כ פינת הזעם השבועית - ארץ ישראל הכבושה, האומנם? - דף 2 - סקס אדיר

פינת הזעם השבועית - ארץ ישראל הכבושה, האומנם?

13
מומי ידידנו הטוב (והנאיבי במקצת):
אם בחרת ללכת אחורנית בזמן, מדוע התחלת מהיכן שהתחלת?

הרי סיפור המיתולוגיה היהודית מספר לנו שאברם לא נולד הא"י אלא בחרן ורוח האלוהים התגלתה לו ואמרה לו "לך לך" וכל הסיפור הידוע.

כלומר שישנה הצטדקות סיפורית (אמונית, אם תרצה), לסיפור גזילת הארץ מיושביה מקדם.

בקיצור, בעיני המתבונן הרציונלי, יש לנו כאן סיפור גזילת קרקע שעובר הלבנה ע"ב קשקוש מיתולוגי ומכשיר את הפולש הנווד בשל איזו הצדקה אלוהית. רק כדי לסבר את האוזן וגם את העין, צא וחשוב מה היה קורה כאן במדינתנו אילו היה קם אדם, לוקח את בנו הקטן לאיזו ג'בלה, עוקד אותו ומתכונן לשחוט אותו. יתכן שהיה מצליח ויתכן שעוברים ושבים היו עוצרים אותו.

לכשיספר שעמד בפני נסיון אלוקי ועמד בו בהצלחה, היה נשלח לאבחון פסיכיאטרי ומשם לאשפוז כפוי בבית משוגעים מחמת היותו מסוכן לסביבתו הקרובה.

אבל במיתולוגיה מרוחקת בזמן, הסיפור הקטן הזה על המשוגע אברם, קיבל מימד של קדושה. מה קדושה? מיתוס מוביל באתוס הקולקטיבי שלנו.

אז עכשיו משהבנו שאיננו כזו טלית תכולה בענייני זכויותינו על הארץ הזו, בוא נדבר על תושביה. ואין זה משנה האם הם גרים כאן 50 שנים או 120 שנים.

יש לנו כמה אפשרויות:

האחת, להשמיד (אפשר להפיק לקחים היכן נכשל הצורר הנאצי ימח שמו וזכרו), את כל הזרים היושבים בקרבנו למען טהרת הארץ.

השנייה, לגרש (טרנספר) את כל הזרים היושבים בקרבנו, למען טהרת הארץ.

השלישית, להבין שישנה בעיה כלשהי עם שתי האפשרויות הראשונות ואז לחשוב באופן הגיוני:

אופציה ראשונה, להגדיר את כל תחום המושב האפשרי בין הים לירדן כמדינת ישראל הריבונית, לספח את כל השטחים ולאזרח את כל תושבי השטחים ולהפכם לתושבי מדינת ישראל.

אופציה שניה, להבין שאופציה מספר אחת משמעותה גזירת כלייה על מדינת ישראל כמדינה יהודית ולהחליט שלאלו שאינם יהודים ואינם משרתים בצבא ההגנה לישראל, אין זכות הצבעה ובעצם הם אזרחים סוג ג' או במילים אחרות לכונן כאן מדינת אפרטהייד. כמובן שהמשתמע מכך הוא שנוותר על היותה של מדינת ישראל מדינה דמוקרטית ואפשר להכריז על הקמה מחדש של מלכות דויד.

אופציה שלישית, (אחרי שנגרד באף קצת), תהיה להבין שבכ"ז חשובה לנו כאן מדינה דמוקרטית. אז אולי כדאי לחשוב על חלוקת הארץ הזו ולנסות להגיע להסדר.

הבעיה היא שישנם כאן לא מעט אנשים שחושבים שניתן לפסוח על כל הסעיפים ולהמשיך לשחק ב"נדמה לי".

נדמה לי שלא רואים שאנחנו כובשים ומדכאים עם אחר ובדרך משחיתים את עצמנו לדעת.

נדמה לי שאנחנו דמוקרטיה (אין בעולם דמוקרטיה ששולטת על עם אחר).

נדמה לי שלא שמת לב גם, אבל העולם אינו קורא לשטחים הללו כבושים, אלא מוחזקים (OCCUPIED), מחמת היותם זמנית בידנו.

שעון החול שלנו הולך ואוזל.

לא תמיד נהיה בעמדה של עדיפות מבחינת הכוח.

התמורות שחלות בעולם הערבי כיום אינן מבשרות לנו טובות. העולם הולך ומקצין.

