטייל ... ונתנה לי את מלוא הזמן ואפילו קצת חרגנו מעבר לכך.

הפרוסטטה שלה בינונית +

אגב היא הכירה אישית את ניקול מדיזינגוף ז"ל

סה"כ אופציה מענייינת לחובבי הישבנים - אם כי לא בטוח שהיא שווה את התעריף החדש שלה - 300 שקל.

חולה כוס2010-12-27 00:59:20
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

84
אחרי הבעסה האדירה שהייתה לי עם קארין(שוב - ממש לא באשמתה!!! היא הייתה מדהימה לאורך כל המפגש ואם להתחשב בתנאים בחדר על אחת כמה וכמה. רק בגלל החשמל המזויין שהחליט להפסיק לזרום פתאוםכועס) החלטתי שאין מצב בעולם שאני מסיים כך את הערב, ואמרתי שנלך להתפנק(ולהירגעקריצה) באיזה מסז' טוב. למי שרוצה לקרוא את הדיווח שלי על קארין הוא מופיע כאן:

חשבתי לקפוץ למילנה מר"ג לביקור חוזר לאחר שמאוד נהניתי איתה בפעם הקודמתStar אך לא הייתה תשובה(תא קולי). חשבתי על ה'אוסטרלית' שעליה אני חם כבר תקופה ארוכה וגם אצלה - כמו בכל הפעמים הקודמות שהתקשרתי אליה - תא קולי... מישהו יודע מה קורה איתה?מבולבל

התקשרתי לספא בחניון הארבעה לבדוק אם כמה מהבחורות שנמתאות אצלי הרבה זמן על הכוונת נמצאות(אלה, יוליה וקרן)קריצה. התבשרתי שהן אינן שנאמר לי שמאיהStar הזכורה אצלי מאוד לטובהחיוך גדול נמצאת... כבר חשבתי לקפוץ לשם ואז נזכרתי במטרה ותיקה שעדיין לא דגמתי - מרינה מיונה הנביא. התקשרתי ולשמחתי היא ענתהחיוך. שאלה איך הגעתי אליה - אמרתי(כמו תמיד) דרך חברקריצה. סבבה. כיוונה אותי לדירתה. נמצאת בערך באמצע הדרך בין הספא ביונה הנביא 7 לזה שב-39קריצה מיקום טוב לחרמנים בינינו(כמוניEmbarrassed) לא ככה? חחחחחצחוק

טוב. נכנסתי לדירתה לאחר הכוונה טלפונית. דירה שניראית גם כדירת מגוריה. קטנה, שקטה, אפלולית מעט(אח"כ התברר לי שמרינה בכוונה עימעמה את האור ליצור אווירה רומנטיתחיוך), נקייה ואינטימית.

מרינה עצמה ניראית לי משהו סביב ה-40, אולי קצת יותר. בערך 170 ס"מ, שיער ג'ינג'י כהה קצת בסגנון 'קארה', בהירת עור, פנים שדי מסגירות את גילה אך בסדר בסה"כ, חזה בינוני טבעי, מבנה גוף שמנמן-עגלגל כזה... עסיסית מאוד, ותחת גדול ומוצק... מזמין מאוד חדירהקריצה.

ידעתי גם מדיווחים קודמים שהיא זורמת הרבה מעבר למסז'חיוך גדול והחלטתי לתת לה להוביל. לגבי המחיר - זכרתי שהוא 250 אך מרינה אמרה לי שהעלתה אותו ל-300 עבור 40 ד'. אבל גם אמרה שאין לה בעיה שאתן לה את המחיר הישן אם לא ידעתי שהוא עודכןחיוךאצבע למעלה. מקסימה!מוחא כפייה

לא הייתה לי בעיה האמת לתת לה 300 במיוחד לאור ההמלצות החיוביות עליה, ונתתי לה בכיף את המחיר החדשחיוך. סבבה. הציעה מקלחת, הסכמתי בשמחה(במיוחד לאור החום שבאתי ממנו בחוץמבולבלOuch). מרינה מסרה לי מגבת ונכנסתי להתקלח במקלחת הדי קטנה שלה.

סיימתי, התנגבתי ומרינה כבר חיכתה לי בחדר בחזיה ותחתונים. כמו שאמרתי קודם - גוף עסיסי מאוד עם נטייה לעגלגלות קלה, והדובדבן - תחת גדול ומגרה!Tongue. אוקיי. שאלה אם אני רוצה מסז' אמרתי שכן אבל לא יותר מדי. נשכבתי על מיטת הטיפולים בחדרה המקבילה למיטת השינה שלה. מרינה החלה בעיסוי לא חזק אך איטי ודי מושקע על רגליי גבי וישבני.

