אחרי הבעסה האדירה שהייתה לי עם
קארין(שוב -
ממש לא באשמתה!!! היא הייתה מדהימה לאורך כל המפגש ואם להתחשב בתנאים בחדר על אחת כמה וכמה. רק בגלל החשמל המזויין שהחליט להפסיק לזרום פתאום

) החלטתי שאין מצב בעולם שאני מסיים כך את הערב, ואמרתי שנלך להתפנק(ולהירגע

) באיזה מסז' טוב. למי שרוצה לקרוא את הדיווח שלי על
קארין הוא מופיע כאן:
חשבתי לקפוץ ל
מילנה מר"ג לביקור חוזר לאחר שמאוד נהניתי איתה בפעם הקודמת

אך לא הייתה תשובה(תא קולי). חשבתי על ה
'אוסטרלית' שעליה אני חם כבר תקופה ארוכה וגם אצלה - כמו בכל הפעמים הקודמות שהתקשרתי אליה - תא קולי... מישהו יודע מה קורה איתה?
התקשרתי לספא בחניון הארבעה לבדוק אם כמה מהבחורות שנמתאות אצלי הרבה זמן על הכוונת נמצאות(
אלה, יוליה וקרן)

. התבשרתי שהן אינן שנאמר לי ש
מאיה
הזכורה אצלי מאוד לטובה

נמצאת... כבר חשבתי לקפוץ לשם ואז נזכרתי במטרה ותיקה שעדיין לא דגמתי -
מרינה מיונה הנביא. התקשרתי ולשמחתי היא ענתה

. שאלה איך הגעתי אליה - אמרתי(כמו תמיד) דרך חבר

. סבבה. כיוונה אותי לדירתה. נמצאת בערך באמצע הדרך בין הספא ביונה הנביא 7 לזה שב-39

מיקום טוב לחרמנים בינינו(כמוני

) לא ככה? חחחחח

טוב. נכנסתי לדירתה לאחר הכוונה טלפונית. דירה שניראית גם כדירת מגוריה. קטנה, שקטה, אפלולית מעט(אח"כ התברר לי שמרינה בכוונה עימעמה את האור ליצור אווירה רומנטית

), נקייה ואינטימית.
מרינה עצמה ניראית לי משהו סביב ה-40, אולי קצת יותר. בערך 170 ס"מ, שיער ג'ינג'י כהה קצת בסגנון 'קארה', בהירת עור, פנים שדי מסגירות את גילה אך בסדר בסה"כ, חזה בינוני טבעי, מבנה גוף שמנמן-עגלגל כזה... עסיסית מאוד, ותחת גדול ומוצק... מזמין מאוד חדירה
.
ידעתי גם מדיווחים קודמים שהיא זורמת הרבה מעבר למסז'
והחלטתי לתת לה להוביל. לגבי המחיר - זכרתי שהוא 250 אך מרינה אמרה לי שהעלתה אותו ל-300 עבור 40 ד'. אבל גם אמרה שאין לה בעיה שאתן לה את המחיר הישן אם לא ידעתי שהוא עודכן
. מקסימה!
לא הייתה לי בעיה האמת לתת לה 300 במיוחד לאור ההמלצות החיוביות עליה, ונתתי לה בכיף את המחיר החדש
. סבבה. הציעה מקלחת, הסכמתי בשמחה(במיוחד לאור החום שבאתי ממנו בחוץ
). מרינה מסרה לי מגבת ונכנסתי להתקלח במקלחת הדי קטנה שלה.
סיימתי, התנגבתי ומרינה כבר חיכתה לי בחדר בחזיה ותחתונים. כמו שאמרתי קודם - גוף עסיסי מאוד עם נטייה לעגלגלות קלה, והדובדבן - תחת גדול ומגרה!
. אוקיי. שאלה אם אני רוצה מסז' אמרתי שכן אבל לא יותר מדי. נשכבתי על מיטת הטיפולים בחדרה המקבילה למיטת השינה שלה. מרינה החלה בעיסוי לא חזק אך איטי ודי מושקע על רגליי גבי וישבני.
מהר מאוד עברה למפשעתי ואשכיי
, תוך שאני מרים את הישבן ומאפשר לה להתחיל לעבוד גם על הכלי. במקביל הורידה את חזייתה ולאחר מכן את החוטיני שלה כשקלטה את חרמנותי ההולכת וגוברת
על התחת העגול שלה(שמוזמז רבות על ידי
). לפתע - ביוזמתה
- לקחה מאחור את הזין והביצים בפה ואף ליקקה את כל האיזור מסביב בחרמנות איטית ומושקעת
. סחתיין!
טובה מאוד בקטע הזה
. התרוממתי לדוגי כדי לאפשר לה לעבוד טוב יותר מאחוריי - לא לפני שביצעה פרוסטטה קצרה.
יש לציין שלא הייתה הרבה תיקשורת מילולית בינינו במשך המפגש(למרות שבלי קשר מרינה אשה נחמדה ואדיבה מאוד
) וזאת משום שלא היה כ"כ צורך - מרינה מספיק מנוסה וקשובה לגוף הגבר וידעה היטב איפה ואיך להגיב בהתאם לתנועות והגניחות שיצאו ממני