איני כופר בזכותנו על הארץ הזו. נהפוך הוא. זכותנו על הארץ הזו איתנה ומוצקה, אך כנראה שנדונו לחלוק אותה עם אחרים.

gunner2012-04-21 20:12:39
I fart in your general direction

14
שאגואר - אני לא זיהיתי חגיגה של התקשורת. ואתה צודק, באמת מדובר בפעילים פרו פלסטינאים ומחפשי הרפתקאות.
יש לטפל בהם בצורה יותר הולמת. 72 שעות באבו כביר, בתאים היותר גרועים ועם חברה טובה יסדרו להם את הראש יופי. ואת זה אי אפשר להסריט בפלאפון.

ולמומי - אני לא יודע לגבי רימינג, אבל אותי תוכל לשכנע בקלות שלעם ישראל יש זיקה לארץ ישראל. אני יודע שארץ ישראל המקראית היא בעיקר יהודה ושומרון, ולא מישור החוף.
אני אפילו אשתדל לחסוך לך פוסט ארוך שיסביר מדוע העם הפלסטיני הוא לא עם, אלא ערב רב של אוכלוסיה שהיגרה לכאן ברובה ב150 השנים האחרונות ואין לה תרבות והיסטוריה משותפת. כל ההגדרה של פלסטינים היא בעצם "ערבים שגרים או גרו בשטחים שעליהם השתלטו היהודים".
ובכל זאת אנחנו נשארים עם בעיה שצריכה פתרון. בשטחים עליהם השתלטנו ב1967 גרים הרבה מאד אנשים. קשה לדעת כמה. כנראה בסביבות שני מיליון. מדינת ישראל אינה מעוניינת לאזרח את התושבים הללו, ולכן בעצמה השאירה את השטחים במעמד משפטי של שטח כבוש. כלומר השטחים הללו נתונים תחת משטר צבאי, והחוקים החלים בהם הינם החוקים הקודמים ל1967 - החוק הירדני, החוק המנדטורי והחוק העותמני (זאת למעט מזרח ירושלים שסופחה עוד ב1967 על ידי הממשלה השמאלנית דאז).

להזכירך, מאז 1967 שלטו במדינה לא מעט ממשלות ימניות שהשאירו את יהודה ושומרון במעמד משפטי של שטח כבוש. רה"מ מנחם בגין שינה את מעמד הגולן ב1981. אולם באותו זמן לא עמדו ליהודה ושומרון זכויותיהן ההסטוריות (הרי זיקתנו ליהודה ושומרון גדולה בהרבה מזיקתנו ההסטורית לגולן) ומעמדם לא שונה. הסיבה לכך אינה שמאלנות אלא אי רצון לאזרח כל כך הרבה ערבים.

השאלה לדעתי היא פחות מה היה בעבר, הרחוק או הקרוב, אלא לאן אנו הולכים בהמשך, ואיך נמנעים מלהפוך למדינה דו לאומית בה ישלוט רוב מוסלמי.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

15
הולך בטל,
גם אותי לא צריך לשכנע לרגע שלעם ישראל יש זיקה לארץ ישראל.
מה שברור הוא, שלמשך תקופה של כ1500 שנה האחרונות בערך היהודים לא הוו רוב בין השוכנים במקום. ובאשר לבעיה הפלסטינאית, אמרת בעצם בניסוח שונה את שטענתי בפינות זעם קודמות.

16
[QUOTE=Shaguar]
[QUOTE=הולך בטל]
האם כשאתה אומר "מיעוט שהורס לנו כאן" אתה מתכוון לאייזנר ודומיו?

מה קשור תקשורת ושמאלנים? מי שעושה בו לינץ' זה גנץ ונתניהו.
(ד"א את גנץ אני מכיר, הוא ממש לא שמאלני).

הסמח"ט הזה מטומטם, ובטמטומו גרם לנזק אמיתי למדינה. אם לא היה משתולל ככה אף אחד בעולם לא היה שם זין על חבורת נער השוליים מאירופה שיצאה לטיול אפניים. עכשיו הסרטון יהיה הסמל לדמות הקלגס הישראלי - הרי כל אזרח דני/גרמני/אנגלי/אמריקאי/קנדי שרואה את הסרטון חושב לעצמו - "אם כך הם מתנהגים לבחור דני, הם בטח מתנהגים הרבה יותר גרוע לערבים שאין עליהם הגנה של קונסוליות זרות"
[/QUOTE]
אתה חושב שהיית יכול בגרמניה/דנמרק/אנגליה/קנדה/ובכל מקום בעולם היית יכול להתנהג לצבא שלהם כמו שהפרו פלשתינאים מתנהגים
לצבא שלנו ? אני מסכים איתך שזה עושה נזק למדינה התמונות האלו ......אני מתכוון שהתקשורת השמאלנית חוגגת במקום להוריד
פרופיל ..... תגיד התקיפות בעזה ,זה לא עושה נזק למדינה ? כשאין ברירה אז אין ברירה
[/QUOTE]

