[QUOTE=superman1979] [QUOTE=Run&gun]שמנמנה תני לי לחדש לך שהמשקל המומלץ לבחורה שגובהה 1.66 מטר הוא 56 ק״ג.
המשקל שלך לדבריך הוא 80 ק״ג (והרשי לי לפקפק בנתון הזה) מה שאומר שאת שוקלת כמעט פי 1.5 ממשקל הרצוי לך.
אם זה לא שמנה אז מהי שמנה ?
ועדין אני מדגיש שהשירות שלך מעולה !
[/QUOTE]
בדיוק run&gun
המטרה שלי לא הייתה לרדת עליה גם ציינתי שזה לא משהו אישי (הנתון הפיזי לא בהכרח גורף מההנאה,ויכול מאוד להיות שהשירות שלה מעולה אני לא אומר שלא) ,אבל כשהיא רושמת דברים בסגנון "תנו לי לחדש לכם ש המשקל שציינה ביחס לגובה, אינו גבוה..זה כבר לא מדויק ועלול להטעות אנשים אשר עלולים לנחול אכזבה.. I REST MY CASE..
לטוחן הכל אני לא חובב שמנות(מה לעשות אוהב רזות עד אמצע) הצעתך אינה במקום,אך אם הנתון הפיזי כאן אינו משחק תפקיד אצלך,
be my guest

[/QUOTE]
סופרמן, מאותגר הבנה וזיין פוסטרים נכבד,
בשמי ובשם חברי הפורום המכובד אני מודה לך על ההארה האחרונה שלך.
קשה לנו לקרא נתונים ולעבד אותם לבד ללא הדעה המייעצת שלך המבוססת על ניסיון ביצועי של דיווח אחד פלוס רבע עוף גם כשהם נפרסים באופן גלוי לנגד עיננו : גובה 166 משקל בין 80 ל 86 ק"ג.
מבלי שהיית מוציא את עצמך שוב סתום בפעם האלף, אף אחד מאיתנו לא היה יכול להחליט על דעת עצמו האם הבחורה שמנה או שמנמנה. העיקר שלא ניסית לפגוע ואתה מניח את התיק שלך במהרה. לא כל כך מהר דפקט חביב שלי.
לפחות התקדמת וערכת את נפיחת החיבס"ט הקודמת שלך ואתה מתחיל להפנים מי בדיוק חי בסרט.
טוב גם לדעת שאתה מעדיף רזות. יהיה גם חברי מצידך אם תדווח לכולנו היכן בדיוק אתה מוצא אותן. אתה יודע, לאחר כל השאלות והבקשות למספרי טלפון ולינקים לתמונות יש המצפים בשקיקה לתשובות חוזרות ממך. זה יותר מהוגן אתה לא חושב?
רימינג מעשי2012-05-19 19:38:36