הנסיכה על הויברטור 

שלום לכולם!
שמי הוא הנסיך לאוול. כבר תקופה ארוכה אני מחפש את הנסיכה שלי לעתיד. נסיכתי צריכה להיות לא רק יפה וסקסית אלא גם חתולת מין פראית במיוחד! 

היו לי כבר כמה וכמה מועמדות בשבועות האחרונים... אך אף אחת מהן לא עמדה במבחן 

לילה אחד לטירתי הגיעה הנסיכה שרון. הנסיכה שרון היא בחורה צעירה יפייפיה, בעלת שיער שחור ועיניי שקד. על ההתחלה הוקסמתי מחיוכה המקסים ומהסקס אפיל ששידרה לכל עבר.
אחרי שהתחבקנו והתנשקנו הובלתי את הנסיכה שרון לחדר השינה אל עבר המיטה...
השעה הייתה כבר מאוחרת והצעתי לנסיכה שרון ללכת לישון ושמחר נמשיך בהיכרות בינינו.
למחרת בבוקר נכנסתי לחדרה. הנסיכה שרון עדיין ישנה... היא שכבה על הבטן שקטה ונינוחה. ברקע היה אפשר לשמוע רק את נשימותיה.
רכנתי לעבר ישבנה ונישקתי את פלחיה הרכים שאותם עטף שורט מקסים בצבע לבן.
הנסיכה זזה טיפה ואז פקחה את עיניה... היא סובבה את ראשה לעברי וחייכה 

"מה אתה עושה שם?"
שאלה הנסיכה שרון וצחקקה קלות...

"בוקר טוב נסיכתי... איך ישנת?"
שאלתי אותה והמשכתי להסניף את ישבנה.

"המממממ אני לא יודעת... האמת שלא ישנתי כל כך טוב...
"באמת? מה קרה?" שאלתי אותה בחיוך ממזרי 

"כל הלילה משהו רטט לי מתחת לכוס! אני ממש חרמנית עכשיו!" אמרה הנסיכה שרון והביטה לעברי בחיוך ממזרי 

טפחתי על ישבנה ושלפתי מתחת למזרונים את הויברטור הרוטט...
(שרון שכבה על הרבה כריות שמתחתן היה מוחבא ויברטור רוטט)
"סוף סוף!!!" צהלתי משמחה
"את הנסיכה הראשונה שהרגישה את הויברטור הרוטט מתחת לכל הכריות האלה! החיפושים שלי הסתיימו! מצאתי לי את חולת הסקס שתמיד חיפשתי!! פששש יש לך כוס רגיש הא? אם הצלחת להרגיש את הויברטור מתחת לכל הכריות!"
אמרתי לה בהתרגשות וחיבקתי אותה
"אני חמה אשששששש! בוא נזדיין!" צעקה הנסיכה שרון והתנפלה עליי

"את הנסיכה הראשונה שהרגישה את הויברטור הרוטט מתחת לכל הכריות האלה! החיפושים שלי הסתיימו! מצאתי לי את חולת הסקס שתמיד חיפשתי!! פששש יש לך כוס רגיש הא? אם הצלחת להרגיש את הויברטור מתחת לכל הכריות!"

"אני חמה אשששששש! בוא נזדיין!" צעקה הנסיכה שרון והתנפלה עליי

היא הורידה במהירות את מכנסיי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי. היא ליטפה אותו בחרמנות ואז נצמדה אליו עם ישבנה. נישקתי את צווארה והסנפתי את שיערה הריחני... מזמזתי את הכוס שלה דרך המכנס ואת שדיה דרך הגופיה השחורה שלבשה.
במהרה הורדתי ממנה את הגופיה והתנפלתי בנשיקות, ליקוקים ומציצות על שדיה ופטמותיה המתוקות 

הנסיכה שרון נשענה על המיטה והבליטה את ישבנה התפוחי. תחילה הסנפתי את הישבן המדהים שלה דרך מכנס השורט שישב בצורה מטמטמת על ישבנה! ואז הורדתי אותו לאט לאט... מתחת הסתתר חוטיני אדום דק במיוחד שחצה את פלחי ישבנה הסקסיים 

פיסקתי את פלחי ישבנה וטרפתי ת'תחת המחרפן שלה גררררררר 

תפסתי את הויברטור ששכב לו בצד והפעלתי את הרטט. הצמדתי אותו לכוס הורדרד של הנסיכה שרון בזמן שליקקתי את ישבנה בשקיקה! שרון התמוגגה מעונג וצחקקה בשובבות.
נשכבנו על המיטה והתמזמזנו קצת...
בהמשך נשכבתי על הגב והנסיכה שרון נשכבה עליי בדרך מעניינת במיוחד... 

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-8Final.swf[/FLASH]
המחזה שנגלה לעיניי היה מדהים מאין כמותו! הכוס והטוסיק שלה היו מול פניי ובמהרה התחלתי ללקק אותם בשקיקה ובחרמנות אדירה! 

