כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 18 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

173
[QUOTE=superman1979] [QUOTE=Run&gun]שמנמנה תני לי לחדש לך שהמשקל המומלץ לבחורה שגובהה 1.66 מטר הוא 56 ק״ג.

המשקל שלך לדבריך הוא 80 ק״ג (והרשי לי לפקפק בנתון הזה) מה שאומר שאת שוקלת כמעט פי 1.5 ממשקל הרצוי לך.

אם זה לא שמנה אז מהי שמנה ?

ועדין אני מדגיש שהשירות שלך מעולה !

[/QUOTE]

בדיוק run&gun
המטרה שלי לא הייתה לרדת עליה גם ציינתי שזה לא משהו אישי (הנתון הפיזי לא בהכרח גורף מההנאה,ויכול מאוד להיות שהשירות שלה מעולה אני לא אומר שלא) ,אבל כשהיא רושמת דברים בסגנון "תנו לי לחדש לכם ש המשקל שציינה ביחס לגובה, אינו גבוה..זה כבר לא מדויק ועלול להטעות אנשים אשר עלולים לנחול אכזבה.. I REST MY CASE..
לטוחן הכל אני לא חובב שמנות(מה לעשות אוהב רזות עד אמצע) הצעתך אינה במקום,אך אם הנתון הפיזי כאן אינו משחק תפקיד אצלך,
be my guest
קריצה
[/QUOTE]

סופרמן, מאותגר הבנה וזיין פוסטרים נכבד,

בשמי ובשם חברי הפורום המכובד אני מודה לך על ההארה האחרונה שלך.
קשה לנו לקרא נתונים ולעבד אותם לבד ללא הדעה המייעצת שלך המבוססת על ניסיון ביצועי של דיווח אחד פלוס רבע עוף גם כשהם נפרסים באופן גלוי לנגד עיננו : גובה 166 משקל בין 80 ל 86 ק"ג.

מבלי שהיית מוציא את עצמך שוב סתום בפעם האלף, אף אחד מאיתנו לא היה יכול להחליט על דעת עצמו האם הבחורה שמנה או שמנמנה. העיקר שלא ניסית לפגוע ואתה מניח את התיק שלך במהרה. לא כל כך מהר דפקט חביב שלי.

לפחות התקדמת וערכת את נפיחת החיבס"ט הקודמת שלך ואתה מתחיל להפנים מי בדיוק חי בסרט.

טוב גם לדעת שאתה מעדיף רזות. יהיה גם חברי מצידך אם תדווח לכולנו היכן בדיוק אתה מוצא אותן. אתה יודע, לאחר כל השאלות והבקשות למספרי טלפון ולינקים לתמונות יש המצפים בשקיקה לתשובות חוזרות ממך. זה יותר מהוגן אתה לא חושב?

רימינג מעשי2012-05-19 19:38:36

174
סופרמן יקר, זיין פוסטרים עכשיו ולתמיד,

אוי ואבוי,מבולבל
כנראה אנחנו אשמים, ואולי גם אני בפרט, כי שכחנו שמדובר באדם מאותגר, אז אנסה להסביר לך שוב מפורטות ולאט. כשביקשנו ממך לדווח הכוונה הייתה דיווח על סמך ניסיוך האישי , לא שתעתיק עבודות מחברים חנונים ( זיינים מצטיינים לענייננו). למרות שאתה לא מתכונן למבחן בבית ספר וגם לא מכין עבודת סמינריון אם אתה כבר בוחר להיות פלגיאט , לפחות תשנן היטב את כל הפרטים כולל דרכי הגישה כי בסוף יש מבחן אוראלי (בעל פה). מיותר לציין שקישקשתא צדק בנושא זה, המדרגות עולות למעלה. על דבר אחד אני חייב לתת לך ציון לשבחמוחא כפייה : אתה הראשון בפורום שהצליח ללבלר את עצמו.

חבר שלך יצא תותח , הוא כנראה מכיר את אלכס בשם הפרטי, עכשיו גם כולנו הודות לך. אולם עלי להוסיף מילת אזהרה לחדשים שבינכם : אם אתם רוצים להגיע אל הנחלה, לבקש את אלכס , לא את מילה .

ובקשר להתקף השכחה שלך , בחייאת קריפטון!!! זה התירוץ הנפוץ ביותר לשקרן החובבן. אתה רוצה לומר לנו שתוך 3 ימים כבר הספקת לשכוח האם ירדת או עלית במדרגות בדרך אל האושר שלך, כביכול? על אלכס מסתבר גם לא ירדת וגם לא עלית.. צחוק . פעם הבאה שאתה נמצא בסיטואציה דומה, עדיף כבר להצטייר באופן יותר אמין ולומר כי הכלב אכל לך את שעורי הבית.

