כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 14 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

131
[QUOTE=administrator]הטוחן לדעתי כרגע הוא לא "אדם" ולא "רעב תמיד"
אבל הוא כל השאר ...

ולמה אתם מחזירים אותי לזה :)
[/QUOTE]

האם יש דגש על המילה 'לדעתי' ? האם יש דגש על המילה 'כרגע' ?

האם לא הגיע הזמן המתאים לגלות לחברי הפורום מה אתה יודע על כל הסיפור של עמית ?

אני מניח שיתכן ולא הכל ידוע, אבל אולי זה יפסיק את מחול השדים ואובססיית הפאראנויה סביב 'עמית'.
המגביה עוף - ירחיק ראות

132
ר"מ הוא סה"כ עעושה את תפקיד היחצ"ן בצורה טובה ומרוויח זיון קריצהמה רע (חוץ מזו אותה הוא מזייןDead) פראיירים הרי לא מתים הם רק לא קוראים את הפורום...

[QUOTE=רימינג מעשי]לבלר נחמד,
אתה חושב שמשהו עד כדי כך "סאקר" בשביל לשלם לשרון כסף בתור צופה פאסיבי של אחת מההצגות הללו.
[/QUOTE]

135
פעם לפני זמן לא רב ניהל את הפורום אדם שכינה את עצמו "עמית", אבל הוא לא הסתפק בכך,

היו לו עוד הרבה כינויים בפורום, חלקם כבר ידוע לכם היום, אבל רובם עדיין לא (כולם ייחשפו בסופו של דבר).

אבל הניק הנוסף החביב על עמית היה ה"טוחן", הטוחן היה האלטר אגו שלו, הבייבי שלו אם תרצו...

עמית דאג להאדיר את שמו של הטוחן בעזרת שאר הניקים הפיקטיביים שלו, שבכל הזדמנות דאגו להזכיר

כמה שהטוחן הוא הזיין האולטימטיבי, כמה שהוא מושלם, כמה שהוא ענק וכמה וכמה וכמה....

יום אחד ישב "עמית" משועמם בבית וחשב לעצמו: "איך אני יכול להאדיר את שמו של הטוחן אף יותר?"

חשב וחשב ושבר את הראש ופתאום קפץ מכסאו וצעק: "אני יודע, אני יודע!!!"

אני אפתח עוד ניק פיקטיבי ואכנה אותו "אחיות שלה גברות" (מחווה לאחים שלו גברים) קריצה

דרך אגב, ההנהלה הנוכחית כבר מזמן השעתה את "אחיות שלה גברות" ואת "הטוחן" לא בהם נעסוק היום.

למה מחווה לאחים שלו גברים תשאלו?

כי בניגוד למה שתחשבו "עמית" אהב את ההתנצחויות עם אחים שלו גברים בפוסט הישן של שרון מת"א.

אתם בטח חושבים שאני מתבלבל, הרי זאת שרון שהתנצחה עם אחים שלו גברים ולא "עמית" מבולבל

אז בואו ואגלה לכם סוד: זאת לא באמת שרון שכתבה בזמנו את התגובות בפוסט הישן שלה, זה היה עמית!

אבל ששששש, זה סוד, אל תגלו לאף אחד!

תקציר העלילה:

שתי אחיות כוסיות מחפשות קצת ריגושים, במקרה מגלות את הפורום, נרשמות, "מאומתות כנקבות ע"י ההנהלה" קריצה

ואז הן פותחות פוסט בו הן מודיעות: "מי שיצליח להרשים אותנו מאוד מאוד יזכה לבלות לילה חלומי עם שתינו ביחד..."

כמובן שמיד היו קופצים על ההזדמנות לבלות "לילה חלומי עם שתיהן", הרי זו פנטזיה של רובנו, 2 אחיות במיטה Tongue

גברברי הפורום הציעו את מרכולתם, חלקם ניסו להיות שנונים, חלקם ניסו לפתות ע"י רמיזות על עושר מופלג

וחלק פשוט הבטיחו להן זיון חלומי.