הרגשתי את חום גופה של הנסיכה שרון על גופי וההרגשה הייתה עילאית! ליטפתי את רגליה ואת בטנה ושדיה והתמוגגתי מטעמה המתוק שהציף את פי... הביצים שלי השתוללו והזין שלי כבר רעש וגעש מתחת לגופה של הנסיכה שרון 

אחרי השקט באה הסערה... הנסיכה שרון התהפכה על גבה ואני במהרה נשכבתי מעליה. נישקתי את בטנה ומצצתי את פטמותיה... הבטתי בה במבט ממזרי כי ידעתי מה היא מנסה לעשות אבל המשכתי בשלי 

לבסוף אחרי מאבק קטן הנסיכה שרון כבר קיפצה על פניי עם ישבנה, ממש חנקה לי ת'צורה! טיילתי עם לשוני על שני חוריה והתמוגגתי מהטעם 

התחלתי לחפש את הויברטור ואז ראיתי שהוא בידה של הנסיכה שרון... היא צחקקה בממזריות והפעילה את הרטט. הרגשתי רטט בביצים ואז בזין... שרון הצמידה את הויברטור וטיילה איתו על הזין שלי לכל אורכו ורוחבו בזמן שהיא מלקקת לי ת'ביצים ואח"כ הפוך, מוצצת את הזין ומעבירה את ת'ויברטור על הביצים... ההרגשה הייתה מדהימה!

היא העבירה את הויברטור אליי והכנסתי אותו לאט לאט לכוס המתוק שלה... הפעלתי טיפה את הרטט והתענגתי על המראה המדהים הזה בזמן שהנסיכה שרון מצצה לי את הזין בשקיקה 

"הממממ תגידי..."
"את רוצה שאני ארד לך?" שאלתי...
"ברור!"
ענתה שרון בחיוך רחב ונשכבה על הגב.

ירדתי לנסיכה שרון כמה דקות עד שהיא גמרה ברעידות קלות והתמוססה מעונג. המשכתי להסתכל בפניה היפות וללטף אותה.
הנסיכה שרון חייכה לעברי בממזריות ואחרי כמה דקות הפכה אותי על הגב, זיינה לי ת'פנים עם ישבנה המקפץ וזרמה איתי ל-69.
בשלב הזה פשוט התחלתי להתמוגג מהנאה! הנסיכה שרון התחילה למצוץ לי את הביצים וללקק את הזין. במהרה היא צירפה את הויברטור והעניקה לי שוב מציצה רוטטת ומחרפנת שהוציאה אותי מדעתי! 

אי אפשר היה שלא להתפעל מההתלהבות של הנסיכה שרון... היה נדמה כאילו היא גילתה עולם חדש ומופלא, שבתוכו הסתתר לו זין רוטט. שקיפץ וממש רקד בידיה ובפיה החם 

ליקוקיה העדינים ומציצת הפוליש המחרפנת שלה הוציאה אותי מדעתי... אומנם רוב הפעילות התרחשה אי שם למטה אבל כל גופי התמלא באנרגיות חזקות וצמרמורות שלא ניתן לתאר במילים. ואם לא די בכל זה אז מידי פעם הנסיכה שרון גם נשכה אותי בצדדים, מקפיצה אותי עוד קצת וגורמת לי להתפתל, לקפוץ ולצעוק בזמן שהזין שלי רוטט ללא הפסקה...
אחרי שהענקתי לנסיכה שרון ליקוק אחרון בכוס החם שלה ושרון נתנה לי ביס מחרפן בזין הקשיח שלי, היא התיישבה לי על הזין עם גבה אליי והתחילה לרכב עליי בסקסיות מטורפת!
לקחתי יוזמה והתחלתי לדפוק אותה במרץ מלמטה... הבטנו על עצמינו במראה וממש התלהבנו ממה שהשתקף.
הנסיכה שרון רכבה על הנסיך לאוול אל האופק והרכיבה הייתה פרועה במיוחד!
הנסיכה שרון רכבה על הנסיך לאוול אל האופק והרכיבה הייתה פרועה במיוחד!

אחרי הרכיבה, קמנו והלכנו אל השידה. הנסיכה שרון נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס להנאת שנינו. שרון ממש אהבה את הקצב ולפתע הרגשתי שהיא מעמידה אותי במבחן 

מסתבר שכמו שאני חיפשתי את הנסיכה הנימפומנית, הנסיכה שרון חיפשה את נסיך חלומותיה... אחד שיפרק אותה כל לילה בכל הפוזות האפשריות 

עזבנו את השידה לפני שהיא תתפרק וחזרנו זמנית למיטה. הנסיכה שרון התיישבה בקצה המיטה בדוגי וזיינתי אותה במרץ בכוס בזמן שהיא מעודדת אותי להמשיך בקצב שהיא אוהבת.
מהמיטה זרמנו לספה... הנסיכה שרון נשענה על ידית הספה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה 

