כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 43 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

421
זה רק נדבך אחד ברשת סבוכה של שקרים אותה את ויחצנייך טוויתם.

את לא אקזוטית, לא מלוכסנת ולא בת 20.
את לא מסוגלת לקבל ביקורת ומנסה לגמד את המבקרים שלך בעבר עשית את זה בסיוע האדמין שהיה ידוע בשמותיו הרבים, כיום אין לך את היכולת.

את ניסית לרמוז שאנחנו מנסים לסחוט ממך טובות הנאה וכאן עשית טעות מרה, כי על הוצאת דיבה אנחנו לא סולחים ולא עוברים הלאה.

ולכן נשוב ונספר לאנשים על שקרייך ועל השרות הרע, היקר והמיותר (אופס יצא לנו חרוז) ובניגוד לך רק אמת נדבר.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

422
האמריקאי לא אמין? גילית את אמריקה מוסלי... קריצה

ועכשיו לנושא אחר:

[QUOTE=סופר לה טיב]כאשר יגמרו המארחות, הצוות הנמרץ בראשותו של אוהב הסבתות, יעבור לקליפ לכל חבר פורום... מוחא כפייה
ההרשמה החלה - נא לפנות בפרטי לאוהב סבתות ולקישקשתא במשאלות ובקשות מיוחדות.
[/QUOTE]

הבהרה:

לא הייתי מעורב ביוזמה או בהכנתו של הקליפ עבור השקרניקית,

מדובר ביוזמה בלעדית של המשתמש "אוהב סבתות".

כל מי שיחליט להגיע אל השקרניקית בעקבות צפיה בקליפ זה עושה זאת על אחריותו בלבד!

אם בכל זאת הלכתם, תלונות ומענות נא להפנות אל המשתמש "אוהב סבתות" בלבד!

קישקשתא2011-12-07 19:59:11
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

425
[QUOTE=אמריקאי]
בקרתי את שרון לפני מספר ימים

מכיוון שהדיווח האחרון שלי היה מזמן, וביקרתי את הגברת כבר מס' פעמים, ואני באמת קיים ולא פקטיבי, החלטתי שהגיע הזמן לדווח בשנית. שרון לא ביקשה, לא איימה וגם לא התחננה. אפילו לא הבטיחה טובות הנאה אם אדווח בפורום בין כל הביקורות של "האופוזציה הלוחמנית".

הגעתי לשרון אחה"צ, וכמובן ששרון פתחה את הדלת לבושה כפי שביקשתי ממנה.הבאתי גלידה לשנינו וישבנו לאכול, יותר נכון שרון ישבה עלי ערומה עם גרביונים שחורים (רגע-טכנית לא היתה ערומה, מה שמוכיח שהדיווח שלי לא אמין). קצת חירמן אותי-לא שרון אלא הגלידה. השקעתי קצת.

עלינו למיטה. עשיתי לשרון מסאז' עדין כמו שהיא ביקשה בכתפיים, בגב וירדתי לאט ובעדינות לתחת.

שרון התחילה במציצה שהייתה מדהימה, ארוכה וסבלנית, עם הברשות של הלשון, למי שמבין...

לא שאני כזה מומחה. אוי, הלשון של שרון פשוט מדהימה, טכנית, אבל מדהימה.

עברתי למצב של עמידה ושרון ישבה על המיטה. בזמן שהיא מוצצת ומברישה (משקיעה באופן "טכני")

הבטתי מלמעלה בגב שלה, במותניים הצרות ובתחת, וברגליים עם הגרביונים השחורים - מראה מדהים

וסקסי שרק העמיד לי את הזין עוד יותר, אבל מבחינת "טכנית" בלבד

אני יותר בקטע של מציצות כרגע אז לא רצית להמשיך לאקטים. היא כל כך חירמנה אותי שאחרי שגמרתי פעם ראשונה, ונשאר 15 דק', היה לי כח לעוד סיבוב. שרון לא אמרה נואש ולא עשתה פרצופים, עשינו סיבוב נוסף.

היה לנו עוד זמן לסיים את הגלידה ברוגע

היה נפלא, בלי לחץ, עם כימיה, איך אמרו החברה בפורום - "טכני"

[/QUOTE]
ינקי דודל, בקרת את שרון ונהנת ,מדוע להקניט את עמיתיך ? טכנית, במעשה זה גרמת במו ידיך לכך שהדיווח שלך אינו עומד בזכות עצמו. בינתיים ספרת לנו כי הכרת את שרון ונפלת בתיקתוקיה. אתה עדיין בחתוליך בצבירת פז"מ פרטיות, אפרוח קטן המנסה לקרקר כתרנגול שאינו מודע כי הוא מועד לכפרות.

רימינג מעשי2011-12-07 20:25:11

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

427
[QUOTE=שרון מתל-אביב] אחים שלו גברים ,
לדעתך אני נותנת שירות מכני? סבבה דפדף הלאה ולך תתפנק אצל בחורות שאתה נהנה איתן. [/QUOTE]

לדפדף הלאה?

להזכירך, ב 17/11/2011 פתחת שני פוסטים בפורום קשקשת:

אחים שלו גברים רוצה להלביש אותך בחוטיני המנומר שלי

קישקשתא...בא לי לתקוע אותך בתחת עם סטרפאון!

כשנשאלת ע"י המשתמש אבשלום, למה פתחת את הפוסטים האלה?, ענית לו:

"הייתי במצב רוח שובב"

מה השתנה? את כבר לא במצב רוח שובב? ואת באמת חושבת שזה עובד ככה?

אני מבין ש"קוטיק" כבר איננו נמצא כדי לייעץ לך (כנראה חזר לזיין זונות רחוב ב50 שקל)

אבל אין מה לעשות, "דפדפי הלאה" מתישהו יגיע אחר ושוב תהיי "במצב רוח שובב"
קריצה

קישקשתא2011-12-07 21:07:25
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

429
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=superman1979]שרון את ממש פאתטית!!
צחוק
[/QUOTE]

אמר הבדיחה של הפורום צחוק
[/QUOTE]

אם לא שמת לב בזכותך הומצא מושג זה,ואת עדיין ממשיכה(אין לך את מגהטרון שיספק אותך )
Evil Smile

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

430
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=superman1979]שרון את ממש פאתטית!!
צחוק
[/QUOTE]

אמר הבדיחה של הפורום צחוק
[/QUOTE]

שרון, כנראה שאלוהי קריפטון אוהב אותך ולכן זרק לך את הג'וקר שלו לשם שעשוע, אך גם קריפטון שייך לעולם ממנו הלבלר שלך שואב רעיונות שאינו מבצע. אף כי נדמה לך שנזרק לעברך חבל הצלה, חבל ש במציאות את בוחרת להתעלם מפיאסקו הסחיטה המטופש שהאשמת את האחים שלו ללא הוכחות ברורות ונוקבות כדרך יחצנייך בקודש.

רימינג מעשי2011-12-07 21:55:12

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”