כ אני קצת מודאג... - סקס אדיר

אני קצת מודאג...

1
אהלן,

היום הייתי אצל מישהי בנתניה.היה סקס מצויין אבל...לצערי הקונדומים שם ממש לא שווים ונקרעו לי פעמיים!! יש לציין כי הבחורה רק התחילה לעבוד בתחום (לפי הפקידה) אבל אין לדעת.. בשני הפעמים אני עצרתי כי שמתי לב לעניין...אני לא בטוח שהיא שמה לב.

אני רוצה להיבדק רק שיש לי כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי:

1. האם צריך לחכות 3 חודשים עד שנבדקים? ככה קראתי פה..זה המון זמן ):

2. האם כדאי לי להיבדק לכל מחלות המין? בעבר עשיתי רק בדיקה לHIV אחרי מקרה דומה.

3. האם אתם ממליצים להיבדק דרך מרפאה ציבורית (דרך רופאת המשפחה) או במרפאה בלווינסקי? לא אכפת לי האנונימיות רק מעניין אותי אם אני עושה בדיקה לכל מחלות המין, באיזו מרפאה זה יותר נוח?

זהו, מקווה לטוב אבל זה קצת מדאיג...מעכשיו אני יביא גומי מהבית!!

אני קצת מודאג...

2
asstriks ידידי שלום.
אני קראתי מה שכתבתה שבשני מקרים ניקרעו לך הקונדומים.
אני אומר לך אל תידאג ידידי,אתה ניכנסת לדאגה גדולה וזה טיבעי,וזה קרה לי אישית.

רציתי לשאול אותך האם אתה זוכר או ראיתה מה סוג הקונדום היה!.

נכון,יש קונדומים זולים,ויש יקרים,אבל!! לא לצפות מזונה עובדת במשמרת עם 20 לקוח ביום להביא קונדומים יקרים למשל: R3,או דוריקס durix,שעולה הקופסה ל 12 יחידות היום בין 42-45 שקל !.
תוצרת אנגליה או גרמניה.

מניסיון של שנים עם זונות שמתי לב שהם משתמשות בקונדומים זולים,תוצרת סין או תאילנד בלבד!.

והרוב משתמשות 90% בסוג של TOUCH בטח כולם שמעו על טאץ קונדומים מוכרים ונימכרים בכמויות גדולות,TOUCH או life style תוצרת תאילנד נימכרים היום ב 12 שקל בשוק! בבתי מרקחות,בסופר פארם,בכל מקום,אפילו בקיוסקים.

הייתי עם זונות במחירים של 100 ש''ח וגם עם זונות בדירות שגובות 250 שקל ועם פרטיות שגובות 300 שקל ולמעלה,ותאמינו לי רובם 90% משתמשים בקונדומים זולים,לא איכפת להם להביא קופסה ב 40 שקל! .

אני מאז שנידבקתי במחלת המין הראשונה שלי בחיים, מזונה בדרום ת''א המחלה היתה ''זיבה'' גונוריה,הפכתי פאראנויד אמיתי אני מודה,חושש מכל מגע,דואג הרבה,ניכנס לפורומים רפואים,קורא על מחלות מין,לא הייתי מודע בכלל על מה שניקרא מחלות מין std sexual transmitted diseases.

זונה שעובדת שנים בתחום וניטחנת כל יום על ידי עשרות גברים ביום במשמרת,מתחילה להישחק,ופחות לדאוג על הבריאות שלה ,יענו זונה בדירה או במכון מהבקר עד הערב והיא בחדר מיזדיינת עם עשרות גברים,כל יום אותו סיפור,אתם חושבים שהיא אחרי כל מגע מיני או חשש היא הולכת להיבדק כמונו הגברים!,לאט לאט הם מאבדות ההיגינה האישית,הניקיון,המראה החיצוני,אחרי כמובן שאיבדו עם הזמן הכבוד העצמי,שמוכרות הגוף שלהם לכולם בכסף!.

אני אתן לכם דוגמה על זונה שבזמן האחרון יש הרבה חברים דיווחו שהיא מציעה (מעודדת) חדירה ללא קונדום והיא קארין החתולה.

הרבה ציינו שהיא מציעה חדירה חופשי ללא גומי! אז מה אתה אומרים לי על זה?!. והיא לא היחדיה אני יודע גם אילינה מהקונגריס2 לשעבר,אירה ושרון מוולפסון40.

מבחינתי אנחנו הגברים דואגים לבריאות שלנו פי 10 מהזונות העובדות!,ושוב אני אומר אני לא מכליל על כולם כאן!,אני מדבר על הרוב ולא כולם,שלא יבואו העצמאיות המפרסמות כאן ויתקפו אותי על אי הבנה.