זה הלך והשתפר מרגע לרגע! הנסיכה שרון הביאה מזרון, הניחה אותו ליד הספה והרבצנו את הפוזה הזאת!
[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-11Final.swf[/FLASH]
הזוית שהזין שלי חדר לה לכוס הייתה מאוד מעניינת ומהנה במיוחד... הציצים שלה קפצו מול פניי ומידי פעם תפסתי את פטמותיה הטעימות בשפתיי ומצצתי אותן בהנאה (אומנם הנסיכה שרון הלבישה לי כל שניה את החוטיני שלה על הפנים שלי להסנפה, ובכל זאת מצאתי דרך אל פטמותיה השובבות
) בזמן שאני מחבק אותה ומידי פעם תופס את פלחי ישבנה 

זאת הייתה רק ההתחלה 

חזרנו למיטה והרבצנו זיון בפוזה הזאת 

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Butterfly-3Final.swf[/FLASH]
ואז בזאת 

[FLASH WIDTH=480 HEIGHT=320]http://media.sexinfo101.com/positions/Butterfly-11Final.swf[/FLASH]
היה מאוד מהנה לזיין את הנסיכה שרון בשתי הפוזות המגניבות האלה

אח"כ הרבצנו זיון מהיר בכפיות, הנסיכה שרון התחילה להשתולל וסטרה לי על התחת אחחח היא ממש חיה רעה וחרמנית! 

מכפיות הנסיכה שרון הפכה אותי למיסיונרית. היא תפסה את ישבני וסטרה עליו בזמן שזיינתי אותה במרץ וטעמתי מצווארה המתוק גררררררר 

התהפכנו והנסיכה שרון התחילה לרכב עליי... חיבקתי אותה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב שלה... שרון חשפה שיניים, צחקקה בממזריות והתחילה לאכול לי את הצוואר ואת האוזניים (חחחחח שעת הערפד הגיעה הא שרון?
) התחלתי לצעוק ולצחוק ללא הפסקה והתענגתי מכל רגע!!! פשוט אין דברים כאלה!

הנסיכה שרון ביקשה שאני אזיין אותה בדוגי... איך אפשר לסרב לבקשה כזאת?
נסיכתי התיישבה בדוגי והתחלתי לזיין אותה בכוס החם שלה בקצב מטורף במשך כמה דקות... התחלתי כבר ממש להתחרפן מהחרמנות שאחזה בי! ואז הרגע הקסום הגיע והשפרצתי באורגזמה אדירה לכוס של נסיכתי שרון
ווואאאאוווו זה היה מ-ד-ה-י-ם !!!

שנינו היינו בשיכרון חושים ופשוט נפלנו זה לזרועות זו! 

מצאתי את האחת שלי! צריך להודיע בממלכה שהנסיך לאוול והנסיכה שרון מתחתנים

מאז שהנסיכה שרון נכנסה לחיי אני מזיין אותה כל יום 

יום אחד, העברתי את היום בשינה. פתאום הנסיכה שרון התנפלה עליי בפייסיטינג חינוכי והעירה אותי משנתי עם ישבנה המקפץ 

בזמן שהתענגתי על חוריה הטעימים עם לשוני, נסיכתי שרון מצצה לי את הזין בשקיקה והשתעשעה בו עם הויברטור הרוטט 

לא יודע מה היא עשתה לי שם אבל היא הצליחה להעצים את החוויה של המציצה הרוטטת והמחרפנת הזאת! 

הייתי כבר ברקיע העשירי!
(שרון את אלופה!!!
)

מר קשיחותו הנסיכותי היה קשיח מאי פעם והנסיכה שרון התיישבה עליו לרכיבה נועזת במיוחד 

ובזמן שהיא קיפצה על הזין שלי היא הצמידה לי את הויברטור הרוטט לביצים, והרגישה איך הזין שלי רוטט לה בכוס
(חחח אין דברים כאלה
)

הנסיכה שרון רצתה לטעום מהזרע הנסיכותי שלי ובמהרה היא התיישבה בדוגי ועטפה את הזין שלי בשפתיה המתוקות 

היא ינקה את הזין שלי במציצה חמה ורטובה עד שהשפרצתי לה כמות יפה של זרע לפיה השובב והחייכני 

הנסיכה שרון חייכה ואמרה את שמי: "הנסיך לאוול"
(שרונוש שאפו! ועוד עם הכמות שהייתה לך
)

טוב עכשיו אפשר לנוח קצת על המיטה עד לזיון הבא 

סוף
שרון כל המילים ששפכתי פה לא מספיקות כדי לתאר על החוויה המדהימה שחוויתי איתך בפגישתנו הלילית הזאת... והסיפתח שהיה לפני המשחק היה מרענן במיוחד 

אין גבול להנאה ולטירוף בפגישות שלנו!

הזין שלי רטט מאושר גם כמה שעות אחרי

חולה עלייך יפה שלי! 

Lavelle