אבל אף אחד מהם לא הצליח לשבות את ליבן של "האחיות", להיפך, האחיות ציטטו כל אחד ואחד מהם וקטלו אותו.

(סוף סוף עמית היה יכול לאמר לחלק מ"נתיניו" מה הוא באמת חושב עליהם, בחסותן של "אחיות שלה גברות").

מסתכל על כל מה שמתרחש "הטוחן" ואומר לעצמו: נו, תראו את המטומטמים האלה, רודפים אחרי האחיות,

הרי זה בדיוק ההיפך ממה שצריך לעשות, צריך לשחק להן אותה "hard to get".

הטוחן מפרסם הודעה בפוסט בה הוא מנתח את אישיותן של "האחיות" ואז מודיע להן שאין לו שום עניין בלזיין אותן,

לא בתשלום וגם לא בחינם, אולי להפגש לכוס קפה, זה המקסימום שהן יכולות לקבל ממנו!

האחיות פשוט נדהמות מתגובתו של הטוחן, איך זה יכול להיות שהוא לא רודף אחרינו כמו כולם?, כנראה שהוא באמת משהו מיוחד.

תכניתו "הגאונית" של הטוחן אכן עובדת מוחא כפייה

הן משאירות לו הודעה בפוסט שהן ראו שהוא קרא את הה"פ שהן שלחו לו ומתעניינות למה הוא לא חוזר אליהן? בכי

כמה שהוא יודע לשחק אותה hard to get הטוחן הזה צחוק

לבסוף הטוחן מואיל בטובו לענות להן ונוזף בהן שכנראה לא הכינו שעורי בית ושהוא התכוון למה שאמר:

בלי טלפון בפרטי אין טעם להמשיך!!!

כמובן שבינתיים עוד מועמדים פוטנציאליים מציעים את מרכולתם ואף אותם מצטטות "האחיות" וקוטלות אחד אחד.

ופתאום מודיע הטוחן שהוא נפגש עם האחיות לקפה "בבית קפה תל אביבי", המפגש ארך כ - 3 שעות

עד שהטוחן קטע אותו ו"פרש לדרכו מבלי לקבוע מועד נוסף" כמובן שלא שכח להוסיף "שהנטישה שלו הביכה אותן"

ושמדובר באחיות "יפיפיות, מחוטבות, שנונות ובכלל זן נדיר".

קלטתם איזה אלוף הטוחן הזה? כשהוא משחק אותה hard to get, הוא משחק אותה עד הסוף מוחא כפייה

ואז לפתע משחרר הטוחן הודעה: הרבה אנשים שאלו אותו לאן הוא נעלם?

ומודיע לכולם שהוא נעלם
בעקבות השרשור הזה , הוא בילה שבועיים וחצי סוערים עם "האחיות" צחוק

שכללו טיסה לברזיל (שהאחיות השתתפו במימונה) וכמובן שבטיסה זיין הטוחן את שתיהן בשירותים של המטוס (ברוטציה). צחוק

וכמובן שבסוף הודעתו הוא מעדכן שהיה טוב, טוב שהיה, אבל הוא מיצה וממשיך הלאה.

האחיות שבורות, האחיות מודאגות, הטוחן לא עונה להן "יש חלל ריק בחייהן", הן הרוסות המסכנות בכי

ואז הבינו כל משתמשי הפורום מיהו התותח האמיתי, מה מפריד בין ילדים לגברים צחוק צחוק צחוק

למי שהתקציר לא מספיק לו ומעוניין לקרוא את כל הפוסט, בבקשה:

אבל רגע, אתם בטח אומרים לעצמכם: הטוחן כבר מושעה, אחיות שלה גברות גם כן מושעות, אז מה בעצם אתה מחדש לנו?