בזמן האחרון אני רואה זונות גם לא מתקלחות לא לפני ולא אחרי הסקס,וזה קרה לי בזיונים האחרונים שלי בדירות,שאחרי שגמרתי פשוט היא מביאה נייר רטוב מנקה הכוס שלה ואחר כך מתלבשת,המקרה הזה קרה לי הרבה עם זונות,שאני מיסתכל היא קמה מיד מתלבשת,ויש מהם עוטפות הגוף שלהם במגבת!.

אני שואל הזונה למה את לא מתלבשת אומרת לי אין לי כוח להחליף בגדים כל כמה דקות!,אני ניכנסת כל חצי שעה,יש הרבה ביקוש עליי! וצוחקת!!. אני שתקתי באותה רגע! לא ידעתי מה להגיד!,הלכו לי המילים פשוט.

asstriks תלך למרפאת ליונסקי 108,מרפאה זאת יותר סודית נותנת התשובות באופן אנונימי,לא כדאי לך מטעמי דיסקרטיות ללכת לרופא משפחה שמכיר אותך,ומכיר המשפחה שלך,עדיף לפתור הבעיה באופן סודי.

המרפאה ממוקמת במבנה התחנה המרכזית החדשה ברחוב ליונסקי108 ת''א,בקומה5,חנות מספר 5531מעל תחנה האוטובוס של קו4, טלפון: 03-5373738 פקס: 03-6875157

משך הזמן לקבלת תוצאת הHIV כשבוע,יתר התוצאות מתקבלות עד 4 שבועות מיום ביצוע הבדיקה.

בסוף אני מקווה שהכל יהיה בסדר אצלך,תמיד צריך לעשות בדיקות ולהיות רגועים,במיוחד אנחנו שהולכים להרבה זונות,ומקיימים יחסי מין עם הרבה פרטנרים לא קבועים.
החתיך הרומנטי2011-09-17 03:19:22
תמיד בשטח למען כולם.

אני קצת מודאג...

3
[QUOTE=asstriks]אהלן,

היום הייתי אצל מישהי בנתניה.היה סקס מצויין אבל...לצערי הקונדומים שם ממש לא שווים ונקרעו לי פעמיים!! יש לציין כי הבחורה רק התחילה לעבוד בתחום (לפי הפקידה) אבל אין לדעת.. בשני הפעמים אני עצרתי כי שמתי לב לעניין...אני לא בטוח שהיא שמה לב.

אני רוצה להיבדק רק שיש לי כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי:

1. האם צריך לחכות 3 חודשים עד שנבדקים? ככה קראתי פה..זה המון זמן ):

2. האם כדאי לי להיבדק לכל מחלות המין? בעבר עשיתי רק בדיקה לHIV אחרי מקרה דומה.

3. האם אתם ממליצים להיבדק דרך מרפאה ציבורית (דרך רופאת המשפחה) או במרפאה בלווינסקי? לא אכפת לי האנונימיות רק מעניין אותי אם אני עושה בדיקה לכל מחלות המין, באיזו מרפאה זה יותר נוח?

זהו, מקווה לטוב אבל זה קצת מדאיג...מעכשיו אני יביא גומי מהבית!!

[/QUOTE]
asstriks ,
התשובה כך מורכבת. קודם כל, כאדם בגיר , אתה זכאי לחסינות דיסקרטית לגבי המידע הרפואי שלך. מחיר הבדיקות בקופ"ח יהיה זול מאשר במרפאה בלווינסקי. יחד עם זאת, ישנם מצבים בהם מבקשים ממך לחתום על ויתור חסיון רפואי ( עבודות מסויימות, או כל טופס הצהרת בראיות שאתה ממלא לחברת ביטוח) ובמידה וחטפת משהו צריך להפעיל את השיקול האם אתה רוצה שהמידע הזה יהיה זמין.
לגבי הבדיקות עצמן, במקרה של HIV נכון הדבר כי יש להמתין חודשיים.
אך לגבי זיוה , הרפס , ושאר מזיקין כדאי שתהיה עירני ותכנס לאתר מלחלות מין במידה ותרגיש תסמינים מיוחדים.

אני קצת מודאג...

4

רימינג- כמה טעויות קטנות:

הבדיקות במרפאת לווינסקי הן לגמרי בחינם! אני עצמי נבדקת שם כל חודשיים וחצי.

אפשר לעשות את הבדיקות בצורה אנונימית, ואפשר בצורה גלויה, להם זה ממש לא משנה, הדבר היחידי שאתה חייב לתת זה מס' טלפון.

בנוסף, בקופת החולים לא בודקים לך את כל המחלות כמו בלווינסקי.

