כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 12 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

114
חרמני אתה צודק בהחלט רק העניין שלי כאן הוא שלא הספקתי לקרוא את המודעה שלך. אתמול בסביבות ארבע בצהריים הרמתי טלפון לחלוצים לשאול מי נמצאות,ואמרו לי שלילי נמצאת,תוך 20 דקות הייתי בדירה [ארבע וחצי בערך], ולילי ממש לא שמחה לראות אותי ואמרה שהיא סיימה והולכת לבית. אני עומד המום מה נסגר איתה היה לנו סקס חוויה ביחד. לילי זה אני מה את לא נכנסת איתי אני שואל, לא אני סיימתי תחזור מחר, אמרתי לה אבל את יודעת שאני מהצפון ואני מגיע לכאן פעם ב...מנסה לשכנע לא הולך.טוב אני הולך, והיא באה אחריי טוב יאלה בוא כנס. לא אגיד שטעיתי כי ממש התגעגעתי לילדה, אבל היא ממש עצובה, קשה לה לחזור לעבודה הזאת [היא חזרה רק לפני מספר ימים] היא נסגרה מאוד,עשינו סקס ממש יבש, מציצה מקונדמת, בלי נשיקות, מרחיקה את הגוף. היא הבטיחה לי שבפעם הבאה שאחזור היא תשתנה, אבל אני מקווה שלא תהיה פעם הבאה שהיא תחזור לעבוד בשמירה או במשהו אחר כי היא ילדה שלא ממש מתאימה לה העבודה הזאת, שלא כמו בחורות אחרות שכאילו נולדו להיות זונות. היא שמנה מאוד, אפילו יש לי תחושה שהיא בהריון כי החזה שלה התנפח מאוד והיא מתנשפת בכבדות יש מצב שזה יפריע לאחרים לי לא הפריע. בקיצור נראה לי שכדאי שתחכו לה עוד שבועיים כי כרגע היא לה ממש אטרקטיבית.

117

חיוך גדולחברים יקרים , מה כבר לא נאמר על לילי מחלוצים...ראיתי ששחר הוסיף תגובה בנושא אז החלטתי לחמם קצת את האצבעות ולכתוב משהו. מבולבל

בקיצור , ליפני שבוע הרמתי טלפון לחלוצים ב 10 בבוקר מצפון תל אביב, שאלתי צי נמצאת וכרגיל טלי ועוד אחת...ואומרת לי שלילי עומדת להגיע עוד חצי שעה Tongue...שאלתי לילי הג'ינג'ית ??? אמרה כן חיוך גדול.

אמרתי אחרי כול הסיפורים והמעשיות חייבים לבדוק ....וכנראה אני אהייה הראשון שלה לבוקר.

קפצתי על מיניבוס 4 והגעתי , צילצלתי ואמרו שהיא הגיע ויורדת למטה.

טוב ראיתי את לילי...האמת לא מי יודע מה Sleepy ( כמובן וידאתי שזו אכן היא )...שער כבר לא ג'ינג'י ביכלל , קטנה ועגלעלה ( בלי להעליב ) , נכון צעירה וקופצנית.

התקלחה נכנסה, מציצה רגילה , קצת מסאג' ומספר אחד רגיל

סיכום הסיכום

בחורה צעירה , קופצנית ( אולי רק בבוקר ) , תיקתוקית ....נחמד לשיחרור קיטור וכמובן הבחירה הטובה בשביל 120 ש'ח

תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

119
חברים אני חייב לשאול שאלה שלא ממש קשורה לפורום
ראיתי פרק של המרוץ למיליון

ואיך שראיתי את הזוג "טום ואדל"

נזכרתי בלילי

אדל מזכירה לי אותה

אני מדמיין את הדימיון או שיש משהו

ואני חייב לציין כששאלתי את לילי היא הסבירה לי שאני לא הראשון ששואל אותה את השאלה

120
לפני יומיים שלושה הייתי אצל לילי.
קרירה משהו ירדה לפתוח לי את הדלת.
מציצה סתמית עם.
זיון סתמי פלוס אנחות מושקעות. (אם היתה משקיעה במציצה או בזיון כמו באנחות
המזויפות שלה הייתי גומר כבר מזמן)
כבר היית במקומות יורת טובים ב 120 ש"ח.
ואני כבר לא מדבר על חוסר הדיסקרטיות שאתה עומד
באמצע הרחוב על המדרכה כמו כלב ומחכה שיפתחו לך
ואין אחד מבעלי העסקים הרבים שם שלא יודע למה אתה מחכה.

בקיצור - לילי, אל תחכי לי.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”