. התיקשרות המילולית הייתה די מיותרת אפשר לומר

התייצבתי בדוגי ומרינה המשיכה ללקק היטב את הביצים, לקחת אותן בפיה, ומדי פעם משכה את הזין אחורנית ומצצה
. לרימינג סירבה למרות הפצרותיי ובמקום זאת שיחקה עם האצבע בעדינות בישבני(יענו - 'הדמייה'
של רימינג כי קלטה שזה מחרמן אותי
). ככה המשכנו עוד מספר ד' שמרינה שולקת ומוצצת היטב את אשכיי+מפשעתי וכמובן שלא מפקירה את החבר מהקומה למטה
.
מיצינו והתהפכתי על הגב. מרינה החמיאה לי על הגוף
ועלתה מעליי לבודי קצר שכלל נשיקות על השפתיים(לא זרמה לצרפתיות מלאות) ומזמוזים תכופים מצידי בישבנה העסיסי והמוצק
. הגישה לי את שדיה לליקוק ומציצת פיטמות
, המשכנו קצת להתמזמז כשהיא מתחככת בי בבודי, וגם מחככת את הכוס מעל הזין שלי, עד ששוב מיצינו(מרינה גם קלטה שהתחממתי קשות וכבר רציתי להגיע לעניינים
) וביקשה שנעבור למיטה הסמוכה ל'מנה העיקרית'
.
עברנו למיטה כשאני נשכב על הגב ומרינה מתחילה שוב למצוץ וללקק היטב את הביצים+שליקתן בפיה
. העברתי אותה ל-69 כי הייתי חייב למזמז מקרוב את התחת הגדול והמגרה שלה
. עברה לתנוחה זו והמשיכה בעבודתה על הזין והביצים כשאני מצידי ממזמז לה את החורים ודוחף אצבעות לשניהם+כאפות עידוד בתחת המגרה שלה.
מרינה התפתלה והגיבה בתנועות אגן לאצבעותיי ומזמוז הדגדגן שלה

, עד שביקשתי קונדום ושתתחיל לרכב עליי. הלבישה אותו עם פיה ועלתה לרכיבה תוך שאני מכופף אותה אליי, מדביק לה נשיקות קטנות מדי פעם וממזמז בחרמנות את ישבנה המוצק

. תוך כדי שאלתי אותה על אנאלי. בהתחלה סירבה(אמרה שבד"כ עושה, אבל היום לא...

דווקא היום שבאתי?

), אך לאחר מעט שיכנועים הסכימה
תמורת 100 ש"ח תוספת. מדי פעם גם אחזתי בישבנה וזיינתי אותה מלמטה עד שהפכתי אותה למיסיונרית.
בתנוחה זו מרינה מתחה את רגליה לצדדים תוך שאני נצמד ומזיין אותה בקצב הולך וגובר, תוך שאני נצמד אליה מלמעלה, מנשק אותה בפיה וצווארה, והיא מצידה מגיבה בפתולי אגן בהתאם לקצב וגניחות

. שוב מצינו והפכתי אותה לדוגי.
נסיתי לדחוף לה לתחת אך הזין לא עמד עד הסוף כמו שצריך לחדירה אנאלית, אז זיינתי אותה קצת בכוס, הזין התקשח כמו שצריך ואז הוצאתי אותו ועברתי לישבנה. חדרתי לתחת הגדול והמגרה מאוד שלה

. מרינה טיפה התקפלה עם הגב וראיתי שקשה לה

(וכמובן שחלילה לא רציתי להכאיב למלפית המקסימה הזאת

),
אז השכבתי אותה על הבטן ושוב חדרתי קודם לכוס ואח"כ לתחת - והפעם היה לה קל יותר
. פימפמתי אותה בתחת כשהיא על ביטנה עוד מספר ד' עד להשפרצה בגומי תוך שאני נצמד אליה מאחור.
קמנו, והוצאתי את הזין מישבנה אך הקונדום עם החומר נשאר בתוכו

... חחחחחחח

. שלפתי את הקונדום המלא בחומר מהתחת שלה

ומרינה הלכה להתקלח. כשחזרה עם החוטיני והחזייה+השמלה השחורה-שקופה שלבשה בתחילת המפגש -
התחרמנתי שוב משום מה

והתחלתי למזמז(במיוחד את ישבנה העסיסי) ולנשק אותה ואף שאלתי אם יש מצב לעוד מספר

. מרינה השיבה במתיקות שיש לקוח שצריך להגיע אחריי ולכן אין אפשרות... טוב, בקטנה.
הוספתי לה את מה שסוכם מראש על האנאלי(100 ש"ח) ונפרדנו בהרבה חיבוקים, נשיקות+עוד מזמוזים שהגנבתי לתחת העגול שלה

והבטחות לעוד מפגשים.
סה"כ הייתי שם כ-40 ד' בלי שום לחץ של זמן מצידה של מרינה
.
למעוניינים: מרינה אמרה לי שעובדת כל השבוע למעט יום שבת. בד"כ משעה משעה 12:00 בצהריים על 20:00 בערב. בעבר אמרה שהייתה מתחילה לעבוד יותר מוקדם, אך לאחרונה צימצמה את שעות פעילותה במקצת.
לסיכום: מילפית סביב גיל 40 פלוס מינוס, שמנמנה-עסיסית עם תחת מאודדדד מזמין, מפנקת היטב, מקצועית, ליברלית ומנוסה. לאוהבי הז'אנר+מי שאוהב מסז' עם זיון רגיל+אנאלי(בתוספת) בסופו היא בהחלט מומלצת. האם שווה את המחיר? תלוי מה מחפשים, אך בגדול לדעתי כן. במיוחד לחובבי הישבנים והמבוגרות העסיסיות. נותנת תמורה טובה מאוד לסכום ששולם. גם לאור ניסיונה הרב והיכרותה את גוף הגבר. בהחלט יש מצב שעוד אשוב אליה. תהנו.
אח"כ הלכתי למרלן מבן יהודה 38. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
לקסר2011-08-04 19:03:23