מהר מאוד עברה למפשעתי ואשכייחיוך, תוך שאני מרים את הישבן ומאפשר לה להתחיל לעבוד גם על הכלי. במקביל הורידה את חזייתה ולאחר מכן את החוטיני שלה כשקלטה את חרמנותי ההולכת וגוברתTongue על התחת העגול שלה(שמוזמז רבות על ידיקריצה). לפתע - ביוזמתהמוחא כפייה - לקחה מאחור את הזין והביצים בפה ואף ליקקה את כל האיזור מסביב בחרמנות איטית ומושקעתאצבע למעלה. סחתיין!מוחא כפייה טובה מאוד בקטע הזהApprove. התרוממתי לדוגי כדי לאפשר לה לעבוד טוב יותר מאחוריי - לא לפני שביצעה פרוסטטה קצרה.

יש לציין שלא הייתה הרבה תיקשורת מילולית בינינו במשך המפגש(למרות שבלי קשר מרינה אשה נחמדה ואדיבה מאודStar) וזאת משום שלא היה כ"כ צורך - מרינה מספיק מנוסה וקשובה לגוף הגבר וידעה היטב איפה ואיך להגיב בהתאם לתנועות והגניחות שיצאו ממניStarאצבע למעלהמוחא כפייהקריצה. התיקשרות המילולית הייתה די מיותרת אפשר לומרצחוקקריצה

התייצבתי בדוגי ומרינה המשיכה ללקק היטב את הביצים, לקחת אותן בפיה, ומדי פעם משכה את הזין אחורנית ומצצהTongue. לרימינג סירבה למרות הפצרותיי ובמקום זאת שיחקה עם האצבע בעדינות בישבני(יענו - 'הדמייה'צחוק של רימינג כי קלטה שזה מחרמן אותיקריצה). ככה המשכנו עוד מספר ד' שמרינה שולקת ומוצצת היטב את אשכיי+מפשעתי וכמובן שלא מפקירה את החבר מהקומה למטהצחוקקריצה.

מיצינו והתהפכתי על הגב. מרינה החמיאה לי על הגוףEmbarrassed ועלתה מעליי לבודי קצר שכלל נשיקות על השפתיים(לא זרמה לצרפתיות מלאות) ומזמוזים תכופים מצידי בישבנה העסיסי והמוצקTongue. הגישה לי את שדיה לליקוק ומציצת פיטמותחיוך גדול, המשכנו קצת להתמזמז כשהיא מתחככת בי בבודי, וגם מחככת את הכוס מעל הזין שלי, עד ששוב מיצינו(מרינה גם קלטה שהתחממתי קשות וכבר רציתי להגיע לענייניםצחוקTongue) וביקשה שנעבור למיטה הסמוכה ל'מנה העיקרית'חיוך גדול.

עברנו למיטה כשאני נשכב על הגב ומרינה מתחילה שוב למצוץ וללקק היטב את הביצים+שליקתן בפיהאצבע למעלה. העברתי אותה ל-69 כי הייתי חייב למזמז מקרוב את התחת הגדול והמגרה שלהחיוך גדול. עברה לתנוחה זו והמשיכה בעבודתה על הזין והביצים כשאני מצידי ממזמז לה את החורים ודוחף אצבעות לשניהם+כאפות עידוד בתחת המגרה שלה.

מרינה התפתלה והגיבה בתנועות אגן לאצבעותיי ומזמוז הדגדגן שלהחיוך גדול, עד שביקשתי קונדום ושתתחיל לרכב עליי. הלבישה אותו עם פיה ועלתה לרכיבה תוך שאני מכופף אותה אליי, מדביק לה נשיקות קטנות מדי פעם וממזמז בחרמנות את ישבנה המוצקחיוך. תוך כדי שאלתי אותה על אנאלי. בהתחלה סירבה(אמרה שבד"כ עושה, אבל היום לא...מבולבל דווקא היום שבאתי?Disapprove), אך לאחר מעט שיכנועים הסכימה תמורת 100 ש"ח תוספת. מדי פעם גם אחזתי בישבנה וזיינתי אותה מלמטה עד שהפכתי אותה למיסיונרית.

בתנוחה זו מרינה מתחה את רגליה לצדדים תוך שאני נצמד ומזיין אותה בקצב הולך וגובר, תוך שאני נצמד אליה מלמעלה, מנשק אותה בפיה וצווארה, והיא מצידה מגיבה בפתולי אגן בהתאם לקצב וגניחותקריצה. שוב מצינו והפכתי אותה לדוגי.