קבלו אותו, קבלו את רוברטוווווווו:

==================================================================

פרופיל: רוברטוסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:רוברטו
קבוצה:משתמש חדש בפורום סקס משתמש חדש בפורום סקס
מצב חשבון:פעיל
הצטרף / הצטרפה:05/-12-/2007 בשעה 15:16
ביקור אחרון:07/-08-/2011 בשעה 20:29
הרשמה לרשימת תפוצה:לא
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של רוברטו מצא הודעות משתמשים
מצב מחובר:לא מחובר לא מחובר

==================================================================

פרט קטן שהשמטתי מהתקציר: "רוברטו" טען שאף הוא נפגש עם האחיות, אבל סקס לא היה שם

ובסוף הדיווח שלו הוסיף תובנה: הוא מסר לטוחן מסר שלדעתו האחיות נפגשו איתו רק בשביל להגיע אל הטוחן.

רוברטו העניו והצנוע, עבד נרצע לרגליו של הטוחן המושלם Dead

וכמובן שהטוחן מצידו דאג ליידע את רוברטו שלדעתו הוא אכן צודק באבחנתו צחוק

הודעתו של רוברטו + אבחנתו המלומדת:

[QUOTE=רוברטו]קצת בהלם עדיין

איך שהתחברתי לפורום אתמול (זה היה יום חמישי) קופצת לי הודעה שיש לי 1 הודעה פרטית מחכה בתיבה.
נכנסתי לתיבה והופלה יש הודעה מהאחיות !!! לא כתבתי, לא באשכול הזה ואף לא פניתי אליהן בפרטי !!!
ביקשו טלפון לדבר ואולי לקבוע פגישה,לקחתי צ'אנס ... אז הישארתי מספר כמובן.

יותר מאוחר הפלאפון צילצל, מספר חסוי ואחת מהן על הקו מציגה עצמה, דיברתי עם שתיהן, נשמעו טוב. דבר ראשון ששאלו זה אם אני ידע לשמור על דיסקרטיות ואח"כ שאלו כל מיני שאלות איך אני נראה ופטפטנו קצת, בסוף קבעו איתי שעה ונתנו כתובת של דאנס בר קבענו להיפגש על יד המקום (לפי סימן) ושאלו אם אני מגיע עם מספיק כסף לאלכוהול ואולי לעוד בילוי... הצטיידתי במזומנים והפלסטיק שצמוד תמיד.

מודה שקצת התרגשתי ולא ידעתי מה מחכה לי וכל המצב היה הזוי /-:

כשראתי את שתיהן + * + * לא האמנתי למזל שנפל עליי האחיות באמת כוסיות על.

כשנכנסנו, ישר התחלנו לצרוך אלכוהול ואחרי ארבעה שוטים הציעו לי להזמין בירה מחוזקת ולעצמן וודקה נקייה כפול 2
אוההה אלוהים איך שהאחית מתנועעות קיבלתי בום למח לא מהאלכוהול כמו מהריקוד החתולי של האחיות.

כשהצטרפתי לרקוד שוב, מה שאני זוכר שהן נישקו אותי התחרמנו עליי וזה היה מחרמן לאל אללה.
אני עם הבירה המחוזקת ביד והאחיות עם הוודקות הנקיות רוקדים מתחרמנים ומתנשקים...
פתאום הן משכו אותי ונכנסנו לשירותים הסתגרנו שלושתנו (מזל שהתא היה גדול מספיק ?) אחת מנשקת אותי והשנייה מדרבנת ... תשתה.. תשתה ... ואז השנייה מראה לי את הציצים המדהימים אני שם יד ומקבל צרפתית ארוכה ואז השנייה מדרבנת ... אנחנו כבר סיימנו לשתות ואתה עוד לא ?!

טוב אני אומר אני שותה ... בואו אבל נבדוק כמה ציצים אני רואה ! שתיהן הרימו את החולצות ושאלו כמה ציצים ? המשכתי לשתות והאלכוהול דפק אותי גם. ספרתי 4 וכבר הייתי מעבר לראש טוב ובכל זאת זוכר את החוויה, עוד נשארה חצי כוס אצלי והן עם כוסות מרוקנים שהונחו על הרצפה.