שגואר, בצבאות שציינת בדרך כלל נותנים למשטרה ולמשמר הלאומי לטפל באוכלוסיות אזרחיות. תקשורת במדינה דמוקראטית מטרתה לדווח על עוולות. קלגס מוג לב המכה אדם ללא נשק הנמצא במצב פסיבי זאת עוולת. אם אינך מבין זאת, חשוב איך תרגיש לו מעשה כזה ייתן לכל מני סמח"טים למינהם את הלגיטימציה להרגיש אדוני עולם ולהכות את מי שחפצה נפשם. כידוע לך, לקרוסלות יש נטייה להסתובב, ותקדים כזה יכול להיות מאוד לא נח, ולך דע מתי ישתמשו בזה למישהו שיקר לך. אם היום מותר לאנרכיסט דני, מחר יהיה מותר למתנחל.

רימינג מעשי2012-04-21 20:45:03

17
חבר'ה ......אני אמרתי שזה אכן עשה נזק למדינה .....אבל עדיין היה צריך לטפל בזה באש קטנה ....ולא כל מהדורת חדשות נפתחת
עם המקרה הזה והעיתונות ובכל מדיה אחרת .
ובחזרה למקרה .....אתם רואים שהפלשתינאים הם אשפי הווידאו ויש הוכחות !
[QUOTE=מוסלי]אני לא מבין בפוליטיקה (אהה, זה מה שעוד חסר לי בחיים)

אבל כשראיתי את הסרטון - ראיתי בריון עם דרגות מכה בפניו של אדם לא חמוש ותו לא.

מישהו ראה משהו אחר?

[/QUOTE]
על זה אני מדבר מה שאתה ראית כולם ראו ,אבל מי שהיה בשטח ראה משהו אחר .
אתם רק ראיתם קטע ערוך תחשבו שהיו שם רק 5 חיילים שהרגישו מאויימים ,כן מאויימים !!!
יכול להיות שהסמח"ט התנהג בטיפשות ולא היה לו שיקול דעת באותו הרגע מול איזה 50 מפגינים שכל אחד מהם הוא פוטנציאל למחבל שיכול לשלוף סכין או רובה .....אל תהיו גיבורים מכאן ותשפטו בן אדם במצב כזה .
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

18
[QUOTE=Shaguar]

חבר'ה ......אני אמרתי שזה אכן עשה נזק למדינה .....אבל עדיין היה צריך לטפל בזה באש קטנה ....ולא כל מהדורת חדשות נפתחת
עם המקרה הזה והעיתונות ובכל מדיה אחרת .
ובחזרה למקרה .....אתם רואים שהפלשתינאים הם אשפי הווידאו ויש הוכחות !
[QUOTE=מוסלי]אני לא מבין בפוליטיקה (אהה, זה מה שעוד חסר לי בחיים)

אבל כשראיתי את הסרטון - ראיתי בריון עם דרגות מכה בפניו של אדם לא חמוש ותו לא.

מישהו ראה משהו אחר?

[/QUOTE]
על זה אני מדבר מה שאתה ראית כולם ראו ,אבל מי שהיה בשטח ראה משהו אחר .
אתם רק ראיתם קטע ערוך תחשבו שהיו שם רק 5 חיילים שהרגישו מאויימים ,כן מאויימים !!!
יכול להיות שהסמח"ט התנהג בטיפשות ולא היה לו שיקול דעת באותו הרגע מול איזה 50 מפגינים שכל אחד מהם הוא פוטנציאל למחבל שיכול לשלוף סכין או רובה .....אל תהיו גיבורים מכאן ותשפטו בן אדם במצב כזה .
[/QUOTE]

שגאור , מלחמה במאה ה21 היא גם עניין תדמיתי. יש חיילים ביחידת ההסרטה של צה"ל הנילווים לאירועים הללו ומתעדים אותם במצלמות. במקרה הזה, החיילים של הסמח"ט הזה שכחו את הבטריות - כאילו אמרת שכחו את המחסנית. על התרשלויות אוכלים אותה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”