נסיתי לדחוף לה לתחת אך הזין לא עמד עד הסוף כמו שצריך לחדירה אנאלית, אז זיינתי אותה קצת בכוס, הזין התקשח כמו שצריך ואז הוצאתי אותו ועברתי לישבנה. חדרתי לתחת הגדול והמגרה מאוד שלהTongue. מרינה טיפה התקפלה עם הגב וראיתי שקשה להShocked(וכמובן שחלילה לא רציתי להכאיב למלפית המקסימה הזאתApprove), אז השכבתי אותה על הבטן ושוב חדרתי קודם לכוס ואח"כ לתחת - והפעם היה לה קל יותרחיוך. פימפמתי אותה בתחת כשהיא על ביטנה עוד מספר ד' עד להשפרצה בגומי תוך שאני נצמד אליה מאחור.

קמנו, והוצאתי את הזין מישבנה אך הקונדום עם החומר נשאר בתוכוShockedמבולבל... חחחחחחחצחוק. שלפתי את הקונדום המלא בחומר מהתחת שלהצחוק ומרינה הלכה להתקלח. כשחזרה עם החוטיני והחזייה+השמלה השחורה-שקופה שלבשה בתחילת המפגש - התחרמנתי שוב משום מהצחוקקריצה והתחלתי למזמז(במיוחד את ישבנה העסיסי) ולנשק אותה ואף שאלתי אם יש מצב לעוד מספרTongue. מרינה השיבה במתיקות שיש לקוח שצריך להגיע אחריי ולכן אין אפשרות... טוב, בקטנה.

הוספתי לה את מה שסוכם מראש על האנאלי(100 ש"ח) ונפרדנו בהרבה חיבוקים, נשיקות+עוד מזמוזים שהגנבתי לתחת העגול שלהצחוקTongue והבטחות לעוד מפגשים.

סה"כ הייתי שם כ-40 ד' בלי שום לחץ של זמן מצידה של מרינהמוחא כפייהStar.

למעוניינים: מרינה אמרה לי שעובדת כל השבוע למעט יום שבת. בד"כ משעה משעה 12:00 בצהריים על 20:00 בערב. בעבר אמרה שהייתה מתחילה לעבוד יותר מוקדם, אך לאחרונה צימצמה את שעות פעילותה במקצת.

לסיכום: מילפית סביב גיל 40 פלוס מינוס, שמנמנה-עסיסית עם תחת מאודדדד מזמין, מפנקת היטב, מקצועית, ליברלית ומנוסה. לאוהבי הז'אנר+מי שאוהב מסז' עם זיון רגיל+אנאלי(בתוספת) בסופו היא בהחלט מומלצת. האם שווה את המחיר? תלוי מה מחפשים, אך בגדול לדעתי כן. במיוחד לחובבי הישבנים והמבוגרות העסיסיות. נותנת תמורה טובה מאוד לסכום ששולם. גם לאור ניסיונה הרב והיכרותה את גוף הגבר. בהחלט יש מצב שעוד אשוב אליה. תהנו.

אח"כ הלכתי למרלן מבן יהודה 38. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

לקסר2011-08-04 19:03:23
zooz

85
במסגרת בדיקת השרות ,יצאתי לבדיקת מרינה.
הודעתי לה שמחר אגיע,רשמה ,אבל כשהגעתי שכחה ,לא נורא כי אחרי כמה דקות התפנתה.

ניכנסתי ,הדירה פרטית נקייה ומסודרת כמו שאני אוהב.

אחרי רחצה ניכנסתי לחדר ,בחדר מיטת טיפולים ומיטה.

לא אכנס לפרטים הטכניים אבל מספר עובדות.

עוד לפני הכניסה ראיתי את הגב שהיא באתר דהיינו אנחנן בצפייה.

הגב עצמה בין 40 ל50 ,לא ברור אבל הפנים לא משהוא בכלל דבר שמפריע !

הגב משקיע הונותנת יחס אבל בסוף אחרי חצי שעה התחילה לתקתק אותי ורק אחר כך הבנתי כי

מישהוא המתין.

בטווח המחיר שלה מצופה לקצת יחס ולא לרמה של תיתוקיה.

לא פניתי לבחון את אחוריה כי זה לא מה שמעניין אותי.

לענין סיכום

מבוגרת.

פנים , על הפנים .

יחס סביר.

האם אחזור?

לא כי במחיר שלה יש אלטרנטיבות זולות יותר ופחות מתקתקות.

אני פונה בהזדמנות זו לחברי אנא המלצות על שוות ואשמח גם בפרטי..

ימי ניקול ודנה נעלמו לבלי שוב ולא מצאתי עד היום תחליף סביר .