וגם, למרות שיש תסמינים מסויימים למחלות הSTD עדיף לא לחכות להופעתם, במיקרים רבים הם לא יפיעו כלל, למרות ההדבקה.

asstriks:

אני מציעה את הדבר הבא: נכון, צריך לחכות חודשיים מיום המגע המיני הלא מוגן ועד ליום בדיקת ה HIV לכן תקבע שני תורים, אחד לזמן הקרוב, ואחד לעוד חודשיים.

למה לזמן הקרוב? כי HIV זה לא הברוך היחידי...
לא יודעת אם יש לך בת זוג או לא, אבל במידה וכן העניין הרבה יותר לחוץ מבחינתך

1. אתה מתקשר למרפאת לווינסקי: 03-537-3738 בשעות הפתיחה שלהם ומזמין תור למועד הקרוב ביותר. הם יבקשו ממך רק שם פרטי (אתה יכול לשקר) ומספר טלפון (אם בכלל)

2. אתה מגיע אליהם פעם ראשונה והם פותחים לך תיק במחשב, במעמד הזה אתה יכול לתת פרטים אמיתיים, הם מצדם לא מבקשים, העיקר שהטלפון שלך יהיה אמיתי.

3. במקום שמות מטופלים יש מספרים. אתה מקבל מספר ונכנס לשיחה קצרה עם רופא או עובד סוציאלי ושם עונה על שאלות בנוגע להרגלי המין שלך ומה הביא אותך להיבדק אצלם.

4. אתה נשלח אל האחות והיא לוקחת ממך דגימות דם, שתן, ורוק.

5. על כל דגימה שנלקחת ממך מודבק המספר שקיבלת, עם המספר הזה אתה תקבל גם את התשובות.

6. התשובה ל HIV מגיעה תוך שבוע מיום הבדיקה, התשובה לגבי כל שאר המחלות מגיעה אחרי שלושה שבועות.

7. הדרך היחידה לקבל את התשובות היא להגיע אל המרפאה ברגע שהן מוכנות. הם לא שולחים בפקס ולא עונים בטלפון על שאלות היסטריות אבל בגדול, אם יש לך משהו הם מיד יתקשרו להזמין אותך להגיע אליהם, אז יש להניח שאם לא קיבלת טלפון- הכל בסדר, בכל מקרה עדיף להגיע ולקחת.

8. ברגע שאתה מסיים את הבדיקה הראשונה, תזמין תור לבדיקה נוספת לעוד חודשיים (מיום המגע המיני הלא מוגן שלך) אצל הפקידה בכניסה. (גם עם זה אין שום בעיה)

הם ממש ממש נחמדים שם ולגמרי נונשלנטים וכל העיניין הרבה פחות מלחיץ ממה שהוא יכול להישמע.

בהצלחה!
קישור לאתר הפרטי שלי:

אני קצת מודאג...

8
וואו!! תודה לכולם!! זה ממש מחמם את הלב..הייתי בטוח שאף אחד לא יענה לי לפחות עד יום ראשון.

יש לי עלון רפואי מקופ"ח כללית על מחלות המין השונות..אז יש לי מידע לגבי תסמינים וכו'.

אני לא הכי מתבייש לגשת לרופאת המשפחה שלי..פעם כבר ביקשתי אצלה בדיקת HIV (הכל היה בסדר) אבל באמת הם לא בודקים את כל המחלות אז אולי כדאי לי להיבדק בלווינסקי. תודה על מספרי הטלפון.

מירב- לא, אין לי בת זוג.

החתיך הרומנטי- הזונה שהייתי איתה חדשה בתחום והייתה מאוד הגיינית.התקלחה אחרי הסקס וגם מיד לאחר שנקרע הקונדום רצה לשטוף את עצמה. גם אני חטפתי בעבר מחלת מין קלה (קונדילומה) ועברתי טיפול אצל רופא עור ועכשיו הכל בסדר. זה היה כנראה מחיכוך בין איברי המין או מציצה.

שוב תודה על העזרה. אז לפי מירב כדאי להיבדק פעמיים: בזמן הקרוב ובעוד חודשיים?

אני קצת מודאג...

10
פין-חס הבדיקות בלוינסקי חינם.

מחלקים שם קונדומים של דורקס חינם. אבל אל תהיו חזירים, תקחו רק אחד או שניים.

אני אישית עושה שם בדיקות כל שישה חודשים כדי לישון בשקט ולהיות בטוח שאני לא מביא שום דבר הביתה.
עד היום טפו טפו טפו הכל היה בסדר.
כשיש לי בת זוג קבועה (חוץ מהחוקית) אני לוקח גם אותה לעשות שם בדיקות.

קישור למרפאה:
http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=50&catId=267

maxmax2011-09-18 07:51:20
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”