כ דנה רמת גן זבוטינסקי 69-נפילה - סקס אדיר

דנה רמת גן זבוטינסקי 69-נפילה

1
חברים שלום רב,
החלטתי היום לפנק את עצמי אז נסעתי לז'בוטינסקי 69 ברמת גן.
הייתה שם רק בחורה אחת בשם דנה .
מראה:
שיער ארוך עד התחת בלונדיני/שטני
חזה לא ענק אבל גדול נפול טיפה
פנים נחמדות וכמה קעקועים נחמדים.
נכנסתי לחדר לא הוצאה מלקחת אבל החלטתי שאני נכנס להתקלח כי אני אחרי יום קצת "רע".
דנה הגיע והתחילה במסאג' שעשה רושם שהגעתי למקום הנכון ובזמן הנכון.
לאחר כ10 דקות אמרה לי דנה תסתובב ללא ביצוע בודי על הגב שלי.
דנה מתחילה לעשות לי בודי ולאחר דקה וחצי אומרת לי אתה אוהב לגמור בדרכים אחרות.
ואני מתעניין ואז היא אומרת לי זה 100 מציצה עם קונדום ו200 לסקס.
אמרתי לה אני הייתי הולך על מציצה אבל בלי קונדום. היא אומרת לי אני מוצצות מדהים אתה לא תרגשי שאתה עם קונדום.
טוב אמרתי סבבה עברו להם 100 ש"ח מהגורם הממן למבצע לאחר מכן דנה מצצה לי כ 2-3 דקות והתחילה להביא לי ביד בלי לשאול משהו כלום עד שגרמתי סה"כ הייתי שם פחות מ25 דקות כולל 2 מקלחות.
בזבוז של 300 שקלים לחינם.
חברים ראו הוזהרתם.

2
דיווח טוב מוש מוש, תודה לך.

מתוך מה שרשמת ציטטתי את הנקודה הקריטית שעליה ברצוני להתעכב:

[QUOTE=mush] דנה מתחילה לעשות לי בודי ולאחר דקה וחצי אומרת לי אתה אוהב לגמור בדרכים אחרות.ואני מתעניין ואז היא אומרת לי זה 100 מציצה עם קונדום ו200 לסקס.[/QUOTE]

מנסיוני, לא מעט מעסות משתמשות בטריק הזה באמצע שנועד לסחוט עוד כ 33% - 50% מהמחיר כשהן מרגישות שאנחנו מספיק 'חמים' אליהן.

הבעיה - לרובן זה מצליח

לי קרה שהייתי אצל מעסה שפעם הראשונה שבאתי אליה רצתה תוספת 50 בנוסף ל-200 שקיבלה כבר על 'פינוק מהלב' כלשונה שבגדול הספיקו לנשיקות ספורות על השפתיים מצידה. לא יותר מזה.

בפעם הבאה שבאתי, לא קיבלתי שום טיפול שהוא מעבר לסטנדרטי ולא היו נשיקות. היא בסה"כ עשתה לי בודי בשכיבה עד שגמרתי.
זה לא הפריע לחוצפנית לקרוץ לי ולבקש תוספת כבפעם הקודמת!

אבסורד במיטבו.

3
לא יודע למה אבל לא מפרסמים פוסטים שלי...

במה חטאתי? מקווה שיאשרו את זה.

הייתי היום אצל דנה.

דווקא הציעה מקלחת...חזה מדהים לדעתי.לא נפול.הגוף שלה הוא דבר נדיר ואני לא מגזים...

דווקא לי עשתה בודי על הגב אבל אכן אמרה לי להסתובב די מהר וכך זה נגמר די מהר.....
לא התעניינתי באקסטרות.
מקווה שעזרתי.

4
גם אני חש כמוך הטיפול אכן היה טוב מאוד נכון שלא נתנה 40 דקות מלאות אבל היתה שירותית מאוד נראית טוב מאוד חזה יפה וידיים טובות אני חושב שאסור להתפתות לאקסטרות כי זה מגדיל את הסיכוי לתקתוק עם כל בחורה באשר היא.
לגבי דנה יכול להיות שפותח הפוסט מרגיש שהזדרזה אני עברתי איתה בודי מסז לא ביקשתי ולא התפתיתי לאקסטרות וקיבלתי בודי מז מעולה!כל אחד חווה את הדברים בצורה סובייקטיבית בשביל זה קיים הפורום שנוכל לשתף

7
שלום חברים בדיוק חזרתי מביקור אצל דנה - ראיתי את הפוסט הזה וזה גרם לי קצת לחשוש אבל היה פה גם מישהו שחווה חוויה טובה ולכן החלטתי לראות בעצמי.
את תיאור המראה של דנה רשמו למעלה - לדעתי היא כוסית והפנים חמודות - הייתי מת לפגוש אותה באיזה פאב שאני יוכל להתחיל אתה קריצה עכשיו שאני לקוח זה בטח לא יקרה.
בכל מקרה - דנה קיבלה אותי בחיוך חמוד והציגה את עצמה ושאלה לשמי - כסף החליף ידיים - התקלחתי ועליתי למיטה לקבלת טיפול - המסאג' היה סביר אבל..בסדר רוב הבחורות במכונים לא מעסות מקצועיות ולכן לדעתי סביר זה גם טוב הרי בתכלס אנחנו באים בעיקר לרגע בו אנחנו מסתובבים על הגב צחוק אז..נכון דנה לא עשתה לי בודי שהייתי על הבטן אבל שהסתובבתי והיא עלתה מעלי שחכתי מזה לגמרי - אני מעדיף לקבל בודי שאני יכול להסתכל ולגעת בבחורה - הייתי רוצה לשלוח לדנה יותר ידיים כי השבלול שלה מפתה מאוד אבל אני יודע שבחורות במכוני מסאג' לרוב לא זורמת על זה ולא ניסיתי. הבודי היה טוב - סקסי - דנה התיישבה עלי והתחילה לטפל בחבירקו, היו תנוחות שלא היה לי נוח בהם דנה קלטה את זה ישר ושינתה זוויות לעזרתי, היא גם גנחה תוך כדי מה שהדליק אותי מאוד - בסך הכל עבודה טובה מצידה שעשתה את העבודה עד שהגעתי לרגע המיוחל - כבר הייתי עם בחורות שלא היה להם כוח,אם לא גמרתי תוך דקה או ביקשתי זוויות מסוימות הן היו עושות פרצוף או בכלל אומרות שאין להן כוח יותר ומשאירות אותי תלוי - דנה קיבלה אצלי פלוס על המאמץ.
לאחר העיסוי ישבנו ודיברנו קצת - דנה מאוד חמודה,צעירה,ונמרצת, יש עם מי לדבר ועל מה - זה תמיד עושה הרגשה טובה להיות עם בחורה שגם אפשר לדבר אתה - זה יוצר אווירה יותר טובה וגם לה בא לתת לך יותר -אני מבין שיכול להיות שיש מי שלא יתחבר ויעבור חוויה לא טובה - זה יכול לקרות עם כל בחורה - אני חושב שאם תבוא בראש טוב והיא באמת מדליקה אותך גם חיצוני - תחייך ותצחק עם דנה ותקבל שירות טוב.
המלצה שלי גם שאת חרמנים אל תכנסו עם בחורה שאין אתה חיבור רק בגלל שאתם שם - אני כבר נפלתי ככה בעבר ולא עושה את זה יותר.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”