86
טוב למרות שמדובר בפוסט ישן החלטתי לפגוש את מרינה, צלצלתי למספר שלה בצהרים והופ היא ענתה קצת נשמעת עייפה אבל הזמינה לפינוק מפנק ביותר קבענו.
בשעה הנקובה הגעתי לרחוב שקט וצדדי קרוב לטיילת בקלות כיוונה אותי אליה לדירה בבניין שעבר שיפוץ, כניסה צדדית ודיסקרטית ביותר.

פתחה לי בחורה חייכנית רוסייה מתוקה עם ישבן מיבוא אישי הישר מברזיל :) לבושה שמלת תחרה שחורה צמודה, הממ כבר עשה לי חשק במיוחד בגלל הישבן העגול והבולט שאיים לקרוע אותה.

סגרנו על פינוק רגיל 300 שח עבור 40 דקות ללא הגבלה ונשלחתי למקלחת הדירה חמודה אינטימית נקייה ומסודרת.

חזרתי לחדר והתחלנו להתמזמז נשיקתי אותה בגב והיא מנענעת את ישבנה הסקסי על הזין שלי שהולך ומתעורר לחלום ברזילאי.

בחדר שלה יש מיטת מסאז'ים מקצועית וכן מיטה זוגית עם מזרון נעים, מרינה שאלה אותי עם אני בעניין של מסג'? בטח ואני כבר על מיטת הטיפולים שלה, מרינה יודעת לעסות מסג' נעים וטוב המגע שלה הופך לעדין על גבול החושני שהיא מעסה אותי באזור התחתון והיא יודעת איפה לגעת.

עברנו למיטה ושם מרינה מפנקת אותי במסג' צרפתי יעני ליקוקים ונשיקות בגב, הייתי חייב לטעום את ישבנה הסקסי ליקקתי לה את הישבן והיא התענגה על כל רגע בזמן זה היא מצאה את הזין שלי והתחילה ללקק מסביב, בגלל שאני קצת חושש לגבי סקס מכל סוג שהוא ללא קונדום מרינה קינדמה אותי ונתנה לי מציצה ארוכה לפחות 10 דקות אבל בלי להוציא את הזין מהפה שלה היא מהדקת את הלשון והשפתיים סביב הזין פשוט תענוג צרוף כל זה בזמן שאני על הבירכיים והיא עומדת על ארבע. מרינה דוחפת את הראש אל הזין ואני דוחף לה את הזין עמוק יותר ויותר לתוך הפה שלה.

אני מלטף את הישבן הסקסי שלה שמורם לאוויר מלטף לה את הראש והיא מוצצת כל כך טוב ממש השקיעה.
עברנו לדוגי מצויין ושם כבר לא ריחמתי על התחת של מרינה ודחפתי אותה חזק אחרי כמה דקות כבר פרקתי את המטען ...

אוף זה היה מענג :) קצת דברנו שוב מקלחת וחזרה לעבודה :(

יצאתי מהבית של מרינה אחרי שעה +.

לסיכום:
למי שבא פינוק בכיף בלי לחץ של תיקתוקיות מעצבנות מי שאוהב נשים עם גוף עגלגל ומלא במקומות הנכונים מרינה ממש שווה.
נבקר אותה שוב
מכופף הבננות

87
ביקרתי את מרינה לפני מספר שבועות.
יש לציין כי בבגדים היא ניראת הרבה יותר מזמינה מאשר כשהיא עירומה.
מרינה מלאה, תחת גדול, חזרה קטן וקצת נפול, לא כל כך נאה ולא סוג הנשים שאני נמשך אליהן. אבל כאן, נגמר מבחינתי החלק הפחות טוב.
הדירה ניראת נקייה ומסודרת. הכניסה היא מאוד דיסקרטית.
הטיפול מתחיל במיטת עיסויים ואחרי זה, אפשר לעבור למיטה רגילה. יש מקלחת סבירה ומגבת נקייה.
מרינה סופר נחמדה וזורמת. מתנהגת בצורה עדינה וגם המציצה שלה חלשה, אבל חושנית.
התחילה בעיסוי ואחרי זה בעבודה אורלית עד הסוף, מקלחת זריזה חזרנו שוב לעיסוי. צריך לציין שקיבלתי אצלה עיסוי מצויין. עושה רושם שהיא מבינה בזה. אחרי זה שוב מציצה וזיון מאחורה. הייתה מוכנה גם לסיבוב שלישי אבל לא היה לי חשק.
ניכר עליה כי מדובר באישה אמיתית, שלדעתי, ניהנית ממה שהיא עושה.
בגדול, ניהניתי מאוד להעביר איתה 40 דקות מלאות, בלי לחץ, ובלי נסיון לתקתק.
כנראה שאחזור שוב בעתיד.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”