ומילה לסיום: לקחתי את החירות להכין עבורך קישורית של הכניסה לרחוב בוגרשוב 72 על מנת שתשנן את דרכי הגישה למקרה שאי פעם תחליט פעם להיות גבר ולהתחיל לדגום בעצמך כמו בן אדם . אל תשכח ללחוץ פעמים על התמונה בכדי שניתן יהיה להיכנס לZOOM ולזהות את הברזלים. אתה יודע, לפני הכניסה למעלה.

[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=superman1979] יום חמישי הייתי חרמן אש ,דברתי עם חבר האם יש לו מישהי פרטית להמליץ לי והוא אמר שיש לו מישהי אשר נראית טוב כבת 35 אשר גולת הכותרת שלה זה "רימינג מטריף"
שמעתי רימינג ישר נדלקתי,אמרתי אוקי ..וכך היה שמנו פעמינו למעוז חפצה של הגברת בבוגרשוב 72(יש מסדרון יורדים כמה מדרגות מיד שמאלה ואז יש קוד כניסה דלת ראשונה מימין) איזה מסדרון יש בדיוק? (לא מכיר את המסדרון שאתה מדבר עליו) "יורדים כמה מדרגות"? (בדיוק הפוך, צריך לעלות מדרגות בשביל להגיע אל אלכס) "דלת ראשונה מימין"? (כשמסיימים לעלות את המדרגות, הדלת נמצאת משמאלך ומדובר בדלת אחת ויחידה, אין עוד דלתות).
אנחנו נכנסים מקבלת אותנו העלמה נמוכה שיער בלונד קטנטונת רזה וקומפקטית גובה בין 155-160 "אנחנו נכנסים"? נכנסת אל אלכס ביחד עם חברך? (לא נשמע כמו אלכס) מבולבל
עם חוטיני שחור(יש לה טוסיק קטן וחצוף)לבשה מן שמלת שיפון לבנה
בקרע מתנגנת מוזיקה נעימה לאוזן 400 ש"ח עברו מהון לשלטון נתנה לי מגבת ואני נכנס להתקלח במאמבטיה יש מבחר של סבוני רחצה ותחליבים .יצאתי נכנס לחדר אור טיפה מעומעם מיטה גדולה ונוחה מצעים עם ריח של כביסה,אומרת לי תשכב אני אפנק אותך
אמרתי לה אני רוצה שתעמדי טוב, אנחנו מתמזמזים בעמידה ואני לאט לאט מפשיט אותה
מוריד לה את החזיה ומתגלה בפני חזה לא מוצק אך גם לא נפול רך ונעים למגע
מצצתי לה את הפטמות עם סיבובי לשון מענגים ותוך כדי אני לש אותם, כל זה מלווה בנשיקות צרפתיות עמוקות ,לאחר מכן מעביר יד לגלרייה האחורית אשר בהחלט מרשימה
תחת קטן ומוצק.
אחרי זה אני אומר לה שברצוני לפנק אותה ומורה לה לשכב על הגב אני מתחיל לנשק אותה עם הלשון בפה ואחרי כמה דקות יורד לכיוון הצוואר ומשם לחזה מוצץ את הפטמות בשקיקה יורד לאיזור הבטן מעביר שם סיבובון מנשק לה את פנים הירכיים ואז יורד
לעבר הכוס אשר מריח נפלא וטעים (הייתי רעבחיוך גדול)
ככה במשך כמה דקות מילה מי זאת מילה? אלכס תמיד היתה אלכס ולא החליפה שמות מעולם! נאנחת וגונחת מהנאה, ומתפתלת כמו נחש.
לאחר מכן היא מורה לי לשכב על הבטן,מרגיש את חום גופה על גופי
את שדיה לשות את גופי עורה הרך קטיפתי ונעים למגע
מתחילה בנשיקות לאורך כל הגוף איזה כיף זה שהן מלקקות לך את פנים האוזן עם הלשון ומיוחד לשמוע את הנשימות הסקסיות שלהן,זה כל כך מחרמן
יורדת לאיזור הדרומי פתאום אני מרגיש מגע חם ורטוב מלקקת סביב נכנסת עם הלשון פנימה,הרגשה עלאיתTongue ועם היד השניה משחקת בשמוליק שלי וכל חוזרת על התהליך שוב ושוב
במשך כ20 דקות
אח"כ הפכתי אותה הלבישה חליפה וקדימה לעבודה אני מפמפם אותה במסיונרית הרגשה נפלאה מרגיש את חום גופה הכוס שלה מרגיש מבפנים כמו מגע של קטיפה
אוחזת בישבני ונותנת קונטרות,אחרי כמה דקות מסתובבת לדוגי מראה הגלריה פשוט נפלא
כל פעם מגביר את הקצב עד שאני שומע את הביצים שלי מתנגשות ויוצרות גלים מטורפים
מרגיש שעוד מעט עומד לגמור
שוכב על הגב,מורידה את החליפה ומוצצת ומוצצת ומוצצת עד שאני מרגיש חום בגוף לגמירה המיוחלת פרקתי מטען נכבד מאוד של כמה ימים ,מילה שוב, מי זאת מילה? מבולבלאמרה לי "מה זה ליטר וחצי של שפיך"
אני חייכתי וגם היא לאחר מכן הלכה לירוק בכיור
הביאה לי מגבת נכנסתי להתקלח יצאתי נרפדנו לשלום לחום של ת"א שברקע הרבה כוסיות עם בגדים קצרים בעיקר מיני חצאיות ג'ינס(מראה מאוד מפתה)
לסיכום:
מילה מי זאת מילה? בכי היא בחורה מאוד עדינה ומתוקה,הדואגת שתצא מרוצה בסוף המפגש
הנותנת תמורה מלאה בעד האגרה(1 שעה נטו)
כלומר היא לא מלחיצה אותך לא עונה לטלפונים ממש כמו "מאהבת"
מעניקה יחס חם ואוהב
כיון שהיא די פרטית בדר"כ היא מקבלת קבועים(אני סבור שכך היא גם לא נשחקת)
אבל שווה לנסות "די פרטית"? מדובר באחת הוותיקות ששנים יש לה כבר מודעה באתר (בהתחלה פתחת לה שרשור חדש ואלמוני הפנה אותך אל זה, אבל יש לה שרשור עוד הרבה יותר ותיק מזה:

אלכס 30+חתלתולה מלקקת-פרטית בלב ת"א+תמונה)

,שמרו עליה העניקו לה יחס חם וכך תקבלו הנאה כפולה ומכופלת
רצוי לתאם עד 2 שעות לפני המפגש,תהנו
050-6355089
054-3172925
קריצה

[/QUOTE] [/QUOTE]

[QUOTE=superman1979] לקיש אנחנו הכוונה היא לי ולחבר שלי,גם כאשר דיבר אתה אמר שקוראים לה מילה ולא אלכס,אם הייתי יודע שמדובר באלכב הייתי נכנס לפוסט של אלכס,אז תדע שזה היה בשוגג ולא בזדון,ומה דעתך על הדייוח שלי
יש מסדרון אני לא זוכר במדיוק יכול להיות שעולים (שיהיה) יש לובי כלומר דלת עם קוד כניסה ואחרי זה נפתחת הדלת
ואז יש שוב דלת מצד ימין
מעניין למה היא מתעקשת על השם מילה ולא אלכס,מה שאני כן יודע להגיד זה לפני כן הייתה מקבלת באבן גבירול
תודה על העזרה קיש
קריצה

[/QUOTE]

רימינג מעשי2012-05-21 03:34:38

175
רימינג מעשי-הדיווח שלי אותנטי מאין כמוהו
זה שלא זכרתי אם עולים או יורדים,אז מהכועס
אני הייתי שם ולא אתה, דגמתי שם ורציתי להעביר ולשתף אתכם עם החוויה שהייתה לי עם אלכס.
אתה חושב שהמצאתי דיווח אתה טועה ובגדול,ואם זה מה שייעשה
אותך מאושר ואתה מאמין בו אז לך על זהמוחא כפייה ,ושיהיה לך לבריאות
אני נהנתי אתה והעברתי שעה בכייף כולל רימינג עמוק
מי שבוחר לא להאמין (זכותו) רק שלא יגיד שהכל זה "עורבא פרח"
קריצה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

176
[QUOTE=superman1979]
רימינג מעשי-הדיווח שלי אותנטי מאין כמוהו
זה שלא זכרתי אם עולים או יורדים,אז מהכועס
אני הייתי שם ולא אתה, דגמתי שם ורציתי להעביר ולשתף אתכם עם החוויה שהייתה לי עם אלכס.
אתה חושב שהמצאתי דיווח אתה טועה ובגדול,ואם זה מה שייעשה
אותך מאושר ואתה מאמין בו אז לך על זהמוחא כפייה ,ושיהיה לך לבריאות
אני נהנתי אתה והעברתי שעה בכייף כולל רימינג עמוק
מי שבוחר לא להאמין (זכותו) רק שלא יגיד שהכל זה "עורבא פרח"
קריצה

[/QUOTE]

העלתי מהאוב במיוחד עבורך.

[TUBE]AivBh0YRGXE[/TUBE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”