כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 53 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

521
[QUOTE=אחים שלו גברים]
שחר אחינו, אתה מעיד על עצמך שאתה מודע לחסרונותיך ואף קורא לעצמך מניאק אז קח בחשבון שאנשים מסויימים יתעצבנו ממעלליך, אנחנו לדוגמה מאוד לא אהבנו את הקטע עם הבחורה במטוס וממש לא היינו מתגאים בו זכור bros before hoes וסה"כ דפקת מישהו אחר ולא משנה אם או נחמד או לא.
אבל אתה חי את החיים שלך איך שאתה רואה לנכון ושלם עם עצמך אז אנחנו מניחים שבסופו של דבר הביקורת לא מזיזה לך כי אם היא כן אז שווה קצת לעשות חשבון נפש.
מעבר לזה חבל שנפלת ואנחנו מקווים שתפיק את הלקחים הנכונים להמשך.(ואז אולי במבט לאחור תראה את זה כהרפתקה)

אז קח דברים בפרופורציה.

[/QUOTE]
אחו שילינג התכוון ל Bro's Before Hoe's
בתרגום לעברית "אל תדקור את חבריך בגב בשביל בחורה"
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

525
שחר, נהיניתי לקרוא את תיאורך וסיפורך המעניינים מאוד, הייתי מעביר אותם בע"פ לחברים נוספים בעבודה שלא חברים בפורום זה. אני הייתי בפיליפינים באי ששמו סאבאנג (נכתב עליו פה) והגעתי לדעתי לשער של גן עדן..... אני עדיין מחפש את המפתח להיכנס פנימה..... למרות שלא כל כך אהבתי את פטייה שהייתי בה לאחר הפיליפינים (איזה הבדל באווירה.....). אני לא רוצה לחדור לפרטיות שלך כאדם אבל אני וחברים נוספים היינו שמחים לשבת איתך על כוס קפה וולשמוע קצת פרטים נוספים על מעלליך במדינות חבר העמים. שלחתי לך בפרטי אבל כניראה שעוד לא מצאת זמן לענות........ מבין אותך.. הבנתי שאתה חוזר, ברוך שובך.
BRONSON FOR ALL

526
כשקשקשן קטן עושה צל גדול סימן שהשמש שוקעת, ומה לעשות אתה כנראה תשאר קשקשן קטן, שיודע רק לקשקש ולא לעשות שום דבר אחר ) לדוגמא לדווח( אז אני כנראה אמשיך לדווח למרות העלוקה המשועממת שמחפשת תצומת לב , וזה רק בשביל החברים היקרים בפורום, אז נכון לעכשיו יש שתי אופציות האחת ארגנטינה והשניה דרום אפריקההההה יוהנסבורג, הראש מכוון ליוהנסבורג, גילוי נאות מעולם לא שכבתי עם שחורה ככה שהרעיון של אורגיה עם שלוש ארבע שחורות בנות 18-20 די מדליק אותי

מה אתם חושבים?

527
[QUOTE=שחר סגל]כשקשקשן קטן עושה צל גדול סימן שהשמש שוקעת, ומה לעשות אתה כנראה תשאר קשקשן קטן, שיודע רק לקשקש ולא לעשות שום דבר אחר ) לדוגמא לדווח( אז אני כנראה אמשיך לדווח למרות העלוקה המשועממת שמחפשת תצומת לב , וזה רק בשביל החברים היקרים בפורום, אז נכון לעכשיו יש שתי אופציות האחת ארגנטינה והשניה דרום אפריקההההה יוהנסבורג, הראש מכוון ליוהנסבורג, גילוי נאות מעולם לא שכבתי עם שחורה ככה שהרעיון של אורגיה עם שלוש ארבע שחורות בנות 18-20 די מדליק אותי

מה אתם חושבים?

[/QUOTE]

אני עכשיו באמת מתכוון למה שאני אומר אני לא חושב שיש זונות באפריקה?!?! או יותר נכון שיש שזה תעופה שם?! או שאני טועה??

אני הייתי הולך על ארגנטינה:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

528
[QUOTE=שחר סגל]כשקשקשן קטן עושה צל גדול סימן שהשמש שוקעת, ומה לעשות אתה כנראה תשאר קשקשן קטן, שיודע רק לקשקש ולא לעשות שום דבר אחר ) לדוגמא לדווח( אז אני כנראה אמשיך לדווח למרות העלוקה המשועממת שמחפשת תצומת לב , וזה רק בשביל החברים היקרים בפורום, אז נכון לעכשיו יש שתי אופציות האחת ארגנטינה והשניה דרום אפריקההההה יוהנסבורג, הראש מכוון ליוהנסבורג, גילוי נאות מעולם לא שכבתי עם שחורה ככה שהרעיון של אורגיה עם שלוש ארבע שחורות בנות 18-20 די מדליק אותי

מה אתם חושבים?

[/QUOTE]

צדיק אתה! מוחא כפייה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

530
פררו רושה מה פשר חתימתך :
לא מנענעים את שרון השקרניקית
כן מנענעים את שרון המקסימה
לא ננענע את שרון השקרניקית תמורת אף סכום
כן ננענע את שרון המקסימה תמורת כל סכום
אם אתה רק כן אז למה בעצם לא..?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”