כ הבנות התלוננו המשטרה פשטה על המקום. - דף 2 - סקס אדיר

הבנות התלוננו המשטרה פשטה על המקום.

13
[QUOTE=isz1]ושכחתם להזכיר את הפרט הכי חשוב שפוסל את כל האמינות של הכתבה הזאת:
25 בנות עובדות במשמרת?
בחיים לא נתקלתי בזה...
ועוד בפתח תקווה?! ממש...
[/QUOTE]
המקום הכי הומה שאני זוכר מפתח תקווה הוא ברחוב רבינזון, ועבדו שם כ-10-12 בחורות במשמרת, וזה היה המון.
אבל כבר הסכמנו שיש הגזמות כדי להפוך את הכתבה למעניינת...

14
isz1:
נכתב שם שהיו 25 בנות בכל יום, גם לי הפרט הזה נשמע תמוה והזוי, לכן חזרתי ובדקתי, 25 בנות לחלק לשתי משמרות יוצא הגיוני...

למ. מתחיל:
הקנס שאני קיבלתי (בבן יהודה) היה על איחור למשמרת, אגב, איחרתי בגללכם, כי שקעתי בכתיבת דיווח לפורום צחוק
בכל משמרת יש "כניסת בונוס": אחרי מספר מסויים של "כניסות" יש כניסה אחת שבה האתנן כולו נמסר לבחורה, בניגוד ל"כניסות" אחרות בה האתנן מתחלק שווה בשווה עם הדירה הדיסקרטית.

לא ממש משנה שזה שטויות במיץ פטל:
כי 50 ש"ח מתוך האתנן ב"כניסת הבונוס" חייב להימסר כטיפ לפקידה.

ז"א 125 ש"ח - הבחורה מקבלת ממילא, מתוך 250 ש"ח.
נשאר לנו 125.

פחות 50 (טיפ לפקידה) נשאר 75 ש"ח.
זה כל הסיפור של כניסת הבונות...

בכל זאת, הם הצליחו להעלות לי את הטורים, כי לא יידעו אותי בתחילת המשמרת על הקנס הממשמש ובא

על כן, ברגע שהתבשרתי בעניין אספתי את עצמי והתפניתי מהמקום לעד.

לא לפני שקיבלתי את המגיע לי, מינוס הקנס.
קישור לאתר הפרטי שלי:

15
[QUOTE=זונה מאושרת]isz1:
בכל זאת, הם הצליחו להעלות לי את הטורים, כי לא יידעו אותי בתחילת המשמרת על הקנס הממשמש ובא

על כן, ברגע שהתבשרתי בעניין אספתי את עצמי והתפניתי מהמקום לעד.

לא לפני שקיבלתי את המגיע לי, מינוס הקנס.
[/QUOTE]

אז שילמת את הקנס בסוף? אני מבין שאת הכסף מהמשמרת הבחורה לוקחת בסוף היום. באיזה סכום זה היה וכמה זמן איחרת?
נותנים שם קנסות גם אם מישהי חורגת בזמן ללקוח אחרי הציפצוף?

זה באמת לא צודק לקנוס על זה, כי הכסף בסופו של דבר בא מהלקוחות. זה לא שהם משלמים לך משכורת...

אגב כמה לקוחות נראה לך בחורה עושה בממוצע במשמרת לילה/יום? כמה כסף היא עושה?
יצא לך לראות את הבעלים של המקום??

מ. מתחיל2011-09-25 14:31:08

16
טוב... זה שאינו יודע לשאול כבר לא יקראו לך בפסח צחוק

-אכן שילמתי את הקנס, 75 שקלים חדשים.

-כמה זמן איחרתי, לא זוכרת כבר, בטח בסביבות שעתיים איחור.

-בדירות דיסקרטיות, סליחה, תיקתוקיות, זה לרוב עובד כך: 250 ש"ח מתקבלים, הבחורה לוקחת מייד 100 ש"ח ושמה בתיק, לפקידה היא נותנת 150 ש"ח. בסוף כל משמרת עושים חישוב ע"פ מספר כניסות והפקידה משלמת לכל בחורה 25 ש"ח לכניסה.
כל זה כדי לא להתברבר עם העודף תוך כדי משמרת.

-קנסות על חריגת זמן בחדר לא יצא לי לראות או לשמוע. אבל עבר כבר מלא זמן מאז ביקורי האחרון שם ב 31.10.2009, לך תדע, הכל יכול להיות...

-צודק, לא צודק, כמו שההגיון לא עובר בש"ג הוא גם לא תמיד מבקר במקומות כאלה, מה שכן, אני יכולה להבין לליבם של הסרסורים שם, עליהם להתעסק עם כמות לא מבוטלת של בנות קריזיונריות, ואם כל אחת תגיע מתי שבא לה ותעשה מה שמתחשק לה - הם לא יצאו מזה בנוסף על כך שזה יפגע להם ברווחים, לכן מדי פעם הם מטילים קנסות.

אני יכולה להבין אותם- אבל אני לא מסכימה איתם. אני קמתי והלכתי. בגלל העיקרון לא בגלל הסכום.

כמה כניסות כל אחת עושה? זה מאוד משתנה... נאמר בין 6 ל- אללה איסטור

כמה כסף? תלוי כמה אללה איסטורים היא עשתה

בוא נגיד שגם אם ראיתי את הבעלים, הסיכוי שהם הבעלים האמיתיים הוא קטן.

מספיק ודי קריצה

זונה מאושרת2011-09-25 15:58:26
קישור לאתר הפרטי שלי:

17
תודה על התשובות.

פשוט מעניין אותי איך זה נראה מהצד השני. אני מרגיש לפעמים לא בסדר שאני הולך למקומות כאלה.
חשוב לי לדעת אם הבנות לא מנוצלות ומתוגמלות בהתאם ואם מתייחסים אליהן טוב.

בקשר לבעלים, אני מקווה שמדובר בעבריינים "קטנים" שכל הפעילות הבלתי חוקית שלהם היא הפעלת מקומות כאלה, ולא במשפחות פשע/ארגוני פשיעה מפורסמים (כאלה שעוסקים בפרוטקשן, סחר בסמים וכו'). אני מתאר לעצמי שאם אכן היה מדובר בארגוני פשיעה המשטרה הייתה סוגרת את המקום, כי היא הרי יודעת טוב מאוד שהמקום הזה פועל והיא במלחמה מול משפחות הפשע.

אגב המחיר שם עלה ל-270 ש"ח כבר בתחילת השנה.

מ. מתחיל2011-09-25 16:33:38

19
[QUOTE=מ. מתחיל]

אז שילמת את הקנס בסוף? אני מבין שאת הכסף מהמשמרת הבחורה לוקחת בסוף היום. באיזה סכום זה היה וכמה זמן איחרת?
נותנים שם קנסות גם אם מישהי חורגת בזמן ללקוח אחרי הציפצוף?

זה באמת לא צודק לקנוס על זה, כי הכסף בסופו של דבר בא מהלקוחות. זה לא שהם משלמים לך משכורת...

אגב כמה לקוחות נראה לך בחורה עושה בממוצע במשמרת לילה/יום? כמה כסף היא עושה?
יצא לך לראות את הבעלים של המקום??

[/QUOTE]

סופרמן, אתה רואה למה גרמת? זה מדבק!!! כועס

קישקשתא2011-09-25 17:24:00
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”