בחזה חשוף הן אמרו : חכה רגע - תביא את התחתונים ... מה ????? כן, יש לנו אהבה לתחתוני גברים ואחת לקחה לי מהיד את המשקה, השנייה הורידה לי את הנעליים. איזה פאדיחות כולי מסטול ומתחיל להתפשט לקחו את התחתון (אחד החביבים עליי) ונתנו לי ללבוש מחדש את הג'ינס ולנעול את הנעליים. אני עם הזין בחוץ עומד ומחכה ואז היא מגישה לי את הכוס בירה ואומרת: חוץ מהמחוזקת שלך הוספנו לחצי את הוודקות שלנו, עכשיו אתה צריך לשתות הכל במכה ואז נמשיך (או משהו כזה ...) אני חושב שחייכתי ולגמתי הכל במכה. זה לא היה טוב או חכם מצידי, אחת מהן התחילה לגעת בי למטה עם הציפורניים ושתיהן התחילו לנשק אותי, אז נפלתי והתיישבתי על האסלה. אני לא בטוח אבל נראה לי שהן חייכו בניבזיות אחת לשנייה.

... סגרו לי את המכנס והוציאו אותי לכיור לשטוף פנים, אחת הלכה וחזרה עם מים ונתנה לי לשתות / איזה זין, אבל מזל שלא התחלתי להקיא שם.

תוך כמה דקות מצאתי את עצמי במונית שהן שילמו אחרי שאמרתי את היעד (היום חזרתי לקחת את האוטו מהחניון) אל תשכח לדווח הן אמרו ... כשאני בג'ינס ובלי תחתון ומשם והלאה אני זוכר עוד במעורפל איך הזדחלתי למיטה לבד.

ברור שלא רציתי ולא תכננתי לכתוב כלום והערב טלפון שוב מצלצל מסר קצר וניתוק "בוא נראה כמה אותנטי ודיסקרטי אתה בדיווח שעוד לא קראנו ...

על הזין - אז הינה הדיווח שלכן אחיות, אבל יש לי 2 דברים שהייתי רוצה

1. להחזיר לכן את הכסף של המונית
  2. את התחתון שלי בחזרה

וכמובן שעל הדרך לפגוש בכן שוב ולהוריד את הכובע בפניכן

סיכום ותחושה שלי לגבי הבילוי: היה שווה את הכמה וכמה מאות שהשקעתי באלכוהול, רק חבל שזה נגמר ככה.

מסר לא סמוי לאדון הטוחן (מטעמי אחוות גברים):

במקור פורסם על ידי הטוחן

דיווח מתומצת של המפגש שלי עם האחיות:

מצאתי זמן לקבוע עם הבנות בבית קפה תל אביבי לאחר שקיבלתי את הטלפון שלהן.
לאחר מפגש של כמעט 3 שעות מאלפות פרשתי לדרכי מבלי לקבוע מועד נוסף.
זה בדיוק מה שמצאתי לנכון לעשות במעמד כי היו לי התחייבויות קודמות (קצת הביך אותן הנטישה הלא צפוייה).

בקשר למראה החיצוני של שתיהן, בהחלט עבר את הציפיות שלי לא רק שהן ממש יפיפיות ומחוטבות להפליא הן גם ניחנו בשנינות וחוש הומור לא מבוטלים. בהחלט זן נדיר !

זהו זה לעת עתה,

הטוחן.

אחד מהשניים: או שהיית מספיק חכם להבין שהן טיזריות מיקצועיות, אגב דיברנו כללית גם עליך (לא נידבו פרטים !)
או שנראה לי מתוך תחושה פנימית חזקה (לאחיות: ביקשתן אותנטיות מלאה) שהן משתמשות בדיווח שלי כדי להגיע אליך !

