כבר די הרבה זמן שאני חושב לכתוב הודעה מהסוג הזה פשוט תהיתי לעצמי אם כדאי לכתוב אותה בפרטי לADMIN או לשתף את כולם כי בהחלט מעניין אותי אם יש שותפים נוספים לתחושות שלי.
חשוב לי תחילה לציין , שאין בכוונתי לפגוע באף חבר פורום ואני בהחלט חושב שהיופי והייחודיות שיש בפורום הזה ,זה שלכל אחד יש את הזכות להתבטא ולבטא הייחודיות שלו , הפטיש שלו , ההעדפות המיניות שלו וכו'..
אני משתמש רשום בפורום בקרוב מאוד , שנתיים , 25 הודעות מעריך שבסביבות 15-18 דיווחים סדר גודל של פעם בחודש משתדל לתרום מהידע שלי לחברי הפורום למרות שליד רוב האנשים פה אני מרגיש עוד בחיתולי בתחום למרות שאני בכלל לא צעיר. רציתי לשתף אתכם קצת בתחושות שלי - אני כבר משתוקק לרשום חמישה דיווחים על חמש בחורות שונות + דיווח די גדול על ביקורי בתאילנד בחודש ספטמבר והאמת שאחרי כל מפגש ובמהלך המפגש כבר חושב מה לרשום ? איך לרשום ? ואז אני מגיע למחשב , רושם שם משתמש , סיסמא , לוחץ ישירות על הכוכב "הראה הודעות חדשות" (כוכב אדיר אין ספק !) ומתבאס ... הפורום השתנה
אני בטוח שמי שמשתמש בפורום לפחות בשנה האחרונה יודע על מה אני מדבר. מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים. אוקי הפורום השתנה , האם זה לטובה ? האם לא נשכחה פה המהות של הפורום וזה הדיווחים ? האם זה נהיה פורום חברתי יותר מאשר פורום להעברת מידע בין חברים ?
לדעתי הפורום סובל מכאוס שכמותו לא ראיתי בשנתיים שאני פה.
* הכל התחיל בהכנסה של המוני משתמשים חדשים לפורום - מצד אחד צעד מבורך שהמטרה שלו הייתה שיהיו עוד דעות , פרספקטיבות והכי חשוב דיווחים חדשים בפורום. בסופו של דבר המהלך לדעתי לא הוכיח את עצמו. אני חושב שאף אחד לא טרח לקרוא את חוקי הפורום ולכן , יש המוני דיווחים לא במקומות הנכונים, המון שאלות שחוזרות על עצמן שבחיפוש פשוט בפורום אפשר למצוא את התשובה , גם יחידי הסגולה שרושמים פה דיווחים רושמים דיווח אחד גדול על מספר בחורות באותו דף בד"כ (לא רוצה להכליל) ללא טלפון ופרטים מזהים ודיווחים לפני כמה שנים שבעידן הנוכחי לא תורמים כלום וגם אי אפשר להגיע ו/או לחפש את הבחורה בחיפוש של הפורום.
מה צריך לעשות ? אין לי תשובה לדבר הזה ואולי ראוי שמי שיש לו יציע ואולי יתן לADMIN נקודה למחשבה. לדעתי תנאי להשתתפות בפורום צריך להיות קודם כל לרשום דיווח ולהיות תחת פיקוח קפדני .
* פורום קשקשת או פורום דיווחים ? אני יודע שאני נכנס פה לתיבת פנדורה. שאלתי את עצמי אם בכלל יש לי הזכות להיכנס לזה הרי אני לא אחד ה"וותיקים" בפורום ואולי גם לא מהמשפיעים אבל תכלס לא איכפת לי כי אני באמת אוהב את הפורום ורואה את החשיבות האדירה שלו.
אין ספק דבר ראשון , שיש מקום גם לקשקשת וגם לדיווחים. אבל אני לא מבין למה שכל דיווח על בחורה נהפך פה לדיון קשקשת לא מועיל שרק מעיק על הקריאה ולקיחת המידע ? היה פה שרשור על הגבוהה הזאת (שחכתי את השם) - שלושה עמודים , דיווח אחד.
כנראה שהיה מעוניין יותר לרדת על ח"כ , להבין למה הוא שינה את הגובה שלה מ-1.80 ל-1.78 ואז ל1.77 ולהתנצחויות הבלתי נגמרות בין החבורה של מוסלי מצד אחד לחבורה של קישקשתא , GUNNER , אחשל"ג ומצטער את מי ששכחתי. אהההה וזה שאינו יודע לשאול SUPERMAN.
אני חושב שהפתרון היחיד צריך לבוא ע"י ADMIN ולא לאפשר לדברים האלה לקרות - ז"א למחוק את הקישקושים ולהעבירם לפורום קשקשת שבחיים לא ראיתי אותו כל כך גועש ושוקק חיים - שפעם עוד היו בו בחורות פרטיות בלי פרסום והיום מעטרים אותו סרטונים ובדיחות קרש.
* מירמור של המדווחים - ח"כ אולי המדווח התורם ביותר שהיה אי פעם פה בפורום. אפשר לא לאהוב את השפה , אפשר לא לאהוב את ההתנהגות, אפשר גם לשנוא את האדם הווירטואלי שבו אבל אל דבר אחד אין עוררין הבנאדם היה מוציא את המיץ ונראה לי כל שקל שהיה לו בחשבון הבנק על דיווחים ודגימות - מה קרה איתו כנראה שבינתיים לא נדע. אבל זאת אבדה של חבר פורום שמגיע שיעריכו אותו ומגיע שיקראו את דעתו כי כמו שאמרתי הייחודיות של הפורום היא שלכל אחד יש פה קול וצבע משלו. אז למרות שבחיים לא השתמשתי באף דיווח שלו אני חייב להגיד שיש לי הערכה עצומה אליו !
חוץ מזה גם מוסלי , אינצטיגן , שוגל בתולות , החתיך הרומנטי (שרשם פה על בסיס יומי את הנעשה בדרום ת"א) ועוד רבים וטובים שנראה כאילו מתבאסים לרשום כי הפורום מדרדר במדרון חלקלק. כל דיווח של החבורה של מוסלי גוררת ישר התנצחויות של השלישיה (או יותר - תלוי כמה אחים יש חח ) וגם להיפך. אני לא באתי לעשות הסכמי שלום ומבחינתי גם תישנאו אחד את השני אבל וואלה זה מפריע. אי אפשר לקרוא שום פוסט שום תגובה בלי שתהיה שם עקיצה או איזו בדיחה לא קשורה או איזה ציור לא קשור.
אני חושב שמי שהדברים מפריעים לו , מי שיש לו הצעות לשינוי שירשום ! ומי שסתם רוצה לרדת עלי שיעשה את זה אבל אני באמת מקווה שמשהו פה ישתנה כי אני רוצה לחזור לתקופה שקראתי דיווחים ועמד לי הזין ולא לתקופה הנוכחית שבא לי לעשות סיבוב פרסה.
באמת באהבה גדולה ושוב פעם מקווה שלא פגעתי באף אחד ..
KAKA !