כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 31 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

301
[QUOTE=אחים שלו גברים]זה פשוט אנחנו נעבוד עם אלעל כדי לפשט:
טיסת אל על תלאביב - בנגקוק
חוגגים עם 2000 תאילנדיות
טיסה של תאי בנגקוק לוס אנג'לס ומשם לוגאס
חוגגים עם וגאסית איכותית אחת
וגאס ניו יורק
שוב עם אל על ניו יורק נתב"ג

בהצלחה ואל תשכח לדווח :-)

[/QUOTE]
אני רזה מאוד קח אותי במזוודה שלך:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

302
המשך דיווח חברים
בעודי בפאטיה אני מקבל טלפון מאחת הבנות בלת החזה הטיבעי הכי יפה שראיתי, היא אומרת לי שהיא באיסאן והיא צריכה 2000 באט אני אומר לה לא!
היא מגיעה לבנקוק אני נוסע לפגוש אותה בטוח שהיא מתגעגעת אלי, היא כוסית אמיתית אז אני בהיתלהבות, אומרת לי שהתגעגע אלי, אנחנו הולכים לאכול, אחכ לחדר אחכ למיטה, אני אוכל לה את האוזן הימנית עם הלשון וסותם לה את האוזן השניה עם אצבע רטובה, היא לא שומעת כלום, ואז אני חודר אליה תוך כדי:) היא צורחת בלי לשים לב כמה היא צורחת גבוה חחחחח
אני גומר כולי מאושר מתכנן לקחת אותה לפאטיה, אז היא אומרת לי שהיא חוזרתהבייתה ושהיא צריכה לדאוג למשפחה שלה, היא עוזבת בעצבים אני נוסע אחריה, ומזמין אותה לאכול שוב:) בזמן שאנחנו מחכים לאוכל אני מסתכל לה לעיניים ואני רואה עיניים ממש עצובות , כאב לי עליה, נראה שהיא באמת הייתה צריכה תכסף, אין לה אינטראקציה עם פלאנגים כי היא לא מדברת תשפה, הלכתי לכספומט ונתתי לה 120 שח כ 1000 באט, מה לעשות פשוט המבט בעיניים שלה שבר אותי, לא יכלתי להיות רע אליה, נראה שהיא באמת צריכה תכסף:)
אני חזרה בפאטיה, מקווה שנמשיך במגמה החיובית.

303
פאטיה, אני הולך בוולקין סטריט, מחכה לקליק עם בחורה, בום נופלת עליה בת 24 ללא לידות, הוכים לדירה, היא נכנסת להתקלח,נכנסת מתחת לשמיכה ערומה, אבל היא נבוכה בכל פעם שאני נוגע בה, מסתבר הגיע לפאטיה אתמול ואני הראשון שהיא נופלת עליו , כוס חלק מגולח וצר וללא לידות לפני, אני מנסה להחדיר אותו ולא מצליח הפות שלה צר מידי חחחחחחחחחחחחחחחח
אחרי נסיונות הצלחתי לחדור הה שווה, שני מספרים וגמרנו, תמונה מצורפת

307
[QUOTE=שחר סגל]בזמן שאנחנו מחכים לאוכל אני מסתכל לה לעיניים ואני רואה עיניים ממש עצובות , כאב לי עליה, נראה שהיא באמת הייתה צריכה תכסף, אין לה אינטראקציה עם פלאנגים כי היא לא מדברת תשפה, הלכתי לכספומט ונתתי לה 120 שח כ 1000 באט, מה לעשות פשוט המבט בעיניים שלה שבר אותי, לא יכלתי להיות רע אליה, נראה שהיא באמת צריכה תכסף:)[/QUOTE]

מעשה אנושי !

קבל הערכתי ! מוחא כפייה
המגביה עוף - ירחיק ראות

308
:) תודה איצטגנין
הצלחתי לאסוף מישהי קצת מסובבת בראש, רקדנית באחד הפאבים, אין לי מושג לאן זה הולך, כרגע מתקלחת, גוף סבבה, אבל הראש הפוך קצת, מדברת שטויות נראה לי לקחה משהו לפני, הזויה לחלוטין, נקווה שהערב יסתיים יפה....

309

חזרתי מגוגו כולי חרמן אש, ראיתי את הבחורה הזאת על מונית אמרתי לה בואי אני לוקח אותך בחינם, הייתה בטוחה לחדר שלה, המשכתי בלי לעצור לחדר שלי, תמונה של ישבנה בחדר המדרגות , הבחורה בכלל לא תאילנדית:) קמבודית ויש לה גוף מטורף!!!!!!!!!!!!

שחר סגל2012-01-12 23:35:56

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”