עכשיו אני צריך דחוף להזמין מישהי או ללכת לזיין .[/QUOTE]

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

היום כשאנחנו פחות תמימים ויתר מפוכחים, איך בדיוק פגש רוברטו את שתי האחיות שמעולם לא היו קיימות? מבולבל

דרך אגב, רוברטו מיודענו התאושש מטראומת האחיות שלמעשה כלל וכלל לא היו קיימות: חיוך

[QUOTE=רוברטו] אם מותר להביע דעה .... כשאחים שלו אמור לענות "רצוי להביע דעה" חיוך גדול

לא צריך לשכוח שבחורות כמו שרון צריכות להתמודד עם הרבה מאד סוגי טיפוסים כי פשוט מנגנון הסינון שלה כמעט ולא קיים אצבע למטה
לכן יש לקחת בחשבון שיכולים להגיע אליה גם אנשים שהם פשוט ילדותיים, קטנוניים, או רחמנא ליצלן אפילו "חולי רוח" לא צריך לקחת ללב יותר מדי לא הלקוח ולא שרון, אם לא הסתדר לכם תתקדמו הלאה לא חייבים להיתקע ולא חייבים להתאים אחד לשני.

הייתי אצל שרון מספר פעמים בעבר ומאד נהנתי מחברתה ומהשירותים שהעניקה לי מכל הלב. ומנסיון אישי שלי כמו של עוד הרבה מאד דיווחים שרון לא תקתקה אותי מעולם מה שאחים שלו גברים העיד למיטב זכרוני "הייתי מת שתתקתק אותי וחבל שהיא לא".

אם לא הייתי מכיר את התגובות של "אחים שלו גברים" הייתי צריך להגיד עליו ועל MOTI מצא מין את מינו אבל תגובותיהם של האחים מעידות על רמת אינטלגנציה גבוהה יותר ולכן לא מצא מין את מינו
ולכן אני גם נמנע מהצעת ייעול של
:
אולי תפסיקו להגיד לנו שלא תנענעו את שרון ותתחילו לנענע אחד את השני, שרון בטח תהיה מוכנה לשלם בשביל לראות את זה קורה. כמו שאמרתי זה לא מתאים אז אני נמנע עצוב

חייב להגיד שהדיווח המצויין של ארויו0 הזכיר לי נשכחות מה שמחייב אותי לקבוע תור גם אצלה.
אגב אני לא אחד המלקקים של שרון אלא אחד המלוקקים אצלה Tongue [/QUOTE]

[QUOTE=רוברטו] לשמשון מהשולחן הטורכי--- Lavelle לדעתי יכול לביים סרטים ומה שבטוח הוא מגשים פנטזיות

לעיניין הפורום להלן מבזק דיווחון

לאור עידכוני המנות בתפריט של שרון מצאתי את עצמי מחורמן טיכו באמצא יום עבודה עמוס (באשמתה של הפקידה החדשה אצלנו בעבודה)

מאחר ולא היה לי זמן מיותר והייתי חייב לחזור מהר (כולל נסיעות חצי שעה ע"ח ארוחת הצהריים) ומאחר ואני חסיד של מסלול 500 הזוזים, התאימה לי האופציה החדשה כמו קנדום לזין.

300 ש"ח החליפו ידיים ונשרו לי מייד המכנסיים, שטיפת בזק והזין מייד עמד.
מציצה שלמרות שהשתדלתי להחזיק מעמד, הגמירה הכתה בי כברק.

תוך 12 דק' הספקתי לברוח כאחוז אמוק אחרי ששרון מצצה גרון עמוק (גמרתי לה בפה ללא גומי)
כולם יצאו שבעים.

נ.ב
הספקתי בחזור גם להזמין טייק אווי למשרד כדי לא להישאר באמת רעב

[/QUOTE]

[QUOTE=רוברטו]Lavelle ידידי, אני קורא את הדיווחים שלך בשקיקה ומקנא בתדירות המפגשים שלך עם שרון.

נראה שהפעם התעלית על עצמך אני צריך להשתמש בבסיס של התסריט האחרון הזה לביקור הבא שלי אצל שרון

[/QUOTE]

[QUOTE=רוברטו]יוניקורן שמח שהיה לך ביקור מהנה. כלקוח ותיק של שרון אני מסכים בהחלט לאמירה שהיא רק משתפרת עם הזמן, אמירה שאגב העלה לא מזמן כאן בשירשור הבולבוקולוג.

לגבי ההפתעה הרביעית נקודת הג'י של שרון זה בהחלט מפתיע !!!
אני ויתרתי על הכפפה שכפי שהבנתי היא חובה כדי לשמור על היגיינה אינטימית וטוב הדבר שהיא מקפידה על כך.

נשיקות חובה ??? טוב שהיא שומרת על עצמה ובשבילנו !!! אל תשכחו שהיא מרשה גמירה בפה ואף על פי שהיא מקפידה לשטוף היטב ...

אני בהחלט מקבל את זה שהיא רוצה לשמור לעצמה דברים אינטימיים לחייה האישיים. ומי שחושב שזה אחד הדברים שהופכים אותה למכאנית, אני אומר... שיבושם לו !

מקווה שלא נתחיל לשמוע בקרוב אמירות כמו "מי יודע לאן שרון נעלמה ..." מחפש נואשות אחר שרון" וכו' ...

שרונוש, אין עלייך !
איך את עושה את זה ?
את מפתיעה אותי ללא הרף ועושה חשק לביקור נוסף.

[/QUOTE]

אני אישית מאד שמח שרוברטו מצא מקום "חם" קריצה כדי להתאושש בו מטראומת האחיות ואתם?

סיפא, סיפא, סיפא, סיפא...

קישקשתא2012-01-25 19:14:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

136
חושחש הבלש בפעילות למען הכלל!!!צחוק

ראוי להערכה!
אותי מעניין מי זה העמית הזה שדיבר איתי בטלפון שעה תמימה, לאחר שהשעה אותי מהפורום בעקבות ההתנצחויות עם נועה.

הייתי שמח להפגש איתו לכוס קפה, ולנסות להבין את כל הסיפור.
gunner2012-01-25 08:34:08
I fart in your general direction

137
והלך לו רוברטו בדרך כל טוחן...

=================================================
פרופיל: רוברטוסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:רוברטו
קבוצה:משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!! משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!!
מצב חשבון:מושעה
הצטרף / הצטרפה:05/-12-/2007 בשעה 15:16
ביקור אחרון:07/-08-/2011 בשעה 20:29
הרשמה לרשימת תפוצה:לא
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של רוברטו מצא הודעות משתמשים
מצב מחובר:לא מחובר לא מחובר
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

138
הערה קטנה לחולה כוס:
קראת לעצמך מנוע החיפוש האמיתי של הפורום.

נדמה לי שאתה צריך לעבור סדנת השתלמויות אצל קישקשתא על "מה זה מנוע חיפוש ומה זה אמיתי".

אם תרצו, אולי קישקשתא יסכים לצרף גם את מוסלי לסדנה...

המשך להערה: מנוע חיפוש אמיתי זה לא לצעוק על חברים חדשים "כפל דיון".

זה לעזור להם, כמו שאיצטגנין אוהב לעזור.
I fart in your general direction

139
[QUOTE=gunner]אותי מעניין מי זה העמית הזה
הייתי שמח להפגש איתו לכוס קפה, ולנסות להבין את כל הסיפור.
[/QUOTE]

מי יודע, אולי ביום המפגש בדיוק יתחשק לו להיות "אחיות שלה גברות" ואז בכלל הרווחת... צחוק

140
כמה דברים:

דרגתו של הטוחן הייתה רמטכ"ל.

אותו עמית טחן לנו במח(מכאן כנראה הכינוי הטוחן) וניסה לשכנע אותנו שאנחנו רק מזרימים עוד ועוד לקוחות לשקרניקית בביקורת שלנו - כיום האמת ידועה ובלי עמית כמות הלקוחות בדעיכה.

עמית גם היה בקשר עם נערת פורום אחרת וקיבל ממנה טלפונים ופרטים של חברי פורום שהיו איתה (אנחנו בתוכם) והתרברב שאת הפרטים השיגה חבורת ההאקרים שלו.

ולנושאינו, השקרניקית כרגיל מתבצרת מאחרי השקרים שלה למזלה היא לקוחה של סקסאדיר אבל האמת כיום גלויה לכל.

אחים שלו גברים2012-01-25 